Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ (ΜΕΡΟΣ ΙΙ) Etra Publishing

Το 'αντι-σύστημα' της Αγάπης για ευτυχισμένα παιδιά!


απόσπασμα από το τρίτο βιβλίο ("Ο χώρος της Αγάπης") της σειράς που άλλαξε τη ροή του κόσμου: "η Αναστασία της Σιβηρίας"

Οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης που χρησιμοποιούν οι επικυρίαρχοι για να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχό μας με την βοήθεια των ΜΜΕ.

1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών.

Η επιδοτούμενη απάτη της χιλιετίας - Εμβόλια και Γρίπες - "θα αφανιστούμε όλοι από την συμβατική Ιατρική"

Με αφορμή την αναζωπύρωση της καμπάνιας "υπερ των εμβολίων" από τα ΜΜΕ και το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και εξαιτίας των αβάσιμων δηλώσεων περί "αύξησης των κρουσμάτων και των θανάτων" από τη Γρίπη των χοίρων H1N1... ενώ αποσιωπούν το γεγονός πως εκατοντάδες άνθρωποι εμβολιάστηκαν εν αγνοία τους το φθινώπορο του 2010 με εμβόλια εποχικής γρίπης που περιείχαν ΚΑΙ το εξαιρετικά επικίνδυνο εμβόλιο ενάντια στη γρίπη Η1Ν1, (και πως τα κρούσματα αλλά και οι θάνατοι οφείλονται ακριβώς σε αυτό το εμβόλιο!!!!)