Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Τι έμαθα σήμερα!!!

Ασκληπιός --->ότι τα ασκελή νοσήματα ήπια ποιεί.
(αυτός που θεραπεύει χωρίς πόνο )


Διαβάστε περισσότερα στο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%80%CE%B9%CF%8C%CF%82

Η επιλόγη είναι ευθύνη ..και η ευθύνη είναι δύσκολη!!!

βρε λες??????

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι επειδή το ποσοστό ομοφυλοφιλίας αυξάνει στους άνδρες, θα πρέπει να εμβολιάζονται και τα αγοράκια, γιατί δυνητικά κάποια από αυτά θα γίνουν ομοφυλόφιλα και θα κινδυνεύουν από τους ιούς! Πριν εμφανιστεί το εμβόλιο για τα αγοράκια και αρχίσουμε κι άλλους εμβολιασμούς, θα πρέπει να αφυπνίσουμε τους γονείς για να διδάξουν την αληθινή αγάπη στα παιδιά ώστε να αντιλαμβάνονται τη σεξουαλική πράξη με την Πλατωνική έννοια της απόλυτης ένωσης ψυχών, ως θεία ένωση! Τότε θα μειωθεί το πρόβλημα με τον καρκίνο των κονδυλωμάτων. Πρέπει επίσης να εξηγήσουμε στους γονείς ότι παίζει σημαντικό ρόλο ο σχηματισμός της ταυτότητας του παιδιού. Και η ταυτότητα του παιδιού είναι συνάρτηση της σχέσης που έχει το παιδί με τους γονείς, αλλά και οι γονείς μεταξύ τους. Όταν τα παιδιά τα «μεγαλώνει» η τηλεόραση, όταν οι γονείς δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το παιδί λόγω της εργασίας τους, τότε η υπερσεξουαλικότητα θα είναι το υποκατάστατο για να γεμίσει το κενό στην ψυχή τους!


Γυρίζω σε όλη την Ελλάδα και τα λέω αυτά, όπου με καλούν. Έτσι θεωρώ ότι υπηρετώ σωστά την Τέχνη της Ιατρικής. Μπορεί κάποιοι «ξύπνιοι» γιατροί που θησαυρίζουν από τους εμβολιασμούς να με «σταυρώσουν» γι’ αυτά που λέω. Όμως στην ιστορία υπάρχουν παραδείγματα που δείχνουν ότι η πρόοδος ήρθε από εκείνους που έμειναν και πολέμησαν στις Θερμοπύλες και όχι από εκείνους που λιποτάκτησαν. Η πρόοδος ήρθε από εκείνους που επέμειναν! Ο εύκολος δρόμος, όπως είναι ο δρόμος των εμβολίων κατά των διαφόρων ασθενειών, δεν είναι ο δρόμος της προόδου. Είναι ένας φαύλος κύκλος που οδηγεί σε παρενέργειες όπως π.χ.
  • σπασμοί, εγκεφαλίτιδα, επιληψία, αυτισμός, σκλήρυνση κατά πλάκας, ψωρίαση, διαβήτη, λευχαιμία, αρθρίτιδα, αιφνίδιους παιδικούς θανάτους, σύνδρομο Hodgkin κ.α. που οδηγούν σε όλο και περισσότερους εμβολιασμούς. 
Πρόοδο στην επιστήμη είχαμε όταν κάποιοι αμφισβήτησαν κάτι που θεωρείτο ως δεδομένο και δυστυχώς τα εμβόλια θεωρούνται ως κάτι το δεδομένο!» 

http://emvolia.blogspot.com

Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών

1. Ηπατίτιδας Β (Hep B): Νεκρό συνδυασμένο εμβόλιο.


2. Διφθερίτιδας, Τετάνου, Κοκίτη (D Ta P): 
Νεκρό εμβόλιο που περιέχει τα τοξοειδή (ή ανατοξίνες, δηλαδή ατοξικές τοξίνες) του κορυνοβακτηριδίου της διφθερίτιδας και του κλωστηριδίου του τετάνου και μόνο αντιγόνα της Β Pertussis (όχι ολόκληρο το μικροοργανισμό νεκρό, όπως τα παλαιότερα «ολοκυτταρικά» εμβόλια) γι’ αυτό και καλείται «ακυτταρικό» κατά του κοκίτη εμβόλιο.

3. Td: 
Νεκρό εμβόλιο κατά του τετάνου και της διφθερίτιδας με μικρότερη δόση διφθερτιτικής ανατοξίνης. Δυνιστάται ναι γίνεται από την ηλικία των 11-12 ετών και άνω, ανά 10ετία και αφού έχουν περάσει τουλάχιστον 5 χρόνια από την τελευταία δόση του DTaP.

4. Πολυομυελίτιδας (IPV): 
Ενέσιμο νεκρό εμβόλιο.

5. Αιμόφιλου τύπου β (Hib): 
Νεκρό συζευγμένο εμβόλιο.

6. Μηνιγγιτιδόκοκκου (M.CC): 
Νεκρό συζευγμένο, πολυσακχαριδικό εμβόλιο κατά του μηνιγγιτιδόκοκκου οροομάδας C.

7. Πνευμονιοκόκκου (PCV): 
Νεκρό, συζευγμένο, πολυσακχαριδικό, επταδύναμο εμβόλιο κατά του στρεπτόκοκκου της πνευμονίας.

8. Πνευμονιοκόκκου (PΡV): 
Νεκρό, μη συζευγμένο που συνιστάται για επαναληπτικές δόσεις σε παιδιά που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου.

9. Ιλαράς, Παρωτίτιδας, Ερυθράς (MMR): 
Ζων εξασθενημένο εμβόλιο.

10. Ανεμοβλογιάς (Var): 
Ζων εξασθενημένο εμβόλιο.

11. Φυματίωσης (BCG):
Ζων εξασθενημένο εμβόλιο.

Για το εμβόλιο αυτό, το έγγραφο αναφέρει και τα εξής:
«Σύμφωνα με πρόσφατες οδηγίες της Διεθνούς Ένωσης κατά της Φυματίωσης, και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, η χώρα μας δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τη διακοπή του αντιφυματικού εμβολιασμού, ο οποίος εξακολουθεί να γίνεται στην ηλικία των 6 ετών. Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στις ομάδες αυξημένου κινδύνου (μετανάστες από χώρες με υψηλό ή μέσο δείκτη ενδημικότητας, καταυλισμοί αθίγγανων και άλλων πληθυσμιακών ομάδων που ζουν σε συνθήκες ομαδικής διαβίωσης, παιδιά με Mantoux (-), στην οικογένεια των οποίων υπάρχουν άτομα με φυματίωση, νεογνά μητέρων που έχουν μολυνθεί με τον ιό IHV, νεογνά στο άμεσο περιβάλλον των οποίων υπάρχει άτομο με φυματίωση, εμβολιάζονται κατά τη γέννηση.»


Πουθενά στο έγγραφο δεν αναφέρεται η λέξη: υποχρεωτικό, για κανένα εμβόλιο.

Αντίθετα, στο Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού, το οποίο εκδίδει επίσης το Υπουργείο Υγείας, στη σελίδα που αναφέρει το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, το εμβόλιο της φυματιώσεως αναγράφεται ως «υποχρεωτικό για όλα τα παιδιά της σχολικής ηλικίας».

Εκτός από τα προαναφερθέντα εμβόλια, το βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού περιλαμβάνει και άλλα «συνιστώμενα», όπως γράφει, εμβόλια που χορηγούνται σε ορισμένες περιπτώσεις. π.χ. εμβόλιο ZXCVBB ηπατίτιδας Α, πνευμονιόκοκκου, αιμοφίλου της ινφλουένζας (Hiβ), μηνιγγιτιδόκοκκου για τους τύπους Α, C, Y, W 135, ανεμοβλογιάς, άλλα εμβόλια για ταξιδιώτες, εμβόλιο γρίπης. Τα εμβόλια που εντάσσονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία ή γίνονται στα Κέντρα Υγείας. Επισημαίνεται ότι, όταν μία έγκυος είναι ανάγκη να κάνει εμβόλια, πρέπει να ζητάει τη γνώμη του γιατρού.

Στο εσώφυλλο επίσης του Βιβλιαρίου Υγείας γράφει:
«Χωρίς το βιβλιάριο δεν μπορεί να γίνει εγγραφή στο Ληξιαρχείο και στο Σχολείο και θα υπάρξουν δυσκολίες για τις διάφορες ασφαλιστικές παροχές.» 
Έτσι λέει λοιπόν το Υπουργείο Υγείας που εκδίδει το βιβλιάριο.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αποστέλλεται εγκύκλιος, η οποία αναφέρει προς τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων:
«Για την εγγραφή του παιδιού στο σχολείο είναι απαραίτητη η επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού, για να διαπιστωθεί εάν έχουν γίνει οι προβλεπόμενοι εμβολιασμοί.».
Στο άρθρο 7 του Π.Δ.201 αναφέρει:
«Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου από το οποίο προκύπτει ότι έχει γίνει ο αντιδιφθεριτικός εμβολιασμός. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ενημερώνεται ο γονιός ότι η φοίτηση του παιδιού του είναι αδύνατη εφόσον δεν φροντίσει για τον έγκαιρο εμβολιασμό του.»
Το ίδιο ισχύει και για κρατικούς Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία.

Οι περισσότεροι γονείς εμβολιάζουν τα παιδιά τους ως πράξη ευθύνης και αγάπης, σύμφωνα με όσα έχουν παγιωθεί και θεωρούνται απαραίτητα να κάνει ο γονιός. οι δάσκαλοι σπανίως αντιμετωπίζουν περιστατικά ανεμβολίαστων παιδιών κι αυτά είναι κυρίως παιδιά μεταναστών που ήρθαν πρόσφατα στη χώρα μας. Αυτά συνήθως εγγράφονται στο σχολείο, με τη σημείωση ότι ο γονέας θα κάνει τα συνιστώμενα εμβόλια στο παιδί και θα προσκομίσει το βιβλιάριο αργότερα.

Για το εμβόλιο της φυματίωσης, ο Νομίατρος συστήνει συνεργείο εμβολιασμών, το οποίο πηγαίνει στα σχολεία και εμβολιάζει τα παιδιά. Πάρα πολλοί είναι οι γονείς που αρνούνται να δεχτούν να εμβολιαστεί το παιδί τους με το εμβόλιο αυτό.

Επειδή απ’ ότι συνάγεται από τα προαναφερθέντα, επικρατεί κομφούζιο για το αν είναι ή δεν είναι υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί, απευθυνθήκαμε στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγιεινής από όπου πήραμε την προφορική απάντηση ότι δεν είναι υποχρεωμένοι οι γονείς να αποδεχτούν τους εμβολιασμούς, εκτός από την περίπτωση που υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία (π.χ. σε μία επιδημία) και κακώς οι δάσκαλοι ζητούν απόδειξη ότι είναι εμβολιασμένο το παιδί.

Το ίδιο προκύπτει και από τα έγγραφα της ίδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Υγείας προς το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Καιρός είναι να γίνει ευρέως γνωστό στους γονείς ότι είναι στη διακριτική τους ευχέρεια να εμβολιαστούν ή όχι τα παιδιά τους, αφού ενημερωθούν επαρκώς για το σοβαρό αυτό θέμα που έχει σχέση με την υγεία και το μέλλον του παιδιού αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας.

http://emvolia.blogspot.com

Ο Κίνδυνος του MSG και πως το κρύβουν μέσα στα εμβόλια από τον Jack Samuels

Η γλουταμινική βιομηχανία και οι επιχειρήσεις της, ανάμεσα τους και οι φαρμακευτικές εταιρίες, προτιμούν να χρησιμοποιούν ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ (MSG) στα προϊόντα τους, εσφαλμένα ισχυρίζονται ότι ο όρος “MSG” ισχύει για το συστατικό τροφίμων ¨μονανατριούχο γλουταμένιο¨.
Προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν πως τομονονατριούχο γλουταμένιο είναι τίποτε άλλο παρά γλουταμινικό οξύ, απελευθερωμένο από πρωτεΐνη μέσα από βιομηχανική επεξεργασία (ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ), αλάτι (νάτριο) και υγρασία. Είναι το ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ στο οποίο τα άτομα με ευαισθησία στο MSGαντιδρούν, υπό τη προϋπόθεση ότι θα καταναλώσουν ποσότητες πέρα από το όριο ανοχής τους στην ουσία.
Οι καταναλωτές μπορεί να έχουν αντιδράσεις στο ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ, που περιέχεται σε οποιοδήποτε συστατικό τροφίμων ή προϊόν, ανεξάρτητα από το όνομα του συστατικού ή προϊόντος.
Επειδή τα άτομα που είναι ευαίσθητα στο MSG, μπορεί να έχουν αντιδράσεις σε όλα τα συστατικά και προϊόντα που περιέχουν ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ, γίνεται αναφορά σ’ αυτά τα συστατικά και προϊόντα ότι περιέχουν “MSG”.
To 1995, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, επισήμαινε σε έγγραφο του με το όνομα ¨ FDABackgrounder¨ (Ιστορικό της FDA), ότι οι καταναλωτές αναφέρονται σε όλα ακατέργαστα γλουταμινικά οξέα ως ¨MSG¨. Το FDA Backgrounderχρησιμοποιείται ακόμη από τον FDA και μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση από την ιστοσελίδα του.
Σύμφωνα με αξιολογημένες μελέτες, το γλουταμινικό οξύ είναι τοξικό. Αυτό μπορεί εύκολα να επαληθευτεί με πρόσβαση στη MEDLINE, την υπηρεσία ανάκτησης μελετών που χρονολογούνται από το 1966 μέχρι σήμερα, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ¨γλουταμινικό οξύ¨ σε συνδυασμό με τις λέξεις ¨αλλοίωση εγκεφάλου¨ και μετά ¨νευροτοξικότητα¨. Επίσης θα συνιστούσα να κοιτάξετε τις λέξεις ¨παχυσαρκία¨ και ¨επιληπτικές κρίσεις¨ σε συνδυασμό με τις λέξεις ¨γλουταμινικό οξύ¨.
Επίσης είναι αλήθεια ότι οι νέοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από το MSG. Για να επαληθευτεί αυτό, πρέπει να ερευνήσει κάποιος το έργο του John W. Olney MDκαι να ψάξει τις λέξεις ¨γλουταμινικό οξύ¨ σε συνδυασμό με τις λέξεις, ¨αιματοεγκεφαλικός φραγμός¨ και ¨πλακουντικός φραγμός¨.
Θα βρείτε ότι ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός δεν είναι ακόμη ανεπτυγμένος στους νέους, ώστε να τους προστατεύει ενάντια σε τοξίνες που μπαίνουν στο αίμα, ενώ επίσης το γλουταμινικό οξύ μπορεί να τρυπήσει τον πλακεντικό φραγμό.
Και να αγνοήσουμε τα ζητήματα του αιματοεγκεφαλικούφραγμού και πλακουντικού φραγμού, οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι, με βάση τη ποσότητα του MSG που χρησιμοποιήθηκε τη δεκαετία του ’70. πάνω από το 25% του πληθυσμού έχουν παρενέργειες στο MSG.
Αν και δεν ερευνήθηκαν όλα τα εμβόλια που χορηγούνται σε βρέφη, βρήκαμε μια ή δυο πηγές από ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ σ’ αυτά που έχουμε ερευνήσει. Σε μια συζήτηση με συνταξιούχο στέλεχος εταιρίας παραγωγής εμβολίων, ανέφερε σε μένα ότι όλα τα αντιιικάεμβόλια περιέχουν γλουταμινικό οξύ, που χρησιμοποιείται για να τρέφεται ο ζωντανός ιός.
Tο γλουταμινικό οξύ που βρίσκουμε σε εμβόλια συχνά περιγράφεται ως ¨σταθεροποιητής¨, π.χ., συστατικό που κρατάει τον ιό ζωντανό. Εμείς το περιγράφουμε ως κρυφή πηγή ακατέργαστου γλουταμινικού οξέος (MSG). Ένα παράδειγμα για σας θα ήταν το εμβόλιο κατά της ανεμοβλογιάς από την VanVaxMerck & Co. Inc. (Merck). Το εμβόλιο περιέχει ¨L- μονονατριούχο γλουταμένιο¨ και ¨υδρογονωμένη ζελατίνη¨.
Άλλο παράδειγμα θα μπορούσε να είναι το εμβόλιοM-M-R της Merck. Οι οδηγίες χρήσεως αναφέρουν ότι το αυξητικό μέσο για ιλαρά και μαγουλάδες περιέχει ¨αμινοξέα¨ και ¨γλουταμένιο¨. Επίσης αναφέρει ότι το αυξητικό μέσο για ερυθρά περιέχει ¨αμινοξέα¨ και ¨υδρογονοποιημένη ζελατίνη¨. Και τέλος, αναφέρει ότι το ¨ανασυγκροτημένο εμβόλιο¨ για υποδόρια χορήγηση, περιέχει ¨υδρογονωμένη ζελατίνη¨.
Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ποια αμινοξέα χρησιμοποιούνται στα εμβόλια της Merck, ότι τα αμινοξέα ¨γλουταμινικό οξύ¨, ¨ασπαραγινικό οξύ¨ και ¨ L-κυστείνη¨ είναι νευροτοξικά. Επίσης γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε υδρογονωμένη πρωτεΐνη, όπως η υδρογονωμένη ζελατίνη περιέχει μια ορισμένη ποσότητα ακατέργαστου γλουταμινικού οξέος(MSG), ασπαραγινικό οξύ και μια ποσότητα L-κυστείνη, όλες αυτές αναγνωρίζονται ως νευροτοξικές από τους νευρολόγους. Ακόμη και χωρίς υδρογονωμένη ζελατίνη, η ζελατίνη περιέχει πάνω από 11% ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ (MSG) και ποσότητες ασπαραγινικού οξέος, όπως και L-κυστείνη. Βρίσκονται εκεί σαν αποτέλεσμα της διαδικασίας παρασκευής ως ζελατίνη.
Το φυλλάδιο οδηγιών για το εμβόλιο M-M-R από τηMerck παρέχει μια αντένδειξη που αναφέρει, ειδικότερα: ¨Υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένης της ζελατίνης¨. Και υποσημειώνει την ακόλουθη πηγή στοιχείων. Δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι, αν τουλάχιστο κάποιο από τα αντικείμενα πειραματισμού της παραπάνω μελέτης, είχε αντιδράσεις στη ζελατίνη. Στις περισσότερες αντιδράσεις στο ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ (MSG), που περιέχει η ζελατίνη, δεν χορηγείται ανασοσφαιρίνη Ε (IgE). Στην καλύτερη περίπτωση περιγράφεται ως μια ευαισθησία σε κάποια τοξική ουσία.
Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για τα εμβόλια τηςMerck, προτείνω να τηλεφωνήσεις στο Εθνικό Κέντρο Υπηρεσιών της στο (800) NSC-MERCK. Μην ρωτήσεις σχετικά με την παρουσία του MSG στα εμβόλια. Είναι προτιμότερο, να ρωτήσεις για την παρουσία ¨ακατέργαστου γλουταμινικού οξέος¨. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις μια πιο αξιόπιστη απάντηση.
Πριν λίγο καιρό, βγήκε στην αγορά ένα εμβόλιο από τηνRotavirus. Το προϊόν, περιείχε μια ποσότητα ακατέργαστου γλουταμινικού οξέος (MSG), έφερε μια προειδοποίηση στο εσωτερικό φυλλάδιο, ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν υπερευαισθησία στο MSG.
Μετά από λίγο διάστημα στην αγορά, βρέθηκε ότιπροκαλούσε παρακώλυση του πεπτικούσυστήματος και το προϊόν αποσύρθηκε από την αγορά.
Ένα τελευταίο σχόλιο σχετικά με έκθεση βρεφών σε ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ (MSG): Η παρουσία του MSG στα βρεφικά γάλατα (infantformulas).
Βρήκαμε ότι οι μεγαλύτερες εταιρίες που παρασκευάζουν βρεφικά γάλατα , αν όχι όλες τα βρεφικά γάλατα, περιέχουν ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ (MSG). Τα υποαλλεργικά γάλατα σόγιας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε MSG. Δείτε στη παρακάτω ιστοσελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες :www.truthinlabeling.org/formulacopy.html .
Ίσως να αξίζει το κόπο αν γινόταν μια μελέτη σε άτομα που μεγάλωσαν με υποαλλεργικά γάλατα, για να καθοριστεί αν είχαν προβλήματα παχυσαρκίας, δυσκολίες εκμάθησης, ADHD (υπερκινητική διαταραχή έλλειψης προσοχής), διαταραχές του ενδοκρινή αδένα σε μεγαλύτερη ηλικία, σε σύγκριση με άτομα μεγαλωμένα με θηλασμό και σε σύγκριση με άτομα που μεγάλωσαν με βρεφικά γάλατα.
Αν μπορώ να προσφέρω περισσότερη βοήθεια σε οποιονδήποτε σε αυτό το σημαντικό ζήτημα, να μην διστάζουν να μου γράψουν ή να μου τηλεφωνήσουν. Αν κάποιος πάρει μια λίστα συστατικών από παρασκευαστή εμβολίων, θα χαιρόμουν να ρίξω μια ματιά στα συστατικά και να τους συμβουλέψω σχετικά με το ακατέργαστο γλουταμινικό οξύ.
Jack Samuels
Phone: (858) 481-9333


πηγή:http://emvolia.blogspot.com

Επιστήμονας αποκαλύπτει ότι καρκίνος και AIDS ήρθαν από ΕΜΒΟΛΙΑΕπιστήμονας αποκαλύπτει ότι καρκίνος και AIDS ήρθαν από ΕΜΒΟΛΙΑ

Αυτή η συνέντευξη είχε λογοκριθεί για φανερούς λόγους. Ο Dr. Maurice Hilleman ήταν ανώτερος επιστήμονας για τα εμβόλια στην φαρμακευτική εταιρία Merck και αποκαλύπτει τη πραγματική ιστορία στα παρασκήνια, για το AIDS και τον ιόSU40 που προκαλεί καρκίνο και πώς τοποθετήθηκαν σκόπιμα σε εμβόλια, με σκοπό να μολύνουν ανθρώπους !!!


 http://www.youtube.com/watch?v=lCus0zB_ilE&feature=player_embedded


πηγή:http://emvolia.blogspot.com