Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ: ΤΟ CDC ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ {ΒΙΝΤΕΟ}


Στην εποχή μας, οι έγκυες γυναίκες αντιμετωπίζουν ένα σύνολο από δύσκολα ερωτήματα και επιλογές για να μην βλάψουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους να είναι υγιή.

Μεταξύ αυτών είναι το αν πρέπει ή όχι να κάνουν εμβολιασμούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σύμφωνα με εντολές της δημόσιας υγείας, των μαιευτήρων και των παιδιάτρων που τους παπαγαλίζουν ότι το εμβόλιο υποτίθεται θα προστατεύει τις εγκύους από την γρίπη.

 Σήμερα, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) προωθεί τις έγκυες γυναίκες να εμβολιαστούν, και ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα απολύτως από αυτό.

Οι λογικές όμως μητέρες, που δεν παρασύρονται από τα Νεοταξικά λαμόγια, γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σωστό είναι να λαβαίνουν επιπλέον βιταμίνες και να τρώνε θρεπτικά τρόφιμα, αλλά, πάνω απ 'όλα, να αποφεύγουν οτιδήποτε θα μπορούσε να βλάψει την ανάπτυξη του εμβρύου, όπως το αλκοόλ, ο καπνός του τσιγάρου, τα φάρμακα, η ακτινοβολία, τα προϊόντα οικιακού καθαρισμού και άλλα τοξικά.

Επίσης πρέπει να γνωρίζουν, ότι ειδικά κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων τριμήνων, τα κύρια συστήματα οργάνων του εμβρύου αναπτύσσονται με ταχύ ρυθμό. Στη δεκαετία του 1960, υπήρξε πολλή δημοσιότητα για μωρά που πέθαναν ή που γεννήθηκαν χωρίς χέρια και πόδια, επειδή οι γυναίκες είχαν λάβει ένα φάρμακο (θαλιδομίδη) για την πρωινή ναυτία κατά το πρώτο ή το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Δηλαδή πόσο μυαλό χρειάζεται να έχει κάποιος για να καταλάβει ότι τα χημικά δηλητήρια που περιέχουν τα εμβόλια - το πίο πιθανό έιναι να βλάψουν το έμβρυο ;

Πως μπορείτε να εμπιστεύεστε ακόμη και το γιατρό σας όταν σας προτείνει να κάνετε ενα τέτοιο έγκλημα που αφορά τη ζωή του αγγένητου μωρού σας;


ΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΙΝΔΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ GARDASIL

χεδόν ένα εκατομμύριο έφηβα αγόρια που ζουν στην Αυστραλία πρέπει να εμβολιαστούν με το εμβόλιο Gardasil για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια, σύμφωνα με νέες εκθέσεις. 

Η πρώτη χώρα στον κόσμο θα δώσει επίσημα το πράσινο φως για τη χορήγηση του εμβολίου στους άνδρες. Η Αυστραλία οδηγεί τώρα το φορτίο για να θέσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, στο δρόμο της ζημίας ως αποτέλεσμα της αναγκαστικής έκθεσης σε αυτό το θανάσιμο εμβόλιο. 

Όπως αναφέρθηκε από το ABC News και άλλους, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας ουσιαστικά υπέκυψε στις συνεχιζόμενες πιέσεις από την CSL Limited , την εταιρεία που συνεργάζεται με το εμβόλιο της Merck & Co γ για να χορηγήσει το Gardasil παγκοσμίως, επιτρέποντας να δοθεί το εμβόλιο σε αγόρια.

Η CSL Limited προσπάθησε και απέτυχε στην διάρκεια των προηγούμενων ετών να μπορέσει να εγκρίνει το εμβόλιο για τα αγόρια, αλλά τώρα με χαροπή έγκριση από την αυστραλιανή ομοσπονδιακή υπουργό Υγείας Τάνια Plibersek, ο εταιρικός γίγαντας βεβαιώνει την άφιξη του σάπιου φρούτου των κόπων του. «Είναι ενα πολύ συναρπαστικό ταξίδι, μια αυστραλιανή εφεύρεση, ενα παγκόσμια πρώτο εμβόλιο για τις γυναίκες και τώρα ένα παγκόσμιο πρώτο εμβόλιο για τους νεαρούς άνδρες.


Η Plibersek μπροστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την απόφαση, σχεδόν υπονοώντας, είπε ότι η χώρα της αξίζει κάποια αναγνώριση ή ανάθεση για πρωταρχικό ρόλο του Gardasil παγκοσμίως. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αυστραλιανή κυβέρνηση θα ξεκινήσει τη χορήγηση των τριών-εμβολιασμών στη σειρά του Gardasil σε αγόρια ηλικίας 12 και 13, και αργότερα την επέκταση της κάλυψης σε ορισμένα αγόρια 14 και άνω ως τμήμα ενός αποκαλούμενου προγράμματος «προφθάστε».  


Και το εθνικό πρόγραμμα ανοσοποίησης της χώρας (NIP) θα παρέχει τον εμβολιασμό «δωρεάν,» που φυσικά σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι θα αναγκάζονται να πληρώσουν το τίμημα είτε τους αρέσει ή όχι.