Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Προσοχή στις παιδικές οδοντόκρεμες

"ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΘΟΡΙΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟ 2 ΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΟ BLOG ΟΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Η ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΦΘΟΡΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ "MIND CONTROL". ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΦΡΟΝΗΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΦΘΟΡΙΟΥΧΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΕΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΣΚΕΛΗ: Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΘΟΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 1ον - ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ , 2ον - ΜΙΑ ΑΝΕΞΟΔΗ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΓΩΝ-ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, 3ον ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ, ΑΒΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΑ ΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ (ΒΛ. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΗΔΟΝΑΣ Κ.Λ.). ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 100% ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΒΛ. ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)"


Οσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φθόριο διαβάστε το σχετικό άρθρο http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/10/blog-post.html
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου..


Πηγή :http://eleftheri-epistimi.blogspot.com

Τα λόγια είναι περιττά !!!!

Παιδί  Τα λάθη των νέων γονιών (και πώς να τα αποφύγετε)



7ο λάθος: Αμελείτε την στοματική του φροντίδα.
Πολλοί νέοι γονείς δεν σκέφτονται τα δοντάκια του νεογέννητου μωρού τους ή τη στοματική τους υγεία συνολικά, μέχρι να είναι πολύ αργά, λένε οι παιδίατροι. Δεν είναι, όμως, ποτέ πολύ νωρίς για να συνηθίσει το παιδάκι σας να αποκτά το συνήθειο να φροντίζει τα δόντια του. Πώς θα του το μάθετε;
* Μην ταΐζετε το μωράκι σας με γάλα αφού έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι και ενώ τα πρώτα δοντάκια του έχουν «σκάσει». Αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για μικρές κουφάλες που να απαιτούν σφράγισμα.
* Χρησιμοποιήστε μία υγρή γάζα για να καθαρίζετε τα ούλα του μωρού σας και προχωρήστε στην οδοντόβουρτσα όταν αυτό γίνει ενός έτους.
* Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι πως το μωρό σας λαμβάνει αρκετό φθοριούχο άλας (fluoride). Το φθοριούχο άλας βρίσκεται φυσικά στο νερό και βοηθά στην πρόληψη των σφραγισμάτων. Μπορείτε, μάλιστα, να προμηθευτείτε ένα ειδικό εξάρτημα βρύσης που να «φθοριώνει» το νερό. Ο οδοντίατρός σας είναι πολύ πιθανό να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες. 

πηγή :http://www.in2life.gr