Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τελικά "πέρασε" ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες στις ΗΠΑ

Είχαμε γράψει στις 23/11/2010 ότι στην Αμερικη προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510».
Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Μια αξιόλογη μελέτη που δημοσιεύεται στο Cochrane Library, δεν βρήκε επωφελή στοιχεία για τους εμβολιασμούς, κατά της γρίπης, σημειώνοντας παράλληλα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δοκιμών είναι ανεπαρκής.

Οι συγγραφείς ανέφεραν ότι οι μόνοι που έχουν οφέλη είναι η βιομηχανία των φαρμάκων. Επεσήμαναν, επίσης, πως η βιομηχανία που χρηματοδοτεί τις μελέτες, έχει περισσότερες πιθανότητες να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα στο πιο έγκυρα περιοδικά. Και κάτι ακόμα: Βρήκαν περιπτώσεις σοβαρής βλάβης που προκαλείται από τα εμβόλια, παρά την ανεπαρκή αναφορά των ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Η μελέτη, "τα εμβόλια για την πρόληψη της γρίπης σε υγιείς ενήλικες", αποτελεί "καταπέλτη" στο σύνολο της φαρμακευτικής βιομηχανίας και όσων την υποστηρίζουν, ενώ και ο κλάδος του ελέγχου των ναρκωτικών και του ιατρικού συστήματος,  στηρίζεται σε αυτά.