Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Τι δεν σας λένε οι γιατροι..Η ίδια η ιατρική, αυτή η μορφή της ιατρικής που έχουμε ως πολιτισμός επιλέξει και εξελίξει ανάμεσα σε πολλές άλλες, παρουσιάζει έμφυτες ατέλειες και ανωμαλίες. Φαινόμενα όπως η «αυτοΐαση» και το «πλασέμπο» που θα έπρεπε να ταράζουν συθέμελα το οικοδόμημα της ιατρικής,
αγνοούνται ή παραποιούνται.
Αυτή η ιατρική, η ιατρική χωρίς καμία υποστρωματική φιλοσοφία να την θρέφει, είναι μια ιατρική της αρρώστιας και όχι της υγείας. Σκοπός της και μέλημά της είναι να αντιμετωπίζει τις ασθένειες αφότου έχουν εγκατασταθεί και όχι να διατηρεί την υγεία των ατόμων και των πληθυσμών. Οι προσχηματικές προληπτικές υγείας όπως αυτές επιδιώκονται από την «προληπτική ιατρική» και την επιδημιολογία είναι απλά ένας τραγέλαφος όπως
έχει φανεί άλλωστε και από την επιστημολογική
πανδημία των «καινών επιδημιών».
Αυτή η ιατρική, η ιατρική που δεν αντιλαμβάνεται καλά καλά τι είναι ζωή, που δεν μπορεί να την ορίσει επαρκώς και που το μόνο που προσπαθεί είναι να την οριοθετήσει, να την περιχαρακώσει, αυτή η ιατρική που δεν αντιλαμβάνεται καλά καλά τι σημαίνει να είσαι ζωντανός, η μηχανιστική ιατρική, η ιατρική της ασθένειας είναι αδύνατον να αντιληφθεί και να ορίσει τι είναι υγεία. Χωρίς ικανοποιητικό ορισμό της υγείας, πώς είναι δυνατόν αυτή να επιδιωχθεί;

Πληροφορίες Συγγραφέας: Πέτρος Αργυρίου

πηγή:
http://www.etra.gr/product.php?products_id=53

Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού 1-7 Νοέμβριου

«Ο ζωτικός ρόλος του θηλασμού σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης- πόσο έτοιμοι είμαστε» είναι το θέμα της παγκόσμιας εβδομάδας θηλασμού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τη 1-7 Νοεμβρίου.

Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού 1-7 Νοέμβριου Η διεύθυνση δημόσιας υγείας, τμήμα πρόληψης και προαγωγής υγείας, γραφείο προστασίας της μητρότητας της Νομαρχίας Λάρισας με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού επισημαίνει τα εξής.

Από το 1996 έχει καθιερωθεί στη χώρα μας η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου ως «Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού».

Οι γενικότεροι στόχοι της παγκόσμιας εβδομάδας μητρικού θηλασμού είναι:
1.Η αναγνώριση των ευκαιριών που παρέχει αλλά και των κινδύνων που εγκυμονεί η παγκοσμιοποίηση για τις πρακτικές του μητρικού θηλασμού.

2.Η προαγωγή και η λήψη δράσεων στα πλαίσια της Παγκόσμιας στρατηγικής για τη διατροφή του νεογνού και νηπίου.
3.Η αποτροπή της αποδυνάμωσης του Διεθνούς Κώδικα Εμπορίας Υποκατάστατων του Μητρικού Γάλακτος.

4.Η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρει η παγκόσμια επικοινωνία για την εκπαίδευση των ατόμων όσον αφορά στα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού και στα μειονεκτήματα της τεχνητής διατροφής.

5.Η σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων και η τοπική δράση όλων των παραγόντων της οργανωμένης κοινωνίας για την προστασία, προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού.

Ο μητρικός θηλασμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή. Ειδικότερα, για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής, το μητρικό γάλα καλύπτει εξ ολοκλήρου τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους.

Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, τα παιδιά συχνά ζουν χωρίς καθαρό νερό και συνθήκες υγιεινής. Αυτό τα κάνει ευπρόσβλητα από μολύνσεις ενώ η χρήση γάλατος σε σκόνη αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης διαρροϊκών ασθενειών. Το μητρικό γάλα προσφέρει προστασία από αρκετές μολύνσεις και είναι γι' αυτό αναντικατάστατο για τα μικρά παιδιά που ζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.Η φετινή Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού προσφέρει μια ευκαιρία για την ευαισθητοποίηση όλων των φορέων προώθησης του μητρικού θηλασμού και την καλύτερη ενημέρωση του κοινού για την κορυφαία σημασία που έχει η προστασία και η υποστήριξη των μητέρων που θηλάζουν, ιδιαίτερα όταν υφίστανται τις συνέπειες κάποιας έκτακτης κατάστασης.

πήγη:Kosmoslarissa

0ι U2, ο UTU, ο Cthulhu και η αφέλεια του ποιμνίου!

fft16_mf813896…And you give your self away… (U2, UTU, The Claw, La Sagrada Familia). Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια και τις διενέξεις των ιντερνετικών μας φίλων όσον αφορά την περιβόητη συναυλία των U2 στη χώρα μας, θεώρησα πως πρέπει κάποιες πληροφορίες να ειπωθούν, ώστε να τελειώσουμε επιτέλους, μ’ αυτή την ιστορία που δημιούργησε τόσες ίντριγκες μεταξύ μας. Ας αναλύσουμε λοιπόν τα της συναυλίας τους. Το θέμα βέβαια δεν είναι τί πρεσβεύουν μονάχα οι U2, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των λεγόμενων σταρς. Ο ρόλος τους σε γενικές γραμμές είναι το ρούφηγμα της ψυχικής ενέργειας των ανθρώπων.
Ο ρόλος των σταρς σε γενικές γραμμές είναι το ρούφηγμα της ψυχικής ενέργειας των ανθρώπων. Πού γίνεται αυτό? Στις συναυλίες. Πώς γίνεται αυτό? Πολύ απλά, αν σκεφτούμε ότι τα συναισθήματά μας και οι σκέψεις μας,  δημιουργούν ένα ενεργειακό πεδίο. Αυτό το πεδίο χειρ-αγωγούν και το κατευθύνουν προς τ’ αφεντικά τους σαν πιστοί και πειθήνιοι υπηρέτες. Γι αυτό χρειάζονται ποίμνιο να τους ακολουθεί, η αλλιώς FANS
u21
Ποιά είναι τ’ αφεντικά τους? Το κάθε συγκρότημα λατρεύει και διαφορετικούς θεούς. Εξάλλου το πλανητικό πάνθεον, αποτελείται από χιλιάδες θεότητες. Αν διαβάστε προσεχτικά στίχους από κάθε συγκρότημα ή ακόμα και τίτλους τραγουδιών δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε ποιόν θεό επικαλείται ο καθένας…Εσείς μπορεί να μη λατρεύετε άλλους θεούς και να μην πιστεύετε στην ύπαρξή τους αλλά δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σας, ούτε λατρεύει τον ίδιο θεό με σας.
Σημασία έχει ότι πολλοί σταρς επίσημα, λατρεύουν διάφορες οντότητες και πλέον το διατυμπανίζουν κιόλας, και μαζί τους, όλοι αυτοί που εκστασιασμένοι τραγουδούν τις προσευχές και επικλήσεις των αγαπημένων τους συγκροτημάτων, φοράνε τα μπλουζάκια με τα συμβολικά λογότυπα και όλα τα στολίδια-σφραγίδες που δηλώνουν σε ποιό κοπάδι ανήκουν και ποιόν “θεό” συντηρούν με την ζωτική τους ενέργεια.
Πάμε πίσω στο Πώς. Μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια των συναισθημάτων όταν βρίσκεστε σε πάρτι και σε διάφορες εκδηλώσεις. Τα “vibes” που λέμε αγγλιστί. Το δύσκολο κομμάτι είναι να καταλάβετε ότι αυτή η δόνηση-ενέργεια μπορεί να ενδυναμώσει άλλες δυνάμεις και ακόμα πιο δύσκολα θα καταλάβετε ότι αυτό το σκοπό εξυπηρετούν οι εσωτερικοί συμβολισμοί και οι μαγικές γεωμετρίες, μέσω των οποίων συγκεντρώνεται η ενέργεια και καταλήγει σε αλλοδιαστατικά όντα. Σκεφτείτε ότι η ενέργεια που έχετε σε ένα πάρτι λόγω των όμορφων συναισθημάτων που σας δημιουργήθηκαν, δεν κρατάει και πολύ.
header
Την επόμενη μέρα είστε μια απ’ τα ίδια, περιμένοντας την επόμενη συγκινησιακή διέγερση για να νιώστε ότι ζείτε…και πάει λέγοντας… Φαύλος κύκλος δηλαδή. Θεωρείτε πως φτιάχνετε ενέργεια, αλλά αυτή την ενέργεια επειδή είναι ψευδή, δεν τη διατηρείτε ούτε τη διαχειρίζεστε! Έπειτα απ’ αυτό αναλογιστείτε πού καταλήγει μιας και η αρχή διατήρησης της ενέργειας ισχύει!!! Τέλος για να μη σας μείνει καμία απορία, παρατηρήστε γύρω σας προσεκτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πάντα εμπεριέχουν αρχετυπικά σύμβολα και ιερές γεωμετρίες…
Στο Πού τώρα! Στις συναυλίες λόγω του πλήθους η ενέργεια των συναισθημάτων πολλαπλασιάζεται και προκαλούνται ταυτόχρονα τα ίδια συναισθήματα σε όσους βρίσκονται εκεί. Το συγκρότημα-μαέστρος φροντίζει γι’ αυτό. Με ένα χαμόγελο του τραγουδιστή όλοι χαμογελούν, με ένα δάκρυ όλοι συγκινούνται… Όταν κάποιος δείχνει συναισθηματικό σεβασμό προς κάποιον άλλο, τότε του παραδίδει τις ψυχικές του δυνάμεις. Οπότε όλοι αυτοί που βρίσκονται σε συναυλίες, αθώα και ασυνείδητα, μεταφέρουν τις ψυχικές τους ενέργειες στα είδωλά τους, οπότε και στους θεούς-οντότητες που τα είδωλά τους, λατρεύουν. Και όλο αυτό το αλισβερίσι γίνεται μέσω του στημένου σκηνικού και των συμβόλων που εμπεριέχονται σ’ αυτό.
london-claw
Τι χρησιμοποίησαν οι U2? Μα “Το Νύχι”! (The Claw) που περιέφεραν κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα. Ο Mattthew Delooze λέει ότι το Claw των U2 συμβολίζει την εκκλησία του UTU (U2). Μην μπείτε στον κόπο να τον ψάξτε, απ’ το ξεκίνημα της εν λόγω συναυλίας που αναφέρθηκε σ’ αυτά μέσω του διαδικτύου, ότι έγραψε “σβήστηκε” απ’ τον ιντερνετικό χάρτη. Ίσως κάποιοι το πέτυχαν προτού σβηστεί…ίσως να θυμούνται και μια συνέντευξη που έδωσε ο Μπόνο σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια του στησίματος της πρώτης συναυλίας όπου ήταν άκρως αποκαλυπτικός.
Το Νύχι λοιπόν εκπροσωπεί τον Ηλιακό Ναό του UTU. To ανέφερε άλλωστε και ο ίδιος ο Μπόνο, λέγοντας αρχικά “Music is worship” (η Μουσική είναι λατρεία) και έπειτα ότι το γιγαντιαίο οικοδόμημα στη μέση του σταδίου το εμπνεύστηκαν από ένα απ’ τα πιο διάσημα ημιτελή κτίρια του κόσμου και τουριστικού πόλου έλξης της Βαρκελώνης, το “la Sagrada Familia” που σχεδιάστηκε απ’ τον Gaudi.
Οι U2 δηλαδή κάλεσαν τους φανς τους μέσα στο ναό τους!!! (Church of UTU). Η γεωμετρία του τριπλού Νυχιού ταιριάζει απόλυτα με αυτή του Sagrada Familia, ενός ηλιακού Ναού που συγκεντρώνει πιστούς, οπαδούς από όλα τα δόγματα.  Ο ναός βρίσκεται στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και η κατασκευή του άρχισε το 1882 και θα τελειώσει το 2026 !!! Ένα μέρος του εσωτερικού της θα ανοίξει για λειτουργίες τον Σεπτέμβριο του 2010. Δηλ. την φτιάχνουν επί 144 χρόνια !!! Ειδικά αν σκεφτούμε πως 144 μοίρες είναι η γωνία του αετώματος του Παρθενώνα. Στην υπέρ διαστατική φυσική είναι το ήμισυ της ‘Αρμονικής του Φωτός’. διάβασε ΕΔΩ
Εξάλλου το’ χει πει και ο ίδιος ο Μπόνο ότι είναι θρήσκος, Sun worshiper, για την ακρίβεια…Παλαιότερα δήλωνε πως είναι ο Αντίχριστος, παρατσούκλι που είχε «επάξια» κερδίσει από την παιδική του ηλικία μιας και έτσι τον αποκαλούσε ο πατέρας του. (Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Doors όπου ο Jim Morrison δήλωνε απερίφραστα ότι αντιπροσωπεύει τον Lizard king!..και πόσοι άλλοι!) Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι απανταχού υποστηρικτές τους είναι ότι όλα τα κάνουν για το σόου, τη δημοσιότητα και για να ξεχωρίζουν. Αυτό είναι ένα λογικό υποθετικό συμπέρασμα που προκύπτει απ’ την άρνηση της αποδοχής οτιδήποτε άλλου αφού αν αποδέχονταν ότι τα είδωλά τους, λατρεύουν διαφορετικές θεότητες θα ένιωθαν φρίκη, αποστροφή και φόβο.
splash_barcelona3
Βέβαια κανείς δε θα μπορούσε να ξέρει τι πιστεύει πραγματικά το ίνδαλμά του, μιας και η πίστη είναι μια εσωτερική διαδικασία. Και στην Ελλάδα πολλοί επισκέπτονται τις εκκλησίες και κάνουν το σταυρό τους ή δηλώνουν επίσημα ότι είναι χριστιανοί αλλά κατά βάθος πιστεύουν στην ύπαρξη των αρχαίων ελληνικών θεών και τους επικαλούνται συχνά ή διεξάγουν τελετουργικά σε μέρη όπου είναι ασφαλείς από αδιάκριτα βλέμματα και μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Μεταξύ τους αναγνωρίζονται από κάποια σύμβολα που χρησιμοποιούν και από κωδικές λέξεις, αν και πλέον έχουν χαλαρώσει οι θρησκευτικές προκαταλήψεις της κοινωνίας και οι πιο τολμηροί το δηλώνουν απερίφραστα.
Βέβαια, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η σημερινή κοινωνία, ακόμα και ΑΝ ο σούπερσταρ δηλώσει ότι λατρεύει τον Μέγα Cthulhu και τραγουδάει μπας και τον ξυπνήσει απ’ τον αιώνιο ύπνο του ώστε να τον βοηθήσει να σπείρει το χάος στην ανθρωπότητα, οι οπαδοί θα ξεσπάσουν σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα και θα νιώσουν δέος για τη διαφορετικότητα του ινδάλματός τους, θα πάνε να τυπώσουν μπλουζάκια με το περίφημο χταπόδι, θα κάνουν φαν κλαμπ του Κθούλου και θα στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία κέρδους. Το αν ο Cthulhu έχει αρχίζει να ψιλοκουνάει τα πλοκάμια του, είναι άλλο θέμα… Αν υπάρχει βέβαια… Γιατί καλά τα παραμύθια, αλλά δεν είναι όλα παραμύθια, ή μήπως είναι; Ψάξε μόνος σου !
Γενικότερα, οι αντιδράσεις του πλήθους είναι τόσο προβλέψιμες και αναμενόμενες, που πολλοί επιτήδειοι τις χειρίζονται κατά το δοκούν…Το αν η επιτηδειότητα είναι αποκλειστικά γνώρισμα του ανθρώπινου είδους, αυτό δεν το γνωρίζω… Η λέξη αποκλειστικότητα στις μέρες μας έχει χάσει τη σημασία της και το «χρώμα» της έχει ξεθωριάσει. Με άλλα λόγια, το κατά πόσο οι επιτήδειοι είναι άνθρωποι, δεν το γνωρίζω…
0
Ας πούμε και ολίγα για τον UTU… Είναι ο σουμεριακός θεός του Ήλιου. Λέγεται και Shamash.
Ε να μην πούμε και ολίγα για τον Ναό? Επίσημα είναι καθολικός (ο Μπόνο κατάγεται από προτεσταντική οικογένεια και πήγε σε ανάλογο σχολείο). Θα έχει 3 κύριες όψεις (Façades), όσα και τα Νύχια στο σκηνικό των U2! Τις γεωμετρικές λεπτομέρειες του Ναού μπορείτε να τις γκουγκλάρετε και σε συνδυασμό με στίχους και λέξεις απ’ τα τραγούδια του συγκροτήματος να πάρετε μια γεύση για το πως λειτουργεί το όλο σύστημα…ή μπορείτε απλά να πατήστε το κουμπάκι της wikipedia (μιας και αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε!!!) και να λάβετε τις επίσημες και τυπικές πληροφορίες για όλα τα παραπάνω…
bono-obama
Φυσικά οι U2 «τίμησαν» με την παρουσία τους την τελετή όπου ο Ομπάμα ανακηρύχτηκε πρόεδρος των Η.Π.Α. Γιατί Άραγε; Να πω και άλλα? Για Ιλλουμινάτι, Στοές, Ναϊτες ιππότες, το Rosslyn Chapel, το Νύχι ως μασονικό σύμβολο, τη λατρεία του Ερπετού και τη σύνδεση όλων αυτών με τους U2? Μπα, θα σας μπερδέψω χειρότερα και δεν το θέλω… Άλλωστε ψάξτε και μόνοι σας μην τα θέλετε όλα έτοιμα. Αν σας έχει απομείνει μια στάλα ενέργεια.
Και κάτι τελευταίο. Μετά το πέρας της συναυλίας οι U2 θα τοποθετήσουν το πανάκριβο σκηνικό σε κάποιο μόνιμο μέρος όπου και θα μπορούν να το επισκέπτονται οι θαυμαστές τους, ως μνημείο!!! Ή, σύμφωνα με τα παραπάνω, θα στήσουν τον καινούργιο Ναό τους, μετά την περιφορά του σε όλο τον πλανήτη (360 μοίρες) και με τις ευλογίες του ποιμνίου ή αλλιώς, των απανταχού οπαδών τους, σε κάποιο μέρος ώστε να πηγαίνουν οι προσκυνητές (ασυνείδητοι και ενσυνείδητοι) και να λατρεύουν-τρέφουν τον Ηλιακό τους Θεό UTU…Τα 80 ευρώ που πληρώσατε πήγαν υπέρ της ανέγερσης και συντήρησης του ναού!!! Έξυπνο έτσι;
Αμ πώς, μόνο στις δικές μας εκκλησίες θα δίνουμε χρήματα κατά την περιφορά του δίσκου??? Μη σας κακοφαίνεται, δείξτε λίγη θρησκευτική ευλάβεια και μετά Φόβο Κυρίου αποδεχτείτε την ανεξιθρησκία, έστω και αν αυτή αφορά έναν αρχαίο σουμεριακό θεό…
Have You Still Not Found What You Are Looking For?
58632_1183410600852_1695845676_340121_4799279_n_thumb p_61_La-Sagrada-Familia-barcelon
Διάβασε και ψάξε μόνος σου και μην πιστεύεις τίποτα απ’ ότι σου λένε !
Ούτε αυτά που διαβάζεις εδώ ! Ψάξε Μονος Σου.

utu
Οι Στρατιές Του Αβαδδών
http://miastala.com/s/?p=3466
Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!
http://miastala.com/s/?p=3712
ΜΙΛΑΝΟ η Πόλη των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ !!!
http://miastala.com/s/?p=4882
Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη B”
http://miastala.com/s/?p=1982
Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη. Α”
http://miastala.com/s/?p=1854

beyonce-bono-barack-obama

46934_1187396500497_1695845676_346517_7486847_n
Διάβασε ακόμη σχετικά ΠΡΙΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ..
Αρμονική 33, 288, 695
Η μέθοδος να το πετύχει κανείς βασίζετε στην αλλαγή των συχνοτήτων πού ελέγχουν τους κύκλους ύλης-αντιύλης που κυβερνούν την αντίληψή μας της θέσεως στο χωροχρονικό συνεχές. Ο ίδιος ο χρόνος είναι γεωμετρικός «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύραν» Εάν μπορέσουμε να χειριστούμε τον χρόνο όλο το σύμπαν είναι διαθέσιμο σε εμάς !!! Ανάφερε ότι ο μόνος τρόπος να ταξιδεύσει κανείς τις τεράστιες αποστάσεις του σύμπαντος είναι να ελέγξει η να αλλάξει την δομή του ίδιου του χώρου – αλλάζοντας το χωροχρονικό μάτριξ το οποίο μας δίνει την ψευδαίσθηση της μορφής και της αποστάσεως.
Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA
Το ζωντανό DNA (στους ζωντανούς ιστούς και όχι in vitro) θα αντιδρά πάντοτε σε ακτίνες λέιζερ διαμορφωμένες με γλώσσα η ακόμη ραδιοκύματα. Εάν βέβαια χρησιμοποιηθούν οι σωστές συχνότητες ήχου. Αυτό τελικά και επιστημονικά εξηγεί ότι η ύπνωσις και τα σχετικά επέχουν τόσο δυνατό αποτέλεσμα πάνω στους ανθρώπους και τα σώματά τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για το DNA μας να αντιδρά στην γλώσσα.
alg_bush-bono Lacerta  Η Αγαπημένη Σας !
Οι άνθρωποι του είδους σας ήταν πολύ φοβισμένοι καθώς παρακολουθούσαν τις μάχες μας και τις κατέγραψαν με την μορφή θρησκευτικών μύθων (το μυαλό τους δεν μπορούσε να κατανοήσει τι πραγματικά συνέβαινε). Οι «Ιλοχίμ» — που παρουσιάζονται ως «θεοί» για την έκτη και έβδομη γενιά — τους είχαν πει ότι πρόκειται για έναν πόλεμο ανάμεσα στο καλό και στο κακό και ότι αυτοί ήταν οι καλοί και ότι εμείς ήμασταν η κακιά φυλή. Αυτό σίγουρα εξαρτάται από την οπτική γωνία που το κοιτάει κανείς. Ήταν δικός μας ο πλανήτης πριν καταφτάσουν και πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα της εξέλιξης με το είδος σας. Κατά την γνώμη μου, ήταν δικαίωμά μας να πολεμήσουμε για τον πλανήτη μας.
Είναι Η Ψυχή Τροφή? Για Ποιούς?
Έτσι, όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα, από τους Archons των προχριστιανικών Γνωστικών, τους Βολαντόρες των Τολτέκων, μέχρι τα ερπετοειδή όντα κάθε φυλής και τα φτερωτά όντα κάθε φυλής του κατώτερου και μέσου αστρικού πεδίου και του αιθεροφυσικού, ζουν από το αδηφάγο ρούφηγμα ενέργειας, με τη χρήση διπλής δίνης, μέσω του κάθε θείου σπινθήρα που έχει παγιδευτεί και αποσπασθεί από την άμορφη θεία φλόγα. Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε καλύτερα με τη φρακταλική πολυδιάστατη θεώρηση της υφής της Δημιουργίας.
Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και τους Μεγάλους Παλιούς, τους Πρεσβύτερους (βλέπε, H.P. Lovecraft) και τους Ξεχασμένους (βλέπε, Keneth Grant, Typhonian Trilogy), από το Μεγάλο Χάος, που κάνουν το παν μέσω των δούλων τους συγνώμη, «μυημένων» ήθελα να πω να περάσουν σε αυτή την πραγματικότητα και να φάνε το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας.
‘Όχλος Βροτών’ στην ‘Ελένη’ του Ευριπίδη
Στην τραγωδία Ελένη του Ευριπίδη διαβάζουμε :
Τα δ’αυ Διός βουλεύματ’ άλλα τοίσδε συμβαίνει κακοίς. πόλεμον γαρ εισήνεγκεν Ελλήνων χθονί και Φρύξι δυστήνοισιν, ως όχλου βροτών πλήθους τε κουφίσειε μητέρα χθόνα γνωτόν τε θείη τον κράτιστον Ελλάδος.>>
και η μετάφραση:
Άλλες πάλι σκέψεις ο Δίας έκανε πάνω σ’ αυτά τα κακά που μας είχαν βρει. Άναψε πόλεμο δηλαδή ανάμεσα στη χώρα των Ελλήνων και στους Φρύγες τους κακότυχους για να ξαλαφρώσει από το βάρος του πλήθους των ανθρώπων τη μάνα Γή και να ξεχωρίσει τον πιο κράτιστο της Ελλάδας…”
Το “”βροτών”” φυσικά στην μετάφραση γίνεται γαργάρα. Ο “όχλος βροτών” ? αυτή την ιδέα είχε ο Δίας για τους Έλληνες και τους άλλους ανθρώπους ? Ήθελε να ανακουφίσει την Γη ? Γιατί αυτό μου θυμίζει τα Georgia Guidestones, !! “Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!” και την Νέα Τάξη Πραγμάτων σε μια εποχή χαμένη μέσα στις ομίχλες του χρόνου ?
090113beyonce_bono1
ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;
Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».
Η Σκιά Του Κθούλου
Διάβασε, ΑΝ επιθυμείς να μάθεις, την μοναδική παγκόσμια σοβαρή μελέτη, σχετικά με τους Μεγάλους Παλαιούς και τον Cthulhu  δια χειρός Γιώργου Μπαλάνου. «Σε τούτη την ιστορία υπάρχει και τρόμος: τρόμος αληθινός και ατόφιος, τρόμος που είναι δύσκολο να περιγραφεί. Αλλά υπάρχει και ομορφιά που ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολο να περιγραφεί! Ναι, τούτη η ιστορία είναι ένα χαλί όπου μουντά νήματα ατόφιου τρόμου συνυφαίνονται με λαμπερά νήματα ομορφιάς! Άρατε τι από τα δύο είναι πιο σαγηνευτικό; Και μπορεί τάχα να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο ή είναι τα δυο τους αναπόσπαστα δεμένα;»
Η Φωλιά του Παγωνιού
Το ολοφάνερο και το αυταπόδεικτο είναι λέξεις που τις αρνείται ή τις αντιμετωπίζει μ’ επιφύλαξη ακόμη και η ορθόδοξη παγωμένη επιστήμη… αλλά ας πιάσουμε το πιο σίγουρο απ’ όλα τη σφαιρικότητα. Ποιο είναι το σχήμα της Γης; Το σφαιρικό είναι η συμβατική απάντηση. Εκείνο που αντιλαμβάνονται τα αισθητήριά μας, είναι η απάντηση της Φωλιάς.  Μα τα αισθητήριά μας αντιλαμβάνονται το σφαιρικό, είναι η συμβατική απάντηση. Ακριβώς! Θα συμφωνήσει η Φωλιά του Παγωνιού. Τότε;πηγή:http://miastala.com

6
4
5
6
7
SagradaFamilia02
Sagrada Familia Torres Natividad
la-sagrada-familia-1
3
2

MK/ULTRA/kids και GWEN1
Πηγή :http://miastala.com

Αν και η CIA επιμένει ότι τα πειράματα έχουν εγκαταλειφθεί, ο βετεράνος πράκτορας Victor Marchetti της CIA έχει δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις ότι η CIA μόνιμα διεξάγει καμπάνιες παραπληροφορήσεως και η έρευνα ελέγχου του νου συνεχίζεται. Το 1977 σε μια συνέντευξη ισχυρίζεται ότι ο ισχυρισμός ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA έχει εγκαταλειφθεί είναι συγκάλυψη.
Τα βίντεο που ακολουθούν είναι από αληθινές ακροάσεις θυμάτων που καταθέτουν στις ακροάσεις του MK-ULTRA. Αυτές οι γυναίκες που σε νεαρή ηλικία βιαστήκανε, βασανιστήκανε, αναγκαστήκανε να βασανίσουν και να σκοτώσουν ζώα, πήρανε υποχρεωτικά ναρκωτικές ουσίες, ακτινοβολίες και ένας θεός ξέρει τι άλλο από την Αμερικανική κυβέρνηση, και βέβαια αυτές από όσες επέζησαν για να καταθέσουν.
Μερη 1ο,2ο,3οκαι εδώ ο BILL CLINTON παραδέχεται την ύπαρξη και “απολογείται” για το πρόγραμμα MKULTRA.
Δείτε λοιπόν το έγγραφο στις φωτογραφίες 1 και 2, το MK-ULTRA συνεχίζεται. Το MKULTRA έχει περίπου 139 εως 159 υποπρογράμματα, κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι όλα αυτά, ούτε και πόσα ακριβώς είναι. Είναι το βασικό πρόγραμμα νοητικού προγραμματισμού της CIA μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι διάφοροι λεωφόροι που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν την ανθρώπινη συμπεριφορά κάτω από το πρόγραμμα MKULTRA περιλαμβάνουν ακτινοβολία, ηλεκτροσόκ, ψυχολογία, ψυχιατρική, κοινωνιολογία, γραφολογία, ουσίες παρενοχλήσεως και παραστρατιωτικές συσκευές και υλικά. Το “LSD” είναι η πλέον χορηγούμενη “ουσία”. Μια ειδική υπηρεσία η MKDELTA, δημιουργήθηκε για να ελέγχει το πρόγραμμα MKULTRA στο εξωτερικό. Τα υλικά MKULTRA/DELTA χρησιμοποιούνται για την παρενόχληση και την δολοφονία χαρακτήρων. Από τα 149 υποπρογράμματα κάτω από την ομπρέλα του MKULTRA που έχουν αναγνωρισθεί, το πρόγραμμα MONARCH, επίσημα ξεκίνησε από τον Αμερικανικό Στρατό στις αρχές του 1960 (αν και ουσιαστικά πολύ νωρίτερα).

2
Είναι το πιο σημαντικό και ειναι χαρακτηρισμένο TOP SECRET για λόγους Εθνικής Ασφαλείας. Το MONARCH μπορεί να προήλθε από την επιχείρηση SPELLBINDER η οποία δημιουργούσε Μαντζουριανούς υποψήφιους, οι οποίοι ενεργοποιούνται με μια κωδική λέξη η φράση για να σκοτώσουν και να αυτοκαταστραφούν.
Η επιχείρηση OFTEN, μια μελέτη που προσπάθησε να ελέγξει τις απόκρυφες δυνάμεις ήταν ένα από τα αρκετά προγράμματα που προσπάθησαν να αποκρύψουν την ύπουλη πραγματικότητα του προγράμματος MONARCH.
Πολύ πάνω από ΔΥΟ εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν προγραμματιστεί με την μέθοδο Νοητικού Προγραμματισμού της τραυματικής εμπειρίας από το 1947, όπως παραδέχτηκε επίσημα η CIA το 1970, και όμως παραμένει μυστικό από το κοινό.
Δες άρθρο μου (“Mind Control” Στην Αμερική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIKTA ΜΑΤΙΑ Πέντε εύκολα βήματα να κατασκευάσετε έναν Μαντζουριανό υποψήφιο.) Διάβασε το ΕΔΩ http://miastala.com/s/?p=1107
Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τους Illuminati το πρόγραμμα νοητικού έλεγχου Monarch (από την πεταλούδα Μonarch), φοράει ένα ειδικό δαχτυλίδι. Ειδικά ένα δαχτυλίδι με μπλε τοπάζι. Όπως ο Arnold Schwarzenegger ΕΔΩ http://miastala.com/s/?p=5466
3
Σύστημα GWEN
Δυστυχώς για εμάς τους ανθρώπους, τα κύματα ELF (extra low frequency) διαπερνούν σχεδόν τα πάντα. Δες άρθρο μου “Οι Άγνωστοι Ήρωες ΤΩΝ ULF και ELF” δες ΕΔΩ Ο στρατός των ΗΠΑ έχει κτίσει το Ground Wave Emergency Network (GWEN) σε όλες τις ΗΠΑ με αρκετές εκατοντάδες 300-500 πύργους GWEN που εκπέμπουν σε πολύ χαμηλές συχνότητες για να καλύψουν τηλεπικοινωνιακά τον στρατό της χώρας πριν και μετά σε μια πυρηνική επίθεση εναντίον της. Αυτή είναι η επίσημη θέση. Στην πραγματικότητα έχουν διπλό σκοπό. Ο άλλος είναι ο νοητικός έλεγχος του προγραμματισμένου πληθυσμού (πολλά εκατομμύρια). Και φυσικά υπάρχουν και OverSeas δηλαδή και Εδώ !!!
H χρήση κυμάτων ELF από το πρόγραμμα MKULTRA και τα υποπρογράμματα του, έχει την εξής επίδραση :
1 βάζει ένα άτομο να κοιμηθεί
2 κουράζει η δημιουργεί κατάθλιψη
3 δημιουργεί αίσθημα φόβου
4 δημιουργεί κατάσταση ζόμπι
5 δημιουργεί μια βίαια κατάσταση
6 δημιουργεί κατάσταση σεξουαλικής επιθετικότητας
7 αλλάζει την χημεία των κυττάρων
8 αλλάζει τα επίπεδα των ορμονών
9 επιταχύνει η επιβραδύνει την διαδικασία σύνθεσης του M(RNA)
10 ελέγχει την διαδικασία συναλλαγής του DNA
11 ελέγχει τήν βιολογική στροφορμή και τις σταθερές συζεύξεως στις τρανσφεράσες των DNA, RNA και RNA
4
Οι Illuminati κρατάνε την καλύτερη τεχνολογία τους για χρήση κατά την διάρκεια της υλοποιήσεως της Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε λίγα χρόνια. Οι εμφυτεύσεις (όχι οι συνηθισμένες που ξέρετε) στους νοητικούς τους σκλάβους χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για να τους περνάνε σκέψεις, όπως αυτές (αυθεντικά δείγματα):
1 “δολοφόνησε την οικογένεια σου”
2 “η κυβέρνηση φταίει, δολοφόνησε τον πρόεδρο”
3 “ δεν μπορείς να έχεις νομική δικαίωση για ότι σου έκανε η κυβέρνηση”
4 “είναι ανώφελο να μας πολεμάς”
5 “θέλεις να κάνεις σεξ με το αντίθετο φύλλο”
6 “θέλεις να γίνεις έμπορος ναρκωτικών”
7 “θέλεις να προστατέψεις την χώρα σου με το να είσαι πιστός στην CIA»
Και φαντάζεστε, ε δεν τα κάνουν αυτά στην Ελλάδα ! Χαχαχα δεν μπορώ παρά να γελάσω, γιατί εκτός του ότι δεν κοιτάτε ποτέ τον ουρανό, για να δείτε το ψέκασμα των ουρανών μας, θα δείτε τα σύμβολα πάνω στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ??? Ε δείτε λοιπόν μια τέτοια κεραία εδώ στην 3η φωτό και μάλιστα κάπου στην Κεντρική Ελλάδα ! Στην 4 και 5 διάφορες ακτινοβολίες επηρεασμού. Στην 9η ένα παλιό έγγραφο για το MKULTRA στις 9 Ιουνίου 1953 για το υποπρόγραμμα 8 !!!
Άμα φωνάζω για τα MK/ultra/kids μέσα το Facebook, τα Blogs και τα Forums, “Ποιοί καταστρέφουν στα Blog, Forum, F.B” http://miastala.com/s/?p=3061 και κάποιοι δυσανασχετούν, για ένα τόσο άγνωστο θέμα στο ευρύ κοινό, εσάς δεν σας μυρίζει κάτι ? Εμένα μια ψαρίλα μου έρχεται ! Λέτε να έχουν καμία σχέση με το Innsmouth και τους Ινσμούθιους του H.P.Lovecraft ? Μπααα καλε, και μιας και μας μύρισε ψαρίλα δεν πάμε για κάνα τσίπουρο ?
6
7
8
10


11

Reptilian Agenda – The Drug Agenda

The Pharmaceutical Industry is very big business for those in power. The revenue that is brought in by the top 20 pharmaceutical companies in 2008 was over half a trillion dollars. In 2010, the top 20 companies have brought in almost $1 Trillion. These Trillions of dollars go towards the funding of all the other Secret Projects to further push the agendas into fulfillment.
pharmaceutical companies
Pharmaceutical Companies
Almost all the drugs released by the pharma companies give diseases to their patients instead of preventing or curing them. So a drug such as Atorvastatin which is suppose to lower blood pressure will in return cause coronary artery diseases. Then the drug Clopidogrel which is suppose to help with coronary artery diseases and peripheral vascular disease will in return cause lower blood pressure. They are all drugs that benefit other drugs, and they go under different names in various parts of the world, so that those in power can experiment on different types of humans with bio-specific weaponry and disease causing agents.
A company like GlaxoSmithKline markets certain drugs to administer the management of asthma and chronic obstructive pulmonary diseases, and uses different trade names in various parts of the world. So in the United States and Canada the drug will be called Advair, but in Australia and New Zealand the same drug will be called Seretide. Yet in Germany, the same drug will be called Viani, and in Japan the same drug will be called Adoair. One reason why those in power do this is so that if the public finds out a certain drug is actually causing diseases instead of curing them, then that drug can be taken out of the marketplace, but yet will continue in other parts of the world under a different name. Those companies then release the same drug under a different name in the country which had previously removed it from its marketplace. One thing the public doesn’t know is that there are only a dozen drugs being used in the world, but yet there are tens of thousands of brands that are marketed. All of those tens of thousands of brands can be traced back to the dozen that were originally made. The public gets fooled by the name changes that the drug undergoes.
antidepressants
Antidepressants
Not only do these big pharma companies such as Novartis, Pfizer, Bayer, GlaxoSmithKline, etc. release drugs that damage the biologies of humans, but they also release drugs that change the brain chemistry and alter the frequencies of the mind, which makes humans more susceptible to mind control via the other agendas such as The Music Industry and its binary subliminal programming. These brain altering drugs go under the name of Anti-Depressants. Over 300 Million people in the world in the year 2009 were under some anti-depressant. The class of drugs such as Fluoxetine (Prozac), Citalopram (Celexa), Sertraline (Zoloft), etc. are used to program peoples’ minds. Those who try and get off the drugs usually do so by suicide.
prozac antidepressant
Prozac Antidepressant
Those in power use the term BioTech when describing Pharmaceutical Companies in the health industry. They know that there’s a sinister side to the health industry, and it has nothing to do with helping cure people of diseases. They use lobbying to pass their agendas through because they know that the politicians and leaders of the countries are only interested in money.
The entire purpose of the Pharma Companies is to program the minds of the people, and develop bio-specific weapons to use in their agenda of depopulation once the New World Order is completed. They use fear mongering and scare tactics to make their drugs get administered easily to the populace, and such was seen during the Swine Flu scare of 2009 where over 100 Million people in the world lined up to get vaccinated. Little did they know that they were vaccinated with a live virus that will come into effect when the New World Order is officially established. Those people were actually given bio-specific viruses, which makes them sterile in the near future, and shortens their lifespans. The Swine Flu scare was a repeat of what those in power had done in 1976 in the U.S. where over 50 Million people were given the vaccines. Those people are now sterile and most have developed cardio problems.
vaccines
Vaccines
The ultimate purpose of The Drug Agenda is to dumb down the population, make them sterile, and shorten the populations’ lifespans via drugs.


Πηγή:http://reptilianagenda.net/