Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σχεδόν 100.000 Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα


Μία από τις πιο μεγαλειώδεις διαδηλώσεις των τελευταίων ετών βρίσκεται σε εξέλιξη στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Ένα πολύχρωμο πλήθος όλων των ηλικιών που βρίσκεται στο Σύνταγμα ξεπερνά το ύψος της Βουκουρεστίου, στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, γέμισε και τη Φιλελλήνων, ενώ το Μετρό φτάνει μέχρι τον σταθμό του Ευαγγελισμού.

Η πρόσβαση στο κέντρο είναι αδύνατη. Μια ειρηνική λαοθάλασσα, χωρίς επεισόδια, διαμαρτύρεται κατά των μέτρων λιτότητας και της ανεργίας, που μαστίζουν όλη την Ευρώπη.

Περισσότεροι από 60.000 Έλληνες πολίτες, ανταποκρινόμενοι στο πανευρωπαϊκό κάλεσμα, πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος, ενώ χιλιάδες είναι οι πολίτες που διαδηλώνουν σε πλατείες πολλών ελληνικών πόλεων. Παράλληλα, εκατομμύρια πολίτες της Γηραιάς Ηπείρου βροντοφωνάζουν ένα ηχηρό «όχι» στα οικονομικά μέτρα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώθηκαν μέσω του Facebook σε πλατείες 26 ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ αυτών της Ισπανίας, Ουγγαρίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας, Βρετανίας, Ιρλανδίας. Σήμερα, χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι διαδηλώνουν για 5η ημέρα, ενώνουν τη «φωνή» τους με όλους τους κατοίκους της Γηραιάς Ηπείρου.
 
http://aganaktismenoigr.blogspot.com

Ξανά δείτε .Τι είναι το Matrix

Machinima Game Trailer...: The Secret World The Illuminati Trailer [HD]