Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...Μερος 1


 Μια παγκόσμια ταινία  ένα παγκόσμιο παιχνίδι που συμμετέχουμε όλοι μας. Αφιερωμένο στους συμπαίκτες συνανθρώπους μας. Δημιουργία Steve Jackson. Αρχικό έτος δημιουργίας έργου 1982.Σεναριογράφος : Οι πεφωτισμένοι όλου του ψεύτικου κόσμου μας.Ηθοποιοί : Όλες οι κρυφές εταιρίες - μυστικές δοξασίες-κρυφή γνώση .Κοινό:Εγώ εσύ, οι οικογένεια σου,οι φίλοι σου,ο πλανήτης σου,η ελευθεριά σου ,ότι αγαπάς!
Ιστορία της ταινίας: Το μέλλον σου και πως θα καταστραφεί βήμα βήμα.





Το πως μπορεί ένα παιχνίδι να αντιλαμβάνεται και να προφητεύει το μέλλον είναι για την δική μας γνώση πολύ δύσκολο να το αντιληφθούμε . Στην πορεία του παιχνιδιού και του χρόνου προστεθήκαν κάρτες στο παιχνίδι.
Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μια χαοτική ερμηνεία και προσέγγισή νέων καρτών του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε μαζί να ανακαλύψουμε συσχετισμούς του σήμερα αλλά και του αύριο. Ακολουθήστε μας σε ένα παράλογο ταξίδι συσχετισμών και αφήστε τον χρόνο να κρίνει αν αυτά που σήμερα θα δείτε ανήκουν στην φαντασία!


Μια κάρτα του παιχνιδιού είναι και ο δράκουλας . Σήμερα σαν ένα νέο φαινόμενο της εποχής μας υπάρχει ολόκληρο ρεύμα από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι είναι δράκουλες (ενεργειακοί δράκουλες..τρέφονται με την ενέργεια των άλλων) άνθρωποι οι οποίοι ζουν σαν δράκουλες , μεταμφιέζονται σαν δράκουλες , κοιμούνται την ημέρα και κυκλοφορούν την νύχτα κοκ. Την έξαρση σε αυτό το φαινόμενο την δημιούργησαν οι τελευταίες ταινίες και σειρές στην τηλεόραση που έχουν σαν ήρωες δράκουλες .Η δύναμη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.


Επόμενη κάρτα η οποία ανήκει σίγουρα στις κάρτες που έχουν ήδη δημιουργηθεί στην πραγματικότητα μας είναι η κάρτα πυρηνικός τρομοκράτης η τρομοκράτης καταστροφών (terrorist nuke). Είναι οφθαλμοφανές ότι η κάρτα δείχνει το χτύπημα στους διδύμους πύργους όπως και στο πεντάγωνο . Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι πρώτο βγήκε το 1982 (μετά από λίγα χρόνια βγήκε και έγχρωμο) Και ακόμα να πούμε ότι το χτύπημα στους διδύμους πύργους ήταν και είναι η ήμερα που κοιμήθηκε η ανθρωπότητα ...η αρχή της προσπάθειας της απόλυτης υποταγής ...μεσώ τρομο νόμου και πολέμων στο όνομα της ανύπαρκτης τρομοκρατίας.





Η επόμενη κάρτα λέγεται "σπασμωδική κίνηση "(backlash) και δείχνει έναν πολιτικό στο βήμα οποίος αποδοκιμάζεται από το πλήθος . Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα πολλές κυβερνήσεις μπήκαν σε ένα χορό από λάθος επιλογές που έφεραν την σημερινή κατάσταση του ανθρώπου να μην  σέβεται ποια την πολιτική και τους εκπροσώπους της. Θυμηθείτε τον κύριο bush












Επόμενη κάρτα η "βόμβα αυτοκίνητου"  και μάλιστα ενός αυτοκίνητου που οι πινακίδες του έχουν σαν νούμερα το nwo (νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων) . Η κάρτα είναι λίγο δυσνόητη αν αφορά το μέλλον η ήδη έχει συμβεί. Μπορούμε να την συσχετίσουμε με την πρώτη απόπειρα στο Παγκόσμιο κέντρο εμπορίου τον Φεβρουάριο στις 26 /1993 οπού σκοτωθήκαν 6 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 1000. Υπάρχουν ακόμα και άλλες ενέργειες που κατηγορήθηκαν ισλαμιστικές οργανώσεις και είχαν  χρησιμοποιηθεί βόμβες αυτοκίνητα. Ίσως λοιπόν όλα αυτά να ήταν οι προετοιμασία του υποσυνειδήτου μας για αποδοχή του όρου   τρομοκρατία.Τώρα αν δεν είναι παρελθοντική κάρτα αλλά μελλοντική θα πρέπει να αναμένουμε στο μέλλον μια βόμβα η οποία θα είναι σε αυτοκίνητο και θα έχει σαν σχέση κάποιο μεγάλο πρόσωπο της νέας παγκόσμιας τάξης η κάποια γραφεία της. Αυτό το μελλοντικό γεγονός θα συμβεί μάλλον για να δημιουργήσει νέες ευκολίες στης κινήσεις των πεφωτισμένων.  Η απλά είναι μια κάρτα τάσης όπως της ονομάζουμε που σηματοδοτεί μια νέα τάση ,δηλαδή την αντίσταση και μάχη εναντίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.






Κάρτα που ονομάζεται "επιδημίες" . Εύκολη στην κατανόηση της και πολύ εύκολα μπορούμε να θυμηθούμε τις τελευταίες "επιδημίες" που ντε και καλά έπρεπε να αμυνθούμε.




















Επόμενη κάρτα "Απαγωγή εξωγήινων" . Δεν νομίζουμε οτι θέλει και εδώ πολλά σχόλια άπλα μόνο μια παρατήρηση. Ίσως στο άμεσο μέλλον να ενημερωθούμε για τρελή αύξηση απαγωγών (που έτσι και αλλιώς σήμερα αναφέρετε) και ακόμα να ενημερωθούμε για επικείμενοι εξωγήινη απειλή...πάντα στο άμεσο μέλλον.


















 Επόμενη κάρτα "ασφάλεια υπολογιστών" να θυμίσω το τελευταίο πρόβλημα με ιο που έγινε ενάντια στο Ισραήλ. Να πούμε ακόμα ότι είναι μια μελλοντική κάρτα και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να συσχετιστεί με το wikileaks . Ίσως ακόμα να έχουμε μια μεγάλη απειλή από virus πολύ σύντομα στο άμεσο μέλλον. Ιδίως αν αυτή η απειλή και οι πραγματοποίηση της μας αναγκάσει αν χάσουμε ακόμα κάποιες ελευθερίες μας η να χρησιμοποιήσουμε κάποια νέα τεχνολογία που θα μας στερεί περισσότερη ελευθεριά.






Επόμενη κάρτα "διαρροή πετρελαίου" . Άπλα Μεξικό και BP. Να θυμίσουμε και την προβολή της ταινίας "Γνωρίζοντας" με τον Nicolas Cage στην οποία ο ηθοποιός βλέπει στην τηλεόραση στις ειδήσεις για μια μεγάλη διαρροή που συμβαίνει στο Μεξικό ..βεβαία ένα τουλάχιστον χρόνο πριν συμβεί!!













Επόμενη κάρτα "Η εκκλησιά της κεντρικής Αμερικής".Μια πολύ παράξενη κάρτα μιας και έχει άγνωστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από μια εκκλησιά. Δεν έχει συμβεί ακόμα και η δίκη μας οπτική γωνιά μάλλον μιλά κωδικοποιημένα για την σχέση Αμερικής και εξωγήινων πολιτισμών . Μια σχέση που άλλαξε όλο το ρου της τεχνολογικής μας ιστορίας και έκανε την Αμερική να είναι η παντοδυναμία σήμερα,.προφανώς οι πεφωτισμένοι έχουν γνώσει και πίστη σε άγνωστα  σε εμάς αρχεία που προφανώς έχουν έρθει από την επαφή με πολιτισμούς που εμείς δεν πρέπει να γνωρίζουμε. 



Επόμενη κάρτα "Ξαναγράφοντας την Ιστορία" Είναι γνωστό ότι  την ιστορία την γράφουν οι νικητές και δεν είναι λίγοι οι Ιστορικοί που φωνάζουν ότι οι ιστορία είναι χαλκευμένη. Φανταστείτε ότι ο καλύτερος τρόπος να σας κάνουν να πιστεύετε σε ότι θέλουν γίνετε εύκολα με την αλλαγή της πραγματικής ιστορίας . Από θρησκευτική έως προσωπική υπόσταση η αλλαγή της ιστορίας είναι ένα από τα μεγάλα τους τεχνάσματα στο να μας κάνουν απόλυτους σκλάβους.





Επόμενη κάρτα "Ανώτατο Δικαστήριο" . Η κάρτα έχει πάνω από την ομάδα μια πυραμίδα , ο γνωστός πανόπτης οφθαλμός . Για εμάς αποδεικνύει την επιρροή και την εισχώρηση σε όλα τα κλιμάκια της κοινωνίας μας . Ακόμα δείχνει ότι πολλά από τα λεγόμενα "ιδρύματα" η "φορείς" είναι δημιουργημένα  έτσι ώστε να  όχι να εκτελούν αυτό που ονομάζονται αλλά να εκτελούν άλλους στόχους και σκοπούς.Κάρτα που ίσως στο άμεσο μέλλον αποδειχτεί ότι οι κοινωνία ελέγχεται απόλυτα . Μέσα από ένα σκάνδαλο που θα βγει στην φόρα και θα έχει σχέσει το ανώτατο δικαστήριο.Να θυμάστε ότι το μότο τους είναι το "τάξη μέσα στο χάος" άρα μόλις βλέπετε κάτι που φαινομενικά τους χτυπαει να σκέπτεστε αμέσως που μπορεί να τους εξυπηρετεί. Ακόμα μια σκέψη είναι τι γίνετε αν για αυτούς το ανώτατο δικαστήριο είναι άλλο από αυτό που μας λένε εμάς.Π.Χ Η μπιντελμπεργκ να είναι για αυτούς το ανώτατο δικαστήριο η κάποια άλλη οργάνωση που μόνο σε αυτήν υπακούν και εμείς πιστεύουμε λάθος για το τι είναι το ανώτερο.


Επόμενη κάρτα "Δικτατορία". Ίσως με πολύ χιούμορ μας λένε την αλήθεια για την νέα τάξη πραγμάτων. Το πραγματικό της πρόσωπο είναι η Δικτατορία. Ίσως μας δείχνουν την πραγματική "Δημοκρατία" των λαών σήμερα η οποία είναι στην πραγματικότητά μια μεταμφιεσμένη Δικτατορία.
Σήμερα που γράφουμε αυτό το άρθρο στα αραβικά κράτη και ιδίως στην Λιβύη γίνονται μάχες για την κατάργηση δικτατόρων. Άλλα ποιος τους έβαλε εκεί από την αρχή?




Επόμενη κάρτα "Σεισμός". Δεν έχει συμβεί  ακόμα αυτή η κάρτα και το λέμε αυτό γιατί πα ρόλους τους μεγάλους σεισμούς με χιλιάδες θύματα ανά τον κόσμο κανένας από αυτούς τους σεισμούς δεν έκανε μια μεγάλη αλλαγή στον κόσμο με βάση την θέαση των πεφωτισμένων και της νέας παγκόσμιας τάξης.Προσωπική άποψη λοιπόν είναι ότι αναμένετε ένας σεισμός τεράστιων καταστροφών ..ο οποίος μάλλον θα γίνει στην Αμερική και μάλλον θα γίνει σαν τελειωτικό χτύπημα βοηθώντας την παγκόσμια οικονομική κρίση να γίνει παγκόσμιος λοιμός. Σήμερα πολλοί ερευνητές αναφέρουν τους φόβους που έχουν για το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης που βρίσκεται στην Αμερική , συνδυάζοντας το με το φαινόμενο των νεκρών πουλιών και ψαριών.







Επομένη κάρτα " Βιομηχανίες ειδώλων" η "Βιομηχανία μουσικής -καταγραφής" . Δεν θα πούμε πολλά απλά αναρωτηθείτε σε πόση πληροφορία έχουμε δει τους ποπ σταρ (άλλα ακόμα και πολίτικους ποια) να κάνουν το συμβολισμό του Βάαλ ..τον συμβολισμό του θεού των πεφωτισμένων. Ελέγχοντας τα είδωλα μπορούν να εισχωρήσουν στο ασυνείδητο νου των νεαρών ατόμων και να δημιουργήσουν από την αρχή μια νέα κοσμοθέαση στο άτομο. Μια κοσμοθεαση που καταρρίπτει τις πραγματικές αξίες και τις ανταλλάσσει με τιμές.







Επόμενη κάρτα " Η πανούκλα των δαιμόνων" . Σίγουρα μια μαρτυριά των πεφωτισμένων για την σχέση του με τους δαίμονες. Η κάρτα είναι απολυτά κωδική και μπορεί να μιλά για την μάχη που δίνουν να σταματήσουν τα αλλοδιαστατικα όντα την εισχώρηση στο σύστημα μας. στο μέλλον θα δούμε ότι θα έχουμε μια απειλή έξω από την γη και θα δούμε τα κράτη να πολεμούν αυτή την απειλή ενωμένα...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ αν όντως υπάρχει απειλή..και αν νικήσουμε τελικά να δούμε ποιοι επωφελήθηκαν από αυτή την "μάχη"


Επόμενη κάρτα "χειρισμός αγορών". Τι να πούμε απλά είμαστε μέσα σε αυτή την κάρτα και δοκιμάζουμε της αντοχές μας. Συμβαίνει σήμερα και έχει δημιουργήσει την παγκόσμια αλλά και την Ελληνική οικονομική κρίση.




Επόμενη κάρτα "Λογοκρισία" Είμαστε μια ανάσα από νέα μέτρα λογοκρισίας και στέρηση του ελεύθερου λόγου μας. Υπάρχει βέβαια από το θέμα του αντισημιτισμού αλλά από σήμερα και πέρα η λογοκρισία θα κερδίζει έδαφος από νόμους όπως ο νόμος ρατσισμού που ψηφίζετε στην Ελλάδα η η προσπάθεια φίμωσης των μπλογκς. Ένα πολύ καλό όπλο των πεφωτισμένων να πνίξουν τις φωνές  που αντιδρούν στις δολοφονικές τακτικές τους.


Επόμενη κάρτα "Ξένη ενισχύσει" Μπορεί να την εκλάβει κάνεις ως μια κάρτα που σήμερα ήδη συμβαίνει με ενισχύσεις από ΔΝΤ κλπ. Άλλα αν δει κανεις την κάρτα θα δει έναν εξωγήινο να δίνει ενισχύσει , άρα δυο μπορεί να συμβαίνουν, οι  ίδιοι είναι πια υπάλληλοι των σχέσεων τους με τους εξωγήινους και εκτελούν το σχέδιο αυτών υποτίθεται για το καλό του πλανήτη, είτε θα γίνει στο άμεσο μέλλον μια παρέμβαση από εξωγήινο πολιτισμό για την σωτηρία μας. Ξαναλέμε  ότι η ερώτηση ποιος επωφελείται? από καταστάσεις τόσο τραβηγμένες και που ανήκουν για εμάς στα παραμύθια είναι η καλύτερη που μπορούμε να κάνουμε.

Επόμενη κάρτα "Κέντρο για έλεγχο των ασθενειών". Δεν έχει ακόμα γίνει από ότι γνωρίζω ένα παγκόσμιο κέντρο έλεγχου ασθενειών αν και έχουν γίνει η αρχικές προσπάθειες ενοποίησης και από κοινού αντιμετώπισης προβλημάτων και υγείας.Ίσως το codex alimentarius να είναι προπομπός ενός παγκοσμίου φορέα υγείας που θα προσδιορίσει με δικά του στάνταρ την  υγεία.Ακούγετε καλό αλλά αν σκεφτούμε ότι μπορεί να μας προετοιμάζουν και για μείωση του πληθυσμού μάλλον είναι ανατριχιαστικό.















Επόμενη κάρτα "Χίλαρι Κλίντον" Στην κάρτα κρατάει κάτι σαν μαστίγιο και είναι σίγουρο ότι ο ρόλος της στους ιλλουμινατοι είναι σημαδιακός κα κωδικός . Άγνωστο ακόμα λοιπόν τη πρόκειται να κάνει στο μέλλον η κυρία αυτή άλλα θα πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά σε αποφάσεις και γεγονότα που θα την συνδέουν.
















Επόμενη κάρτα "Ροδοσταυροι" . Εδώ πρέπει να ασχοληθούμε με τα μυστικά των Ροδοσταυρων και το πόσο έχουν επηρεάσει το μέλλον της ανθρωπότητας . Σίγουρα αν γνωρίζαμε τα μυστικά τους (βλέπε ιερό δισκοπότηρο) θα καταλαβαίναμε πάρα πολλά ίσως είναι μια κάρτα που δεν θα μάθουμε πότε την σημασία της.



















Επόμενη κάρτα "Κρατικές λαχειοφόρες αγορές" . Η κάρτα μιλάει ξεκάθαρα για την κοινωνία των καζίνο και της τύχης που έχουν εφαρμόσει σε όλους τους λαούς. Η απολυτή κυριαρχία στα μυαλά μας και στα όνειρα μας μέσα από το κυνήγι της αλλαγής και της τύχης ..όταν οι ίδιοι ελέγχουν απολυτά τα αποτελέσματα...ΠΧ βλέπε το φαινόμενο Τζόκερ που μόνο κάθε πρωτοχρονιά κάνει απανωτά τζακ ποτ.














Επομενη κάρτα " Συνωμοσιολόγοι". Απλή κάρτα που προέβλεπε το νέο κύμα από  ανθρώπους που θα μιλάνε για μια εναλλακτική πληροφορία αλλά πρώτα βέβαια οι πεφωτισμένοι θα τους είχαν βάλει την ταμπέλα του γραφικού, άσχετα αν μέχρι σήμερα οι περισσότερες θεωρίες έχουν βγει αληθινές...























Επόμενη κάρτα " Ας οργανωθούμε πραγματικά" Αυτή η κάρτα δείχνει έναν μαύρο άνθρωπο ο οποίος  αποφασίζει για μια νέα οργάνωση και ότι ήρθε η ώρα αυτής. Οποιαδήποτε σχέση με obama και νέα τάξη πραγμάτων είναι απλά συμπτωματική!
Ακόμα και αν στο πλευρό του έχει μια ξανθιά γυναικά στυλ Χίλαρι...

















Επόμενη κάρτα " Βακτηρία που τρώνε κρέας" Δεν θα ήταν καθόλου άστοχο ότι στο εγγύς μέλλον μάλλον θα μάθουμε για βακτήριο που τρέφετε με το κρέας μας...η για κάποια νέα ασθένεια που θα κατατρώει την σάρκα μας....Η κάποια αλληγορική έννοια που θα βγει και θα ακούγετε έτσι αλλά θα εννοεί ένα άλλο φαινόμενο ελπίζω να πέσουμε έξω!


















Επομένη κάρτα " Ήμι συνειδητός απελευθερωτικός στρατός" η "Ημι αναίσθητος απελευθερωτικός στρατός" Κάρτα πολύ παράξενη που ίσως μιλάει για κάποιο νέο κίνημα ανθρώπων με αφυπνισμένη συνείδηση που θα προσπαθήσει να δώσει την μάχη του (πράγμα που γίνετε σήμερα) . Η για καποιο στρατό που θα είναι ήμι αναίσθητος ..δηλαδή σκληρός η προγραμματισμένος,,,,...ρομπότ (Αμερικάνικος στρατός?) Δεν μπορούμε να κρίνουμε την συσχέτιση της.












Επόμενη κάρτα " Μην αγγίζεις τα πλήκτρα" Ο απόλυτος έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι βιομηχανία του φόβου που έχει εγκαθίδρυση η νέα τάξη πραγμάτων . Δες αυτή την κάρτα και σκέψου καθημερινά πως βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή τους παρακολουθώντας τον φόβο που σου πλασαρουνε. 









Επόμενη κάρτα "Παρανοϊκοι" Μετά από τον απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας και των άμεσο εμποτισμό σου από το φόβο η κάρτα προβλέπει την αύξηση της παράνοιας στους ανθρώπους .Λέτε να πέσει έξω?





















Επόμενη κάρτα " Goal hail Eris" .  Ο στόχος τους ήδη έχει επιτευχθεί μεσώ της νέας τάσης new age παγκόσμια . Γίναμε όλοι γνώστες ενεργειών ,θρησκειών, νέων δογμάτων. Χωρίς εντρύφηση στα απόκρυφα έχουμε γίνει όλοι γκουρου των νέων επιπέδων συνείδησης..απλά μιμούμενοι την μάζα υπερασπίζουμε θεωρίες και νέες αντιλήψεις με πάθος. Η αρχή της νέας θρησκείας αρχίζει εδώ ανοίγοντας τον δρόμο για την παγκοσμιοποίηση.







Επόμενη κάρτα "Αλμπινο αλιγάτορες" Μια πονηρή κάρτα που μάλλον κοιτάει προς τις προφητείες των ινδιάνων της Αμερικής οι οποίες μιλάνε ότι η έναρξη των δύσκολων καιρόν θα αρχίσουν οταν εμφανιστούν τα πρώτα ζώα αλμπινο όπως πχ αλμπινο βούβαλος κοκ. Ε δω οι πεφωτισμένοι απαντούν από την μεριά τους με κροκόδειλο δείχνοντας την ερπετοειδής τους κληρονομιά .  Και βάζοντας και μια νοητική σφραγίδα και σε αυτή την οπτική γωνία...





Επομένη κάρτα "Υακατισμα" . Ιπτάμενοι δίσκοι κόβουν ένα ουρανοξύστη στη μέση ...τα σχόλια δικά σας. Ίσως η θεωρία ότι στους δίδυμους πύργους δεν ήταν αεροπλάνα αλλά ολογράμματα που προφανώς τα έχουμε πάρει απο εξωγήινη πληροφορία να μην είναι τόσο εξωφρενική. Η ίσως στο εγγύς μελλον να δούμε κάτι τέτοιο.









Επόμενη κάρτα "Συγχώνευση τραπεζών" Τι? Μπα? Και όμως ....το ζούμε σήμερα !











Επόμενη κάρτα " Διεθνείς οργανισμός καιρού" Μάλλον τελικά τα σενάρια περί χειραγώγησης του καιρού είναι  αληθινά (haarp). Η κάρτα δείχνει αεροπλάνο να ψεκάζει (chemtrails) . Στο άμεσο μέλλον θα έχουμε κάποια επίσημη κυβερνητική  ανακοίνωση  για αυτό το θέμα...ακούγοντας ίσως ένα παραμύθι για δράκους!!










Επόμενη κάρτα "παλιρροιακό κύμα"  Το είδαμε άλλα μάλλον είδαμε το πείραμα και στο μέλλον θα δούμε το κανονικό χτύπημα. Πάντα όταν θα βολεύει τα παγκόσμια αφεντικά να επηρεάσουν οι να εκβιάσουν κάποιους










Επόμενη κάρτα " Ελιζα" Ίσως όνομα κάποιου επιστημονικού πειράματος στυλ cern . Δεν έχουμε εξακριβώσει ακόμα τι και πως?  Ίσως πειράματα πάνω στην χειραγώγηση εξ αποστάσεως μεσώ διανοητικού έλεγχου ..λέμε ίσως!









Επόμενη κάρτα " Κοσμικοί ανθρωπιστές" Η κάρτα προβλέπει την υπάρξει νέων ιδεών τάσεων και κινημάτων στυλ zeitgeist.Άλλα αν το δείτε καλά η σκιά του ανθρωπιστή γίνετε ένας κερατοφορος....σκεφθείτε τι θέλει να πει ..θέλει να προειδοποίηση η να μείωσή κάποια παρουσία ?









Επόμενη κάρτα " Νόμος και τάξη" Η νέα καθημερινότητα μας. Η δύναμη του αστυνομικού κράτους. Η απόδειξη των κρατών ενάντια των υπηκόων τους ότι τώρα πια αποκόβουν την σχέση πολιτείας ανθρώπου και το κράτος δολοφόνος γίνετε δυνάστης με εχθρό τον ίδιο των άνθρωπο και την ελευθεριά του.












Επόμενη κάρτα " ΑΛ ΓΚΟΡ" Ο γνωστός με την μεγάλη άπατη για το θερμοκήπιο και όλη την διαδικασία που ξεκίνησε ώστε να πληρώνουμε και φόρο όταν κλανουμε (μεθάνιο)









Επόμενη κάρτα " Χίλιοι πόντοι από φως" Η κάρτα δείχνει έναν εργάτη να δίνει χέρι συμφωνίας με έναν επιχειρηματία . Μάλλον μετά από αγώνες η εργατική τάξη θα έρθει σε μια συμφωνία με την ελιτ . Ύστερα βεβαία από εξόντωση της άμυνας των εργατικών θα γίνει συμφωνία η οποία όμως θα έχει στηριχτεί πάλι σε μπλόφα και φόβο.Βεβαία δεν μπορώ να μην θυμηθώ την ιστορία των μεταλλωρύχων και την τεράστια αποζημίωση σε οτι περάσαν ..ξέρω υπερβολές αλλά έτσι μας έχουν συνηθίσει σε υπερβολές..ίσως λοιπόν αυτό να ήταν ακόμα ένα σημείο ..ένας κώδικας στην γλώσσα τους !!( άσε που ήταν 33).













Επόμενη κάρτα " Φεμινίστρια" Ίσως αναφορά στην τεράστια σημασία του φεμινισμού και στην αλλαγή τρόπου ζωής της οικογενείας . Ένα σωστό και δίκαιο κίνημα αλλά που έβαλε και την γυναικά στον αγώνα επιβίωσης πράγμα που άλλαξε άρδην τα οικογενειακά δεδομένα κλπ κλπ Και ως γνωστό σπάσιμο της οικογενειακής ενότητας ίσον νίκη στον άνθρωπο κλπ κλπ








Επόμενη κάρτα " Φαρμακευτικές εταιρίες" .Τεράστιο αγκάθι στην σημερινή κοινωνία . Αν μαθαίναμε την αλήθεια για τα φάρμακα και την υγεία ίσως να κάναμε την μεγαλύτερη επανάσταση του σημερινού κόσμου.






Επόμενη κάρτα " Υπηρέτες του Κθουλου" Μεγάλη σειρά φαντασίας και με μεγάλα μυστικά . Ίσως η αναφορά στον κθουλου να μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις από την μεριά της θάλασσας στο άμεσο μέλλον. Και καλύτερα είναι να μην ξυπνήσει ο κθουλου....







Επόμενη κάρτα " Σκότωσε για την ειρήνη" . Φοβερή κάρτα που είναι η μισή στο παρών και η μισή στο μέλλον.Η κάρτα προβλέπει της μεγάλες αντιδράσεις των ανθρώπων και των ειρηνιστών έναντι στην βια της νέας τάξης πραγμάτων . Μάλιστα δείχνει την υπερισχύσει των ανθρώπων που ζητούν την ειρήνη ,ακόμα θα δούμε με τις παρακάτω κάρτες ότι είναι τελείως χρονική κάρτα γιατί δείχνει ότι πρώτα θα νικήσει το κίνημα των ανθρώπων και μετά μέσα από την απόλυτη ειρήνη θα ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.






Επόμενη κάρτα " Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος" Εμείς θα λέγαμε μάλλον τέταρτος αλλά δεν έχει σημασία ποιος είναι σημασία έχει ότι το παιχνίδι τον έχει σαν σενάριο. Ελπίζουμε να μην επαληθευτεί













Επόμενη κάρτα "Μείωση πληθυσμού" . Γνωστά τα σενάρια για την ανάγκη των πεφωτισμένων να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός. Εδώ η κάρτα μας δείχνει  ένα νέφος πάνω από μια πόλη ..ελπίζουμε αυτό να μην εννοεί ότι θα επιτευχθεί η μείωση με νέφος- αεροπλάνα που ψεκάζουν- chemtrails. Στην φώτο φαίνονται οι δίδυμοι πύργοι και στην κάρτα οι δίδυμοι πύργοι με καπνό που σχηματίζουν πρόσωπο









Επόμενη κάρτα " Η κασέτα τελείωσε" . Αυτή η κάρτα είναι πραγματικά η πιο ανατριχιαστική αν μπεις στο σκεπτικό ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένας κώδικας που προβλέπει η μάλλον δείχνει τα σχέδια για το μέλλον . Είναι σαν να υπάρχει ένας στημένος κόσμος από την αρχή και να μας παίζετε η ίδια κασέτα σαν να είμαστε κότες που ακούν κλασική μουσική για να κάνουν περισσότερα αυγά











Επόμενη κάρτα " Πολυεθνικές εταιρίες πετρελαίων" Το άλλο μεγάλο αγκάθι της κοινωνίας μας και τα μεγάλα αφεντικά της ζωής μας. Ιδίως τώρα με τα φαινόμενα του Αραβικού κόσμου αυτή η κάρτα είναι τόσο σημαντική να καταλάβουμε σε ποιο κόσμο είμαστε φυλακισμένοι . Σηματοδοτεί για έμενα την προσπάθεια του παγκοσμίου έλεγχου του πετρελαίου που θα μας οδηγήσει σε πόλεμο.










Επόμενη κάρτα "Συνδυασμένες καταστροφές" Η αγαπημένη ασχολία των πεφωτισμένων "Τάξη μέσα στο χάος" Προκαλούν το χάος για να προσφέρουν τάξη με τους δικούς τους κανόνες και οφέλη...φοβου τους Δαναούς και δώρα φέροντες....σύντομα δυστυχώς θα έχουμε συνδυασμό καταστροφών στον πλανήτη μιας και μόνο η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν είναι ικανή να κάνει τους  ανθρώπους να δεχτούν μια παγκόσμια κυβερνήσει.
















Επόμενη κάρτα " Λας Βεγκας " Ακόμα μια αναφορά στην κοινωνία του τζόγου




















Επόμενη κάρτα " αρκετά πια" Σε αυτή την κάρτα φαίνεται ότι κάποιος μας ανέχτηκε αρκετά η ότι εμείς τον ανεχτήκαμε αρκετά. Από την φώτο όμως καταλήγουμε ότι κάποιος που έκανε υπομονή μαζί μας ήρθε στα όρια του. Άρα στο μέλλον αν δούμε ξαφνικά το καθαρό πρόσωπο του κάθε κράτους να είναι σκληρό και άδικο να μην μας φανεί και τόσο ξαφνικό.















Επόμενη κάρτα " Κεντρική τράπεζα" Που δεν είναι κεντρική αλλά εταιρία  που κόβει χρήμα και δανείζει κράτη. Δεν μπορούμε να δούμε τι μας δείχνει αυτή η κάρτα για το μέλλον αλλά σίγουρα μας δείχνει τον πραγματικό δυνάστη του παρών μας










Επόμενη κάρτα "Κατάρτιση ασφάλειας" Σημερινή κάρτα που δείχνει την υστερία του κόσμου για ασφάλεια . Πόσο πολύ μας έχουν υπνωτίσει όταν μας κάνουν να δημιουργούμε μόνοι μας τις φοβίες μας και τους εχθρούς μας














Επόμενη κάρτα "μύλος του Μίδα" Σημαντική μελλοντική κάρτα που προβλέπει κάποιο μεγάλο όφελος από την θάλασσα ίσως μια νέα τεχνολογία που θα  μπορεί να προσφέρει κέρδος από το νερό της θάλασσας






















Επόμενη κάρτα " Βουντού οικονομία" Πόσο ποιο αληθινή κάρτα από αυτή για την σημερινή μας κατάντια . Πόσο αληθινά είναι αυτά τα κουκλάκια στην φώτο ...αυτά είσαι εσύ.


















Επόμενη κάρτα " ΜΜΕ " Τα λόγια περιττά όλη η βιομηχανία υποταγής συνείδησης με τα σύμβολα της πυραμίδας και το πανοπτη οφθαλμού ξεκάθαρη αναφορά στην πραγματικότητα του σήμερα



























Επόμενη κάρτα "Βγάλσιμο της μάσκας" Κάποιος η κάτι ιδέα η άνθρωπος θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στο κοντινό μέλλον . Μπορεί να είναι και ο arnold ..λέμε τώρα!























Επόμενη κάρτα " Στρατιωτικός νόμος" Πολλοί ερευνητές αναφέρουν ότι σύντομα στην Αμερική λόγω προβλημάτων θα δημιουργηθεί εμφύλιος . Ο στρατιωτικός νόμος δηλαδή θα παίζει πολύ στο μέλλον και στις ειδήσεις μας. Ήδη υπήρξε στην Αίγυπτο...ο χρόνος θα δείξει

















Επόμενη κάρτα " 18 1/2 λεπτά κενό" Πόλη παράξενη κάρτα που μας μιλάει για κάτι που δεν γνωρίζουμε . Μπορεί αν αναφέρετε στις ταινίες του nixon ..μπορεί να αναφέρετε στην ιστορία του κόσμου..πάντως σηματοδοτεί ένα πολύ μεγάλο μυστικό που υπάρχει λόγω της αδυναμίας των ανθρώπων.


















Επόμενη κάρτα " Κρυφή περιοχή" Μια κάρτα που μπορεί να μιλάει για τις κρυφές περιοχές όπως area51 η να μιλάει για τις νέες κρυφές περιοχές που δημιουργουνται σαν καταφύγια για την ελιτ. Μέσα στην κάρτα βλέπουμε κάποιους σούπερ ήρωες που μάλλον μας δείχνει οτι πρέπει να μιλάμε για στρατιωτική περιοχή.


























Επόμενη κάρτα " Αδελφικές παραγγελίες" Με τα γεγονότα σήμερα να τρέχουν και τον Αραβικό κόσμο να είσαι σε εξέγερση αυτή η κάρτα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ποιες θα είναι οι αδελφικές παραγγελίες που θα κοστίσουν χρυσάφι θα το δούμε μάλλον πολύ σύντομα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου