Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΚΡΙΤΙΚΗ: Nutricia Biskotti. Δεν τα χρειάζεται το παιδί σου.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Δεν είναι ξεκάθαρο για το τι προορίζονται αυτά τα μπισκότα. Αναφέρουν ότι είναι ειδικά σχεδιασμένα "για τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες της βρεφικής νηπιακής ηλικίας", αλλά και ότι είναι "κατάλληλα για την περίοδο της οδοντοφυΐας και θα ανακουφίσουν τα πονεμένα ούλα του μωρού". Πρώτον, διατροφικά ένα βρέφος δεν θα καλύψει τις "αυξημένες διατροφικές ανάγκες" του με μπισκοτάκια, αλλά με το γάλα και εφόσον τα μπισκότα αυτά συνιστούνται από τον 6ο μήνα, το βρέφος θα αρχίζει να τρώει και στέρεες τροφές όπως φρούτα, λαχανικά, κτλ όχι μπισκότα. Δεύτερον δεν είναι απόλυτο ότι μασώντας ενα σκληρό μπισκοτάκι θα ανακουφίστει από τους πόνους στα ούλα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να προσφέρει κανείς ανακούφιση στο μωρό του που δεν έχουν σχέση με το φαι, όπως μασάζ στα ούλα, ένα βρεγμένο πανί κτλ. 

Η κάρτα των ιλλουμινάτι του 1982: Ιαπωνία 2011;




Anti-ntp:Να σημειώσουμε πως η κάρτα δειχνει 2:55 στο ρολόι... την ωρα ακριβώς που εγινε ο σεισμός...Το ρολόι ονομάζετε Wako


Κρατηθείτε τώρα .
Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει(η κάρτα), δηλαδή το big ben στην Αγγλία

Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που... λέγεται 
Ginza
Ταιριάζει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στη κορυφή του.

Οι άνθρωποι στη κάρτα είναι ασιάτες. 

Το κείμενο της κάρτας γράφει "συνδιασμός δύο καταστροφών στον ίδιο τόπο", όπως και είναι, σεισμός και πυρηνική καταστροφή. 

Η ώρα στο ρολόι της καρτας είναι στη θέση 11 και 3… Κάτι σημαίνει αυτό.  
Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11 

Παραθέτουμε και το Big Ben για τις απαραίτητες συγκρίσεις!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...Μερος 2

Η συνέχεια του άρθρου για τις προφητικές κάρτες των ιλλουμινατι..



Επόμενη κάρτα "πολιτικό ορθόν" . Το φαινόμενο της εποχής μας και η μεγάλη διαστρέβλωση της λογικής . Με τον όρο πολιτικά ορθών  οι ιλλουμινατι κατάφεραν να διαστρεβλώσουν έννοιες και γεγονότα έτσι ώστε όταν τα ακούμε όσο και απεχθή και αν είναι να μην μας φαίνονται άσχημα.στην φώτο δείχνει τους πολιτικούς έτοιμους για κρεμάλα σαν να θέλει να μας πει ότι με αυτό το σύστημα του πολιτικός ορθού οι ιλλουμινατι κατάφεραν ακόμα και αυτούς που τους είχαν σαν πιόνια να τους οδηγήσουν στην καταστροφή τους.



ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...Μερος 1


 Μια παγκόσμια ταινία  ένα παγκόσμιο παιχνίδι που συμμετέχουμε όλοι μας. Αφιερωμένο στους συμπαίκτες συνανθρώπους μας. Δημιουργία Steve Jackson. Αρχικό έτος δημιουργίας έργου 1982.Σεναριογράφος : Οι πεφωτισμένοι όλου του ψεύτικου κόσμου μας.Ηθοποιοί : Όλες οι κρυφές εταιρίες - μυστικές δοξασίες-κρυφή γνώση .Κοινό:Εγώ εσύ, οι οικογένεια σου,οι φίλοι σου,ο πλανήτης σου,η ελευθεριά σου ,ότι αγαπάς!
Ιστορία της ταινίας: Το μέλλον σου και πως θα καταστραφεί βήμα βήμα.

Μαύρη Προπαγάνδα απο τους γνωστούς!!!