Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Illuminati, Giants & Dead Microbiologist Pt.3/12

                                 
Disclose.tv - Illuminati, Giants & Dead Microbiologist Pt.3/12 Video

Illuminati, Giants & Dead Microbiologist Pt.2/12

                                 
Disclose.tv - Illuminati, Giants & Dead Microbiologist Pt.2/12 Video

Illuminati, Giants & Dead Microbiologist Pt.1/12

                                 
Disclose.tv - Illuminati, Giants & Dead Microbiologist Pt.1/12 Video

The mysterious deaths of top microbiologists

It all began with Don Wiley.
On November 15th, Harvard Professor Don Wiley left a gathering of friends and colleagues some time after 10:30 PM. The next morning, Memphis police found his rental car stopped on a bridge, with a full tank of gas and keys still in the ignition. There was no financial or family trouble. Indeed Wiley was supposed to meet his family at the Memphis airport to continue on to an Icelandic vacation. Neither was there any history of depression or mental illness.

List Of Dead Microbiologists

From Charlene Fassa
1-12-5
 

Here is at least a partial list of dead microbiologists:
 
 

Another Dead Microbiologist - The Coming Plague

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ-ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ Ή ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ


Ένα από τα πολύ περίεργα γεγονότα της εποχής μας, στο οποίο δεν δόθηκε ποτέ καμία δημοσιότητα από τα διεθνή ΜΜΕ, είναι το ότι πάνω από 100 κορυφαίοι επιδημιολόγοι δολοφονήθηκαν ή πέθαναν με θάνατο ανεξήγητο ή σκοτώθηκαν σε "ύποπτα" ατυχήματα.


ΚΡΙΤΙΚΗ: ΝΟΥΝΟΥ Noulac, Επιδόρπιο Γιαουρτιού. Γιαούρτι με ζάχαρη και άδειες θερμίδες για βρέφη.

ΤΑ ΣΥΝ:
* Είναι πηγή ασβεστίου
ΤΑ ΠΛΗΝ:
* Περιέχει πρόσθετα σάκχαρα

Για να μην ξεχνιόμαστε. Μέρος Πρώτο: Τα «καμώματα» της Nestle.

Οι διατροφικές μας επιλογές δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη διατροφική αξία, ποιότητα, και γεύση ενός προϊόντος, αλλά και την ηθική της εταιρίας πίσω από το προϊόν. Πολλές μεγάλες εταιρίες δεν έχουν και το πιο καθαρό και αθώο παρελθόν.
Από τα πιο γνωστά θέματα που απασχόλησαν το κόσμο σχετικά με την Nestle αφορά την προώθηση της χρήσης του έτοιμου βρεφικού γάλακτος σε μητέρες αναπτυσσόμενων χωρών. Αυτό δημιούργησε πρόβλημα για τους εξής λόγους: Ενώ η ίδια η εταιρία αναφέρει ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη τροφή για τα βρέφη, η Nestle προωθούσε τα γάλατα της σε φτωχές μητέρες σε αναπτυσσόμενες χώρες οι οποίες όχι μόνο δεν είχαν τα χρήματα, δεν είχαν και τα μέσα να ετοιμάσουν το γάλα σκόνη με ασφαλή τρόπο. Έτσι για παράδειγμα οι σκόνες αυτές έπρεπε να αναμιγνύονται με νερό, σε τέτοιες χώρες όμως το νερό δεν είναι καθαρό και προκαλούσε αρρώστιες και το θάνατο σε μωρά...
Επιπλέον δεν έχουν το κατάλληλο περιβάλλον για να ετοιμάσουν το γάλα σωστά (π.χ. να βράσουν το νερό κτλ.) με αποτέλεσμα και εδώ να δημιουργείται πρόβλημα στην ασφάλεια του γάλακτος. Τέλος πολλές μητέρες δεν ξέρουν να διαβάζουν οπότε και δεν μπορούσαν να διαβάσουν καν τις οδηγίες, ακόμα και αν ήξεραν να διαβάζουν, ήξεραν να διαβάζουν την μητρική τους γλώσσα όχι αγγλικά η γαλλικά. Το 1977 μετά από άρθρο σε βρετανικό περιοδικό που περιέγραφε τη στρατηγική τις Nestle σε τριτοκοσμικές χώρες, το θέμα έλαβε δημοσιότητα και ξεκίνησε το μποϊκοτάζ στην Αμερική και εξαπλώθηκε στο Καναδά, Αυστραλία, κια Ευρώπη. Το 1981 δημιουργήθηκε ένας διεθνής κώδικας εμπορίας υποκατάστατων μητρικού γάλακτος και το 1984 οι ομάδες που οργάνωσαν το μποϊκοτάζ συναντήθηκαν με τη Nestle η οποία συμφώνησε να εφαρμόσει αυτό το νέο κώδικα. Αλλά το 1988 οι οργανώσεις μποϋκοτάζ υποστήριζαν ότι οι εταιρείες γάλακτος έστελναν μεγάλες ποσότητες των προϊόντων τους δωρεάν στα νοσοκομεία των τριτοκοσμικών χωρών και ξανα-ξεκίνησαν το μποϊκοτάζ. Μέχρι και σήμερα αμφισβητείται από πολλούς αν όντως έχουν σταματήσει τις πρακτικές αυτές. Μάλιστα το 2000 Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε την Nestle να παρουσιάσει στοιχεία για την εφαρμογή του κώδικα, αλλά αρνήθηκε να παραβρεθεί (έστειλε όμως αντιπρόσωπο).
Πάντως οι στρατηγικές προώθησης τού υποκατάστατου βρεφικού γάλακτος ζουν και βασιλεύουν εδώ στην Ελλάδα. Στα μαιευτήρια δίνουν δείγματα στις μητέρες στην αρχή φανερά, αλλά και όχι τόσο φανερά και πολλές φορές εντελώς «τυχαία» το αφήνουν το δείγμα (γιατροί κτλ.) μέσα στο καλαθάκια/κούνια που κοιμάται το παιδί, οπότε και οι νοσοκόμες αυτόματα το δίνουν, είτε θέλει η μητέρα είτε όχι. Το συνηθίζουν και έτσι "πιάνουν" τους πελάτες τους. Οι γιατροί έχουν τις προ-τυπωμένες συνταγές και μάλιστα φημολογείται ότι κάθε μήνα προωθούν και μια συγκεκριμένη μάρκα έτοιμου γάλακτος.
http://natofao.blogspot.com