Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...Μερος 2

Η συνέχεια του άρθρου για τις προφητικές κάρτες των ιλλουμινατι..



Επόμενη κάρτα "πολιτικό ορθόν" . Το φαινόμενο της εποχής μας και η μεγάλη διαστρέβλωση της λογικής . Με τον όρο πολιτικά ορθών  οι ιλλουμινατι κατάφεραν να διαστρεβλώσουν έννοιες και γεγονότα έτσι ώστε όταν τα ακούμε όσο και απεχθή και αν είναι να μην μας φαίνονται άσχημα.στην φώτο δείχνει τους πολιτικούς έτοιμους για κρεμάλα σαν να θέλει να μας πει ότι με αυτό το σύστημα του πολιτικός ορθού οι ιλλουμινατι κατάφεραν ακόμα και αυτούς που τους είχαν σαν πιόνια να τους οδηγήσουν στην καταστροφή τους.







Επόμενη κάρτα "Καναδάς".
Ο Καναδάς είναι χώρα της Βόρειας Αμερικής, η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο. Βρέχεται ανατολικά από τον Ατλαντικό Ωκεανό και δυτικά από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Νοτίως συνορεύει με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Βορειοδυτικά συνορεύει με την Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτειών και εκτείνεται στον Αρκτικό Ωκεανό μέχρι τον Βόρειο Πόλο. Ως πρώην αποικία της Μεγάλης Βρετανίας, είναι μέλος της Κοινοπολιτείας των ΕθνώνΕλισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου.Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον αυτή η χώρα με τις αποφάσεις της και τις κινήσεις της. και τυπικώς κεφαλή της χώρας είναι η βασίλισσα




Επόμενη κάρτα "NSA" . H πραγματική διοίκηση των ΗΠΑ. Η μεγάλη εταιρία προστασίας τους που κάνει πια ακόμα και την C.I.A ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.Όλα τα στημένα σενάρια (πχ δίδυμοι πύργοι) θα έχουν στο μέλλον την υπογραφή της NSA.















Επόμενη κάρτα "Είπα ψέματα" Και δείχνει τον κλασικό αμερικανο δημοσιογράφο να δηλώνει αυτή τη φράση . Περιττά τα σχόλια.















Επόμενη κάρτα "Δωροδοκία" . Άπλα πράγματα συνηθισμένα και σύγχρονα. Η νοοτροπία τους και ο τρόπος που κινούνται .



















Επόμενη κάρτα " Ελενχος των όπλων " . Σήμερα στην Αμερική υπάρχει κίνημα κατά των έλεγχο των όπλων που η κυβερνήσει θέλει να ξεκινήσει. Οι Αμερικάνοι στο σύνταγμα τους έχουν το δικαίωμα να οπλοφορούν σε πολλές πολιτείες. Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι αν περάσει απαγορευτικός νόμος για τα όπλα τότε η Αμερική θα μπει σε δικτατορία και στρατιωτικό νόμο. Δυνατή κάρτα που προβλέπει το σήμερα.




Επόμενες κάρτες " Δύναμη για την χάρη του" "Μυστικά που ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξέρει" και η κάρτα που έχουμε αναφέρει και στο πρώτο μέρος "Η κασέτα τελείωσε".
Σαν να μας μιλάνε για μια κρυφή πίστη , μια πίστη που για αυτήν κάνουν κάποιες μεγάλες θυσίες και της προσφέρουν τα πάντα. Μια πίστη η κάποιο είδωλο που ο άνθρωπος δεν πρέπει να γνωρίζει. Μεγάλα μυστικά που ο άνθρωπος αγνοεί...ώστε να τελειώσει αυτή η κασέτα ...αυτό το σενάριο.  Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα μυστικά , με ενοχλεί τι ψεύτικο με διδάξαν να πιστευω  για να μην ανακαλύψω τα μυστικά. Γιατί αυτό πραγματικά είναι σκλαβιά!!







Επόμενη κάρτα "Βάση στην Σελήνη" . Τεράστια συνωμοσία πίσω από την θεωρία της σελήνης .Αν πήγαμε ποτέ η όχι η γιατί δεν ξανά πήγαμε η για το ότι η σελήνη είναι ένας νέος δορυφόρος της γης και ότι στο παρελθόν υπήρχαν άλλες σελήνες κοκ. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ μυστήριο με την σελήνη και οπού καπνός συνήθως και φωτιά.











Επόμενη κάρτα "Νανσί Ρέιγκαν " Η γυναικά του 40 πρόεδρου της Αμερικής . Ανήκει στην οικογένεια Μπους ....οικογενειακό δέντρο. Η φώτο την δείχνει μέσα σε σύμβολα ζωδιακών κύκλων ..Απο την αγάπη της για τα ζωδια και τους μελλοντολόγους  ..περίεργο για μια Πρώτη κυρία !!!. και πιο περίεργο είναι ότι ενώ ανήκει στην λευκή φυλή η κάρτα την δείχνει μαύρη , σίγουρα συμβολικό και σίγουρα δείχνει ότι η Νανσί ήταν  ιέρεια των ιλλουμινατι.









Επόμενη κάρτα " Αποταμίευση και απάτη δανείων" ....Ε καλά ας πάω στην επόμενη ντρέπομαι να κάνω σχόλια....

















Επόμενη κάρτα " Μεσσίας" . Ο αναμενόμενος μεσσίας τους που με τόσο κόπο προσπαθούν να τον φέρουν στην εξουσία. Αν θες να δημιουργήσεις μια νέα παγκόσμια τάξη 5 είναι τα στοιχεία που πρέπει να κάνεις τους ανθρώπους να έχουν. 1)κοινά ήθη και έθιμα ( το βλέπουμε να συμβαίνει με όλες τις γιορτές τις παγκόσμιες...τα μικρά πανυγηρακια πχ...ήμερα αγίου Βαλεντίνου κοκ) 2) Κοινή γλώσσα ....Τα αγγλικά 3) Κοινή σημαία ...Ευρωπαϊκή ένωση....παναμερικανική ένωση κοκ
4) Κοινά Σύνορα ..βλέπε από πάνω.
5) Κοινή πίστη ...Εδώ είναι που σκάει ο χαρουλης ...ο νέος Μεσσιας που θα μας έρθει όταν πια μας έχουν στήσει τον απόλυτο Αρμαγεδδών ..και εμείς θα πούμε και ευτυχώς!




Επόμενη κάρτα " Αμερικάνικη αστική ένωση ελευθερίας". Φοβερή κάρτα που προβλέπει τον εμφύλιο που αναμένουν όλοι οι ερευνητές . Η κάρτα δείχνει το άγαλμα της ελευθερίας να κλείνει τα μάτια του από ντροπή θέλοντας να δείξει πόσο ψεύτικη θα είναι και αυτή η επανάσταση και η υποτιθέμενη νέα ελευθεριά που θα έρθει.










Επόμενη κάρτα " Πανεπιστήμιο ιλλουμινατι" . Ίσως να θέλει να μας δείξει ξεκάθαρα ότι η επερχόμενη κοινωνία θα είναι τελικά μαι κοινωνία πεφωτισμένων ανθρώπων. Το θέμα είναι πόσο κόστος σε ζωές έχει μια κοινωνία πεφωτισμένων ανθρώπων με αυτά που θα κάνετε για να έχετε αυτήν την κοινωνία.. καθάρματα!!













Επομένη κάρτα " Πυρηνική ικανότητα" Απλή κάρτα που δείχνει Αμερικάνικο πυρηνικό πύραυλο...ελπίζω να μην σηματοδοτεί και την χρήση του.












Επόμενη κάρτα " Τσούλα στα 11" . Ίσως να σηματοδοτεί την κάθετη πτώση των ηθών σε όλα τα επίπεδα στην κοινωνία πριν την μεγάλη καταστροφή.












Επόμενη κάρτα " Μηχανή Ντίζελ" . Εδώ βλέπουμε μια αναφορά σε μια μηχανή ντίζελ . Δεν νομίζουμε ότι είναι κάτι τυχαίο ίσως μια προσπάθεια σηματοδότησης της ελεγχόμενης αύξησης του πετρελαίου. . Στην φώτο δείχνει το ρεζερβουάρ να δείχνει στην ένδειξη "reverse" δηλαδή προς τα πίσω .Ίσως λοιπόν να μας αναφέρει ότι θα γυρίσουμε πίσω σε ότι έχει σχέσει με τον πολιτισμό...ίσως να δείχνει την εποχή του τέλους του πετρελαίου ...και την έναρξη μια νέας εποχής.







Επόμενη κάρτα " Πριγκίπισσα Ντάινα" . Η κάρτα δείχνει την πριγκίπισσα ...και ως γνωστόν είναι πάρα πολλά τα σενάρια για την πριγκίπισσα και το θάνατο της..η μάλλον την δολοφονία της. Αν υποθέσουμε ότι η Ντάιανα ήταν έγκυος από απόγονο της μαύρης βασίλισσας...τότε είναι πόλη απλό να σκεφτούμε ότι τα λευκά ερπετοειδής ήταν αδύνατον να αφήσουν στην τύχη την περίπτωση να υπάρχει 'μαύρο αίμα" που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον θρόνο!Π.χ αν πάθαινε κάτι ο Γουίλιαμ ....





Επόμενη κάρτα " Μεγάλα ΜΜΕ" . Τι να πω ..η φώτο δείχνει τον μεγάλο ΜΜΕ να φωνάζει στους ανθρώπους ....να υπνωτίζει τους ανθρώπους θα ήταν μάλλον πιο σωστό...Κάρτα του σήμερα ..




















Επόμενη κάρτα " Η εκκλησιά της βιαιολογιας" . Δυνατή κάρτα που αναφέρεται στην βια σε σχέση με την πίστη. Δείχνοντας έναν νεαρό καρφωμένο στο στήθος με έναν σταυρό. Για έμενα σηματοδοτεί 100% την αρχή του θρησκευτικού πολέμου παγκόσμια...σήμερα που το γράφω αυτό το άρθρο διάβασα για 11 νεκρούς χριστιανούς  στην Αίγυπτο σε μάχη με μουσουλμάνους.




Επόμενη κάρτα " Καλές ψηφοφορίες" Μέσα από τα ψεύδη στοιχεία των αριθμών και των γκάλοπ κατορθώνουν να ξεφουσκώνουν την πραγματικότητα και να μας υπνωτίζουν δημιουργώντας μια ψεύτικη κατανόηση του τι πραγματικά συμβαίνει η τι πραγματικά οι συνάνθρωποι μας θέλουν











Επόμενη κάρτα "Το πεπρωμένο μου περνά πάνω από το δόγμα σου" Άλλη μια κάρτα που δείχνει μια μελλοντική σύγκρουση της πνευματικότητας με τον υλισμό η την ιδεολογία. Το σίγουρο είναι ότι οι κάρτες αυτές προβλέπουν η προετοιμάζουν για μια σύγκρουση δυο αντίθετων δυνάμεων που δεν ανήκουν σε πολιτική η σε στρατό αλλά σε επίπεδα πιο βαθιά μέσα στην συνείδηση μας η στο μυαλό μας ανάλογα που ανήκουμε....Τελικά η αιωνία μάχη μεταξύ πάγου και φωτιάς δεν έχει τελείωση ...και μάλλον έρχεται να κορυφωθεί στις μέρες μας!




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου