Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εμβόλια: Το πλήρες ιστορικό

Το Διεθνές Ιατρικό Συμβούλιο για τους εμβολιασμούς (www.VaccinationCouncil.org) κυκλοφόρησε, αποκλειστικά μέσω του NaturalNews.com, ένα πρωτοποριακό έγγραφο που περιέχει τις υπογραφές πάνω από 80 οικογενειακών γιατρών, χειρουργών του εγκεφάλου και καθηγητών της παθολογίας, της χημείας και της ανοσίας, εκ των οποίων όλοι έχουν υπογράψει ένα έγγραφο το οποίο αναφέρεται, επίσημα, ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών και...
ότι δεν υπάρχει πραγματική επιστήμη η οποία να υποστηρίζει την «μυθολογία των εμβολίων», που ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια είναι κατά κάποιο τρόπο καλά για τα παιδιά.
Οι παραπάνω υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες. Όλοι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση.

Τα αρχικά MD, DO, MB, MBBCH σημαίνουν ειδικότητες της ιατρικής.

Τα αρχικά ND σημαίνουν γιατρούς εκπαιδευμένους, που έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σε ορισμένες μόνο Πολιτείες των ΗΠΑ.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν την αιτία πολλών ασθενειών; Είναι επειδή έχουν μάθει να αγνοούν την σχέση των εμβολίων με αυτές τις ασθένειες. Έχει τεκμηριωθεί ότι οι παρακάτω ασθένειες έχουν άμεση σχέση με τα εμβόλια.

·         Αλλεργίες και έκζεμα
·         Αρθρίτιδα
·         Άσθμα
·         Αυτισμό
·  Όξινη παλινδρόμηση σε βρέφη, που η αντιμετώπισή της με αντιόξινα δημιουργεί πολλές παρενέργειες
·         Καρκίνος
·         Διαβήτης (βρεφική και παιδική ηλικία)
·         Νεφρική νόσος
·         Αποβολές
·         Μακρά λίστα νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων
·         Αιφνίδιος βρεφικός θάνατος (SIDS)
·         Και πολλά, πολλά άλλα

Αυτές είναι μερικές από τις παρενέργειες των εμβολίων, οι οποίες τεκμηριώνονται στην ιατρική βιβλιογραφία και σε έντυπα στις συσκευασίες τους: