Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

DCA: Tο φάρμακο του καρκίνου εμποδίζεται να κυκλοφορήσει




FILOUMENOS's Channel

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ..BUILDING PERSONALITIES

Ο Παντεπόπτης οφθαλμός - The all seeing eye



http://katohika.blogspot.com

Γιατί ψέκαζαν και με τι;

Η TRANSIT AIR CARGO ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αεροσκάφος της εταιρείας TRANSIT AIR (cargo) ψέκαζε στις 7 Ιουνίου με άγνωστη ουσία μεταξύ Καρύστου και Κέας, σε ύψος 37.000 ποδών. Μας ενημέρωσαν από συναρμόδια υπηρεσία, χωρίς όμως να μας πουν περισσότερα. Ίσως και να μη γνώριζαν.

Πράγματα απίστευτα… Σε μια εποχή που δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα θεσμικού ελέγχου, καθώς την καταργούν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των θεσμών, αν ρωτήσουμε στην ΥΠΑ, θα μας πουν ότι δεν γνωρίζουν κάτι, ενώ στο αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών, ακόμα και αν κατατεθεί ερώτηση στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, απάντηση δεν θα δοθεί καμία.

Με ποια ουσία ψέκαζαν, επίσης δεν θα μάθουμε. Ούτε φυσικά τι επίπτωση έχει αυτή στη δημόσια υγεία.
Είναι πλέον σαφές, ότι οι θεσμοί ή «θεσμοί», προστατεύουν μόνο το σύστημα και ότι η επίκληση κάποιας ασαφούς «νομιμότητας» εκ μέρους του, μόνο τη σκοπιμότητα της συνέχισης της εγκληματικής του ασυδοσίας εξυπηρετεί.

Τελεία και παύλα. Τελικά, η λύση του προβλήματος της χώρας, μόνο από τις πλατείες μπορεί να προέλθει.
Εκτός κι αν η εν λόγω εταιρεία μας απαντήσει επίσημα με τι ψέκαζε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και βέβαια για ποιο λόγο και στα πλαίσια ποιου προγράμματος.
Να περιμένουμε απάντηση;

http://www.elora.gr

3d sa presentation - weather modification

Η βρώμικη βιομηχανία του κρέατος.(βιντεο)


Το κρέας που τρώτε θα μπορούσε να αποτελείται από κομμάτια κρέατος κολλημένα μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα  "κανονικό" κομμάτι κρέας

  Ακριβώς όπως οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες προμηθεύουν επικίνδυνες ουσίες σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο,έτσι και  η βιομηχανία του κρέατος δεν είναι πολύ πίσω σε αυτές τις ειδεχθείς πράξεις. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό προϊόν που ονομάζεται "κόλλα κρέατος". Μικρά κομμάτια κρέατος μπορούν πλέον να ενωθούν μεταξύ τους , και να δημιουργηθούν κανονικές μερίδες  κρέατος για  διανομή. Αυτή η παραπλανητική τακτική των πωλήσεων είναι τόσο

 αποτελεσματική που ακόμα και οι ειδικοί δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα κανονικό  κομμάτι κρεατος  και ένα κομμάτι  κρέατος μολυσμένου με "κόλλα κρέατος».

ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ .......


Από εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι η ευρωπαϊκή superbug e.coli ήταν βιολογικά τεχνητή ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο των καταναλωτών .Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την ΕΕ, όπου ένα σούπερ ανθεκτικό στέλεχος της e.coli έχει γεμίσει με ασθενείς τα...νοσοκομεία στη Γερμανία, αλλά σχεδόν κανείς δεν μιλάει για το πώς μπόρεσε το e.coli ξαφνικά να γίνει ανθεκτικό σε οκτώ διαφορετικές τάξεις αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, να εμφανιστεί στα τρόφιμα.

HE WAYSEER MANIFESTO - [Official Video] (HQ)