Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnDJbUzNlLDdIoVd01mT7RUDpY6H7yFuwuxftmOEM9iAobwnGEy52VrYomuTfMWL-jtTEFsF-BHq_rGr76eb-vXu8pGfsNdbfKYBjFGcNGN1BW11NPdE-bRMiVgG2s1lobmSZxK4VwDbwJ/s320/121694-cancer.jpgΗ αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό.

Χάθηκε άδικα ...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Την 25η Μαρτίου 2011 η Ελευθερία Χριστοδουλοπούλου ετών 38 σύζυγος Βασιλείου Μπέκου, κάτοικος Μεσολογγίου, μετέβη στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών επί της οδού Λ. Κηφισίας 5 στο Μαρούσι, όπου είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον υπεύθυνο ιατρό Βασίλειο Α. Αθανασίου, μαιευτήρα-χειρούργο γυναικολόγο για τη διενέργεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Η γυναίκα εισήλθε υγιέστατη στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών και μετά από μία ώρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο-Μαιευτήριο "Μητέρα", όπου λίγο αργότερα οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι πέθανε.
ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Ζητάμε δικαίωση και οι υπεύθυνοι γιατροί για το θάνατο της Ελευθερίας Χριστοδουλοπούλου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για το έγκλημα που διέπραξαν.
Παρακαλούμε όποιος μπορεί να δημοσιεύσει το θέμα να μας καλέσει στο τηλέφωνο 6945732648, Εθνικής Αντιστάσεως 68, Ζεφύρι.
Ο σύζυγος
Βασίλειος Μπέκος