Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ομοιοπαθητική αντί αντιβιοτικών;

E.E.O.I. | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ | ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
Ελληνες Ομοιοπαθητικοί Γιατροί - Ε.Ε.Ο.Ι. - Κλασική Ομοιοπαθητική

* Ομοιοπαθητική
* Ομοιοπαθητική και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα
* Αρθρα για την Ομοιοπαθητική
* Ομοιοπαθητικοί Γιατροί
* Ομοιοπαθητικά Φαρμακεία
* Ομοιοπαθητική Εκπαίδευση
* Bιβλία Ομοιοπαθητικής
* Σύλλογος Φίλων Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED - References (Part 1) greek subs

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Θέλουνε να πεθάνουμε με κάθε τρόπο.....



Είναι αθώα όλα τα παιδικές σειρές

Τραγουδιστές και μασονικά μηνύματα.. Lady Gaga

Υπάρχουν πολλοί στο internet, που υποστηρίζουν πως η Lady Gaga είναι όργανο της Μασονίας. Παραθέτουν πολλά στοιχεία για να υποστηρίξουν αυτά που λένε. Μερικά θα σας παραθέσω σε αυτό το post! Είναι πραγματικά πολύ πειστικά.
Παρακάτω βλέπουμε τη Lady Gaga, να φωτογραφίζεται μέσα σε ένα Μασονικό από ότι φαίνεται κτίσμα.


Mηνύματα σε εικόνες και ταινίες










ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα αποσύρθηκε από την τηλεόραση η διαφήμιση μιας πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας για τον εξής λόγο: παρουσίαζε ένα μικρό κοριτσάκι να τρέχει προς τη μητέρα που ήταν έτοιμη να το αγκαλιάσει σφιχτά. Μετά από την εξέταση του φιλμ ανακαλύφθηκε η ύπαρξη εμβόλιμων καρέ όπου είχαν σκηνές πολέμου με νεκρούς και τραυματίες με πρόσωπα παραμορφωμένα κτλ. Η «Επιτροπή Ελέγχου Διαφημίσεων» αποφάνθηκε πως τα παρεμβαλλόμενα καρέ, δημιουργούσαν ένα αίσθημα ανασφάλειας και φόβου στο θεατή, προκειμένου να νιώσει την ανάγκη ασφάλισής του από τη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία.

υποσυνείδητο μήνυμα #1

Το Κεντρικό Poster τις ταινίας The little mermaid (Η μικρή γοργόνα)

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Η τρέλα των "μετ΄εμβολίων" εγγραφών... Η ορθή απάντηση γονέων: Μήνυση σε Δ/ντες σχολείων για μη εγγραφή ανεμβολίαστων παιδιών

γράφει ο
Μποζιώτης Α.
Οικονομολόγος-Ομοιοπαθητικός

Θεωρώ απαράδεκτη από κάθε άποψη την τελευταία διαταγή του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, όπως αναφέρεται στο από 16/9/2010 έγγραφό σας με αρ. πρωτ. Φ.6/451/115136/Γ1, κατά την εγγραφή των μαθητών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό. Κανένα Π.Δ. και καμία επιτροπή εμβολιασμών δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους που προστατεύουν τη διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε πολίτη. Όπως αναφέρεται ρητά και στο άρθρο 5 παρ. 5 του Συντάγματος "Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων". Αυτό σημαίνει πως καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και κανένας ούτε και καμιά "εθνική επιτροπή εμβολιασμών", που φαντάζομαι θα είναι η ίδια που πέρυσι τέτοιον καιρό συνιστούσε το εμβόλιο για τη δήθεν πανδημία της γρίπης των χοίρων με αποτέλεσμα να αγοραστούν εκατομμύρια δόσεις που τώρα σαπίζουν σε κάποια αποθήκη προς θλίψη όλων των Ελλήνων φορολογούμενων και προς τέρψιν των φαρμακοβιομηχανιών (και μετά ψάχνεται να βρείτε πως μπήκαν τα μέσα τα ταμεία), δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να υποστεί έναν εμβολιασμό με τις δεκάδες παγκοσμίως γνωστές παρενέργειες που έχει. Στη περίπτωση δε των παιδιών που είναι ανήλικα ο μόνος που έχει ακέραιη την ευθύνη για την υγεία τους και την προστασία της είναι ο γονιός τους, που είναι και ο άμεσα υπεύθυνος απέναντι στο νόμο και ο οποίος θα κληθεί πάλι μόνος του ν'
αντιμετωπίσει τις πιθανές συνέπειες από τις παρενέργειες ενός εμβολιασμού, που τόσο συχνά συμβαίνουν και που επιμελώς αποκρύπτονται.

We Become Silent - The Last Days Of Health Freedom

Ο φασισμός της ΕΕ προελαύνει... "Οι τελευταίες μέρες ελευθερίας στην υγεία"

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψηφίσει οδηγία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευθούν όλα τα συμπληρώματα διατροφής, θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής κοκ. Ήδη από φέτος το καλοκαίρι απαγορεύεται η πώληση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων.