Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

MK/ULTRA/kids και GWEN1
Πηγή :http://miastala.com

Αν και η CIA επιμένει ότι τα πειράματα έχουν εγκαταλειφθεί, ο βετεράνος πράκτορας Victor Marchetti της CIA έχει δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις ότι η CIA μόνιμα διεξάγει καμπάνιες παραπληροφορήσεως και η έρευνα ελέγχου του νου συνεχίζεται. Το 1977 σε μια συνέντευξη ισχυρίζεται ότι ο ισχυρισμός ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA έχει εγκαταλειφθεί είναι συγκάλυψη.
Τα βίντεο που ακολουθούν είναι από αληθινές ακροάσεις θυμάτων που καταθέτουν στις ακροάσεις του MK-ULTRA. Αυτές οι γυναίκες που σε νεαρή ηλικία βιαστήκανε, βασανιστήκανε, αναγκαστήκανε να βασανίσουν και να σκοτώσουν ζώα, πήρανε υποχρεωτικά ναρκωτικές ουσίες, ακτινοβολίες και ένας θεός ξέρει τι άλλο από την Αμερικανική κυβέρνηση, και βέβαια αυτές από όσες επέζησαν για να καταθέσουν.
Μερη 1ο,2ο,3οκαι εδώ ο BILL CLINTON παραδέχεται την ύπαρξη και “απολογείται” για το πρόγραμμα MKULTRA.
Δείτε λοιπόν το έγγραφο στις φωτογραφίες 1 και 2, το MK-ULTRA συνεχίζεται. Το MKULTRA έχει περίπου 139 εως 159 υποπρογράμματα, κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι όλα αυτά, ούτε και πόσα ακριβώς είναι. Είναι το βασικό πρόγραμμα νοητικού προγραμματισμού της CIA μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι διάφοροι λεωφόροι που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν την ανθρώπινη συμπεριφορά κάτω από το πρόγραμμα MKULTRA περιλαμβάνουν ακτινοβολία, ηλεκτροσόκ, ψυχολογία, ψυχιατρική, κοινωνιολογία, γραφολογία, ουσίες παρενοχλήσεως και παραστρατιωτικές συσκευές και υλικά. Το “LSD” είναι η πλέον χορηγούμενη “ουσία”. Μια ειδική υπηρεσία η MKDELTA, δημιουργήθηκε για να ελέγχει το πρόγραμμα MKULTRA στο εξωτερικό. Τα υλικά MKULTRA/DELTA χρησιμοποιούνται για την παρενόχληση και την δολοφονία χαρακτήρων. Από τα 149 υποπρογράμματα κάτω από την ομπρέλα του MKULTRA που έχουν αναγνωρισθεί, το πρόγραμμα MONARCH, επίσημα ξεκίνησε από τον Αμερικανικό Στρατό στις αρχές του 1960 (αν και ουσιαστικά πολύ νωρίτερα).

2
Είναι το πιο σημαντικό και ειναι χαρακτηρισμένο TOP SECRET για λόγους Εθνικής Ασφαλείας. Το MONARCH μπορεί να προήλθε από την επιχείρηση SPELLBINDER η οποία δημιουργούσε Μαντζουριανούς υποψήφιους, οι οποίοι ενεργοποιούνται με μια κωδική λέξη η φράση για να σκοτώσουν και να αυτοκαταστραφούν.
Η επιχείρηση OFTEN, μια μελέτη που προσπάθησε να ελέγξει τις απόκρυφες δυνάμεις ήταν ένα από τα αρκετά προγράμματα που προσπάθησαν να αποκρύψουν την ύπουλη πραγματικότητα του προγράμματος MONARCH.
Πολύ πάνω από ΔΥΟ εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν προγραμματιστεί με την μέθοδο Νοητικού Προγραμματισμού της τραυματικής εμπειρίας από το 1947, όπως παραδέχτηκε επίσημα η CIA το 1970, και όμως παραμένει μυστικό από το κοινό.
Δες άρθρο μου (“Mind Control” Στην Αμερική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIKTA ΜΑΤΙΑ Πέντε εύκολα βήματα να κατασκευάσετε έναν Μαντζουριανό υποψήφιο.) Διάβασε το ΕΔΩ http://miastala.com/s/?p=1107
Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τους Illuminati το πρόγραμμα νοητικού έλεγχου Monarch (από την πεταλούδα Μonarch), φοράει ένα ειδικό δαχτυλίδι. Ειδικά ένα δαχτυλίδι με μπλε τοπάζι. Όπως ο Arnold Schwarzenegger ΕΔΩ http://miastala.com/s/?p=5466
3
Σύστημα GWEN
Δυστυχώς για εμάς τους ανθρώπους, τα κύματα ELF (extra low frequency) διαπερνούν σχεδόν τα πάντα. Δες άρθρο μου “Οι Άγνωστοι Ήρωες ΤΩΝ ULF και ELF” δες ΕΔΩ Ο στρατός των ΗΠΑ έχει κτίσει το Ground Wave Emergency Network (GWEN) σε όλες τις ΗΠΑ με αρκετές εκατοντάδες 300-500 πύργους GWEN που εκπέμπουν σε πολύ χαμηλές συχνότητες για να καλύψουν τηλεπικοινωνιακά τον στρατό της χώρας πριν και μετά σε μια πυρηνική επίθεση εναντίον της. Αυτή είναι η επίσημη θέση. Στην πραγματικότητα έχουν διπλό σκοπό. Ο άλλος είναι ο νοητικός έλεγχος του προγραμματισμένου πληθυσμού (πολλά εκατομμύρια). Και φυσικά υπάρχουν και OverSeas δηλαδή και Εδώ !!!
H χρήση κυμάτων ELF από το πρόγραμμα MKULTRA και τα υποπρογράμματα του, έχει την εξής επίδραση :
1 βάζει ένα άτομο να κοιμηθεί
2 κουράζει η δημιουργεί κατάθλιψη
3 δημιουργεί αίσθημα φόβου
4 δημιουργεί κατάσταση ζόμπι
5 δημιουργεί μια βίαια κατάσταση
6 δημιουργεί κατάσταση σεξουαλικής επιθετικότητας
7 αλλάζει την χημεία των κυττάρων
8 αλλάζει τα επίπεδα των ορμονών
9 επιταχύνει η επιβραδύνει την διαδικασία σύνθεσης του M(RNA)
10 ελέγχει την διαδικασία συναλλαγής του DNA
11 ελέγχει τήν βιολογική στροφορμή και τις σταθερές συζεύξεως στις τρανσφεράσες των DNA, RNA και RNA
4
Οι Illuminati κρατάνε την καλύτερη τεχνολογία τους για χρήση κατά την διάρκεια της υλοποιήσεως της Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε λίγα χρόνια. Οι εμφυτεύσεις (όχι οι συνηθισμένες που ξέρετε) στους νοητικούς τους σκλάβους χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για να τους περνάνε σκέψεις, όπως αυτές (αυθεντικά δείγματα):
1 “δολοφόνησε την οικογένεια σου”
2 “η κυβέρνηση φταίει, δολοφόνησε τον πρόεδρο”
3 “ δεν μπορείς να έχεις νομική δικαίωση για ότι σου έκανε η κυβέρνηση”
4 “είναι ανώφελο να μας πολεμάς”
5 “θέλεις να κάνεις σεξ με το αντίθετο φύλλο”
6 “θέλεις να γίνεις έμπορος ναρκωτικών”
7 “θέλεις να προστατέψεις την χώρα σου με το να είσαι πιστός στην CIA»
Και φαντάζεστε, ε δεν τα κάνουν αυτά στην Ελλάδα ! Χαχαχα δεν μπορώ παρά να γελάσω, γιατί εκτός του ότι δεν κοιτάτε ποτέ τον ουρανό, για να δείτε το ψέκασμα των ουρανών μας, θα δείτε τα σύμβολα πάνω στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ??? Ε δείτε λοιπόν μια τέτοια κεραία εδώ στην 3η φωτό και μάλιστα κάπου στην Κεντρική Ελλάδα ! Στην 4 και 5 διάφορες ακτινοβολίες επηρεασμού. Στην 9η ένα παλιό έγγραφο για το MKULTRA στις 9 Ιουνίου 1953 για το υποπρόγραμμα 8 !!!
Άμα φωνάζω για τα MK/ultra/kids μέσα το Facebook, τα Blogs και τα Forums, “Ποιοί καταστρέφουν στα Blog, Forum, F.B” http://miastala.com/s/?p=3061 και κάποιοι δυσανασχετούν, για ένα τόσο άγνωστο θέμα στο ευρύ κοινό, εσάς δεν σας μυρίζει κάτι ? Εμένα μια ψαρίλα μου έρχεται ! Λέτε να έχουν καμία σχέση με το Innsmouth και τους Ινσμούθιους του H.P.Lovecraft ? Μπααα καλε, και μιας και μας μύρισε ψαρίλα δεν πάμε για κάνα τσίπουρο ?
6
7
8
10


11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου