Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Λάμπες “οικονομίας” το έγκλημα σε βάρος τής ανθρώπινης υγείας

Λάμπες “οικονομίας” φιλικές προς το περιβάλλον… Όπως λέμε λαγοί με μεταξωτές κορδέλες
BIBLIO.1 Ένα ρυπαρό για το περιβάλλον και επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία προϊόν έχει βαφτεί λαμπερό πράσινο. Κατεβάστε όλο το βιβλίο από εδώ: → Λάμπες “οικονομίας” το Μεγάλο Λάθος – τού Χρήστου Μουσουλιώτη (web), με πάνω από 300 παραπομπές και περιληπτική παρουσίαση δεκάδων παραγόντων, που αποδεικνύουν ότι οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού ή λαμπτήρες οικονομίας, φέρνουν με τη χρήση τους μια νέα πολυεπίπεδη παγκόσμια τραγωδία.

Στην περίπτωση που υπάρχει δυσκολία για το κατέβασμα ολόκληρου τού βιβλίου μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα διάθεσης δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλιών – εδώ: → http://www.free-ebooks.gr/gr/e-rafi.php?id=1185
ή τμηματικά από εδώ:
Α’ Μέρος: Λάμπες “οικονομίας” το Μεγάλο Λάθος – τού Χρήστου Μουσουλιώτη (1-110)
Β’ Μέρος: Λάμπες “οικονομίας” το Μεγάλο Λάθος – τού Χρήστου Μουσουλιώτη (111-206)
Γ’ Μέρος: Λάμπες “οικονομίας” το Μεγάλο Λάθος. (205-316)
ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΟΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ   (ΜΑΛΛΟΝ): Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ”, για να αποδίδεται καλύτερα η αλήθεια τού ζητήματος….
ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Η “δολοφονία” τής υγείας με τις λάμπες “οικονομίας”
Για προτάσεις, σχόλια, βελτιώσεις, κριτική:   mousouliotis@gmail.com
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ…
(Όταν βλέπετε – σπάνια – κάποιο ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος, να θυμάστε ότι το βιβλίο είναι υπό επεξεργασία και ότι σημασία έχει πως βασίζεται σε αρκετές εκατοντάδες επιστημονικές εργασίες και όχι σε παραμύθια, αποκρύψεις και “πράσινους” ή άλλους φανατισμούς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου