Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Black Swan" και το Χόλυγουντ διδάσκει σατανισμό


Κάνοντας πριν λίγες ημέρες «λαμπρή πρεμιέρα» στην Αθήνα, η ταινία θρίλερ «Black Swan» (Μαύρος Κύκνος) έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Εκστασιασμένοι δημοσιογράφοι, κριτικοί και celebrities εσωτερικού και εξωτερικού μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτό το «σκοτεινό, υποβλητικό, παρανοϊκό, ψυχοσεξουαλικό αριστούργημα».

Η ‘πορνοποίηση’ των θυγατέρων μας.

Σοκαριστικές φωτογραφίες στο περιοδικό ‘VOGUE’ με την σεξουαλικοποίηση μικρών κοριτσιών


«Η ζωή μου είναι καλύτερη χωρίς ΤV»



Έβγαλαν από τα σπίτια τους τούς τηλεοπτικούς δέκτες και δηλώνουν πως δεν το έχουν μετανιώσει
«Μέχρι πριν από τρία χρόνια είχα τηλεόραση στο σπίτι μου. Έκτοτε, αποφάσισα να την απομακρύνω. Φίλοι μου που ήδη την είχαν κλείσει οριστικά με έπεισαν πως στην ουσία δεν επιλέγεις εσύ τι θα δεις στη μικρή οθόνη, αλλά ό,τι οι άλλοι θέλουν να σου σερβίρουν. Είπα, λοιπόν, να δω και εγώ στην πράξη πώς θα είναι η ζωή μου από τη στιγμή που θα αποχωριστώ τελείως το κουτί…».

Ελλάδα - Ουγγαρία 1 - 10 !‏ -CODEX ALIMENTARIUS - συλλογή υπογραφών

Τον τελευταίο καιρό μάθαμε όλοι για τον CODEX ALIMENTARIUS  και την διεθνή εκστρατεία που γίνεται για να σταματήσει μια από τις οδηγίες του και συγκεκριμένα, η οδηγία της ΕΕ που αφορά τα Παραδοσιακά Φαρμακευτικά Προϊόντα Φυτικής Προέλευσης.  Σήμερα κοίταξα από περιέργεια πως πάει η συλλογή υπογραφών στην σχετική αίτηση (petition) και διαπίστωσα ότι η Ελλάδα έχει περίπου 2,220 έγκυρες υπόγραφες  ενώ η Ουγγαρία με μικρότερο μάλιστα πληθυσμό έχει 21.830 και   αναρωτήθηκα  τι θα γινόταν εάν η αίτηση θα αφορούσε καινούργιο DVD της Τζουλιας.