Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αντιγριπικά Εμβόλια: Στο Διεθνές Δικαστήριο μερικές Φαρμακευτικές





Οι Πολυεθνικές απέδειξαν τα τελευταία 10 χρόνια μετά τα σκάνδαλα της Enron, της Arthur Andersen και άλλων, όπως και με την πρόσφατη Κρίση, ότι είναι πλέον Αδίστακτες και Απροκάλυπτες. Δε σταματούν σε τίποτα προκειμένου να αυξάνουν τα απύθμενα Κέρδη τους, ακόμα παίζοντας και με την Υγεία μας. Τα παραδείγματα είναι ουκ ολίγα, βιομηχανία τσιγάρων, Τράπεζες, Ασφαλιστικές, Φαρμακευτικές…

-Οι Πολιτικοί αποδείχτηκαν ανίκανοι να τους σταματήσουν. Πάρα ταύτα, υπάρχουν μερικές χώρες που αντιστέκονται και τις πολεμούν όσο μπορούν. Διαβάστε πώς σπείρουν ζιζάνια περί Θανατηφόρας Γρίπης για να πουλάνε εμβόλια!
(Από τη Le Monde Diplomatique, Ιούλιος 2009)


-Στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2005 έγινε στη Μάλτα μια Πανευρωπαϊκή Ιατρική Σύνοδος για τη γρίπη με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών εμβολίων και αντιϊκών φαρμάκων. Μεταξύ αυτών και η Roche.

-Εκεί από τα χείλη του Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ανακοινώθηκε επίσημα ότι:
«Δε γνωρίζουμε πότε, αλλά μια πανδημία γρίπης αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Λείπει μόνο μια συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του  γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο».
-Επίσης, είπε ότι:
«ο αντιγριπικός εμβολιασμός συνιστάται, διότι θωρακίζει τον οργανισμό και σαν ψυχολογική συνήθεια». Δηλαδή, το κοινό εμβόλιο κατά της γρίπης αν και δε βοηθάει ιατρικά, βοηθάει ψυχολογικά, ως placebo – ψευδοφάρμακο δηλαδή!

Όμως, σύμφωνα με κοινή ιατρική διαπίστωση, αν υπάρχει μία χρονιά που το κοινό αντιγριπικό εμβόλιο δε συνίσταται, είναι ιδιαίτερα εκείνη κατά την οποία υπάρχει φόβος πανδημίας. Αν είναι αλήθεια ότι ένας εκ των κινδύνων είναι ο ιός Η5Ν1, αυτός θα μπορούσε να επανασυνδιαστεί με την εμβολιαστική ρίζα αποκτώντας τα αντιγόνα, με κίνδυνο να ξεσπάσει στο εμβολιασμένο άτομο ένας πραγματικός κυκλώνας στα κύτταρά του.

Ένας κανόνας που υπάρχει σε περίπτωση πανδημίας είναι ότι ο προληπτικός εμβολιασμός αποτελεί μια στρατηγική πολύ επικίνδυνη.
Δηλαδή, αν κατά την προδρομική περίοδο μιας ασθένειας γίνει εμβολιασμός (χρονικό διάστημα που μπορεί να κρατήσει από 4 ημέρες έως και 3 μήνες χωρίς να εμφανίζονται καθόλου συμπτώματα), τότε τα αποτελέσματα είναι βαριές και ανεπανόρθωτες βλάβες ή θάνατος.
Πληροφοριακά, για τους γονείς, που δέχονται τόσο απρόσκοπτα να εμβολιάζουν τα παιδιά τους ή τον εαυτό τους, κάθε φορά πριν το πραγματοποιήσουν θα πρέπει να  προσεύχονται… Αυτό διότι ο εμβολιασμός ενδέχεται να συμπέσει μέσα στην προδρομική περίοδο της ασθένειας.

Η Στρατηγική του Μarketing των μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών έχει πλέον σαν στόχο της τους υγιείς ανθρώπους, όσοι λίγοι έχουν πλέον απομείνει. Και φυσικά τα χημικά φάρμακα και τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να διευρύνουν την πελατεία των Φαρμακοβιομηχανιών, δημιουργώντας νέους πελάτες-αρρώστους στην «Επιχείρηση Ασθένεια».

Η Γαλλία ταρακούνησε το κατεστημένο των Φαρμακευτικών Εταιρειών στην Ευρώπη με την παραπομπή των εταιρειών Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου 2009, διότι έχει αποκαλυφτεί το μέγεθος αυτής της νέας τακτικής, που θέλει νέους πελάτες να νομίζουν ότι κινδυνεύουν για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα.

Οι 3 Εταιρείες κατηγορήθηκαν ότι σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό και πως σκόπιμα σε εργαστήρια δημιούργησαν τον εν λόγω ιό. Επίσης, εξετάζονται ταυτόχρονα σοβαρές και βάσιμες καταγγελίες από δικηγόρους του United States Department of Justice καθώς και γιατρών και επιστημονικού προσωπικού του Amercian Medical Association.
Τα κανάλια και οι Επιχειρήσεις Μέσων Μαζικής Ενημερώσης καταγγέλλεται ότι χορήγησαν ή αλληλο-χορηγήθηκαν με φαρμακευτικές εταιρείες έτσι ώστε να πάρει το θέμα διαστάσεις διεθνούς εμβέλειας. Η υπόθεση λαμβάνει ακόμα πιο διεθνή χαρακτήρα, μιας και το Μεξικό παραπέμπει την Εταιρεία Baxter επίσης στο διεθνές δικαστήριο, διότι, όπως λέει, όλοι οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο Απρίλιο και Μαΐο, εκτός από ένα περιστατικό, οφείλονται στο γεγονός ότι τους χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο 2009.

Οι πρώτες χώρες που απαγορεύουν τη χορήγηση εμβολίων για τη γρίπη-απάτη είναι οι: Νέα Ζηλανδία, Σκοτία, Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία και Μεξικό.