Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

0ι U2, ο UTU, ο Cthulhu και η αφέλεια του ποιμνίου!

fft16_mf813896



…And you give your self away… (U2, UTU, The Claw, La Sagrada Familia). Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια και τις διενέξεις των ιντερνετικών μας φίλων όσον αφορά την περιβόητη συναυλία των U2 στη χώρα μας, θεώρησα πως πρέπει κάποιες πληροφορίες να ειπωθούν, ώστε να τελειώσουμε επιτέλους, μ’ αυτή την ιστορία που δημιούργησε τόσες ίντριγκες μεταξύ μας. Ας αναλύσουμε λοιπόν τα της συναυλίας τους. Το θέμα βέβαια δεν είναι τί πρεσβεύουν μονάχα οι U2, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των λεγόμενων σταρς. Ο ρόλος τους σε γενικές γραμμές είναι το ρούφηγμα της ψυχικής ενέργειας των ανθρώπων.
Ο ρόλος των σταρς σε γενικές γραμμές είναι το ρούφηγμα της ψυχικής ενέργειας των ανθρώπων. Πού γίνεται αυτό? Στις συναυλίες. Πώς γίνεται αυτό? Πολύ απλά, αν σκεφτούμε ότι τα συναισθήματά μας και οι σκέψεις μας,  δημιουργούν ένα ενεργειακό πεδίο. Αυτό το πεδίο χειρ-αγωγούν και το κατευθύνουν προς τ’ αφεντικά τους σαν πιστοί και πειθήνιοι υπηρέτες. Γι αυτό χρειάζονται ποίμνιο να τους ακολουθεί, η αλλιώς FANS
u21
Ποιά είναι τ’ αφεντικά τους? Το κάθε συγκρότημα λατρεύει και διαφορετικούς θεούς. Εξάλλου το πλανητικό πάνθεον, αποτελείται από χιλιάδες θεότητες. Αν διαβάστε προσεχτικά στίχους από κάθε συγκρότημα ή ακόμα και τίτλους τραγουδιών δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε ποιόν θεό επικαλείται ο καθένας…Εσείς μπορεί να μη λατρεύετε άλλους θεούς και να μην πιστεύετε στην ύπαρξή τους αλλά δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σας, ούτε λατρεύει τον ίδιο θεό με σας.
Σημασία έχει ότι πολλοί σταρς επίσημα, λατρεύουν διάφορες οντότητες και πλέον το διατυμπανίζουν κιόλας, και μαζί τους, όλοι αυτοί που εκστασιασμένοι τραγουδούν τις προσευχές και επικλήσεις των αγαπημένων τους συγκροτημάτων, φοράνε τα μπλουζάκια με τα συμβολικά λογότυπα και όλα τα στολίδια-σφραγίδες που δηλώνουν σε ποιό κοπάδι ανήκουν και ποιόν “θεό” συντηρούν με την ζωτική τους ενέργεια.
Πάμε πίσω στο Πώς. Μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια των συναισθημάτων όταν βρίσκεστε σε πάρτι και σε διάφορες εκδηλώσεις. Τα “vibes” που λέμε αγγλιστί. Το δύσκολο κομμάτι είναι να καταλάβετε ότι αυτή η δόνηση-ενέργεια μπορεί να ενδυναμώσει άλλες δυνάμεις και ακόμα πιο δύσκολα θα καταλάβετε ότι αυτό το σκοπό εξυπηρετούν οι εσωτερικοί συμβολισμοί και οι μαγικές γεωμετρίες, μέσω των οποίων συγκεντρώνεται η ενέργεια και καταλήγει σε αλλοδιαστατικά όντα. Σκεφτείτε ότι η ενέργεια που έχετε σε ένα πάρτι λόγω των όμορφων συναισθημάτων που σας δημιουργήθηκαν, δεν κρατάει και πολύ.
header
Την επόμενη μέρα είστε μια απ’ τα ίδια, περιμένοντας την επόμενη συγκινησιακή διέγερση για να νιώστε ότι ζείτε…και πάει λέγοντας… Φαύλος κύκλος δηλαδή. Θεωρείτε πως φτιάχνετε ενέργεια, αλλά αυτή την ενέργεια επειδή είναι ψευδή, δεν τη διατηρείτε ούτε τη διαχειρίζεστε! Έπειτα απ’ αυτό αναλογιστείτε πού καταλήγει μιας και η αρχή διατήρησης της ενέργειας ισχύει!!! Τέλος για να μη σας μείνει καμία απορία, παρατηρήστε γύρω σας προσεκτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πάντα εμπεριέχουν αρχετυπικά σύμβολα και ιερές γεωμετρίες…
Στο Πού τώρα! Στις συναυλίες λόγω του πλήθους η ενέργεια των συναισθημάτων πολλαπλασιάζεται και προκαλούνται ταυτόχρονα τα ίδια συναισθήματα σε όσους βρίσκονται εκεί. Το συγκρότημα-μαέστρος φροντίζει γι’ αυτό. Με ένα χαμόγελο του τραγουδιστή όλοι χαμογελούν, με ένα δάκρυ όλοι συγκινούνται… Όταν κάποιος δείχνει συναισθηματικό σεβασμό προς κάποιον άλλο, τότε του παραδίδει τις ψυχικές του δυνάμεις. Οπότε όλοι αυτοί που βρίσκονται σε συναυλίες, αθώα και ασυνείδητα, μεταφέρουν τις ψυχικές τους ενέργειες στα είδωλά τους, οπότε και στους θεούς-οντότητες που τα είδωλά τους, λατρεύουν. Και όλο αυτό το αλισβερίσι γίνεται μέσω του στημένου σκηνικού και των συμβόλων που εμπεριέχονται σ’ αυτό.
london-claw
Τι χρησιμοποίησαν οι U2? Μα “Το Νύχι”! (The Claw) που περιέφεραν κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα. Ο Mattthew Delooze λέει ότι το Claw των U2 συμβολίζει την εκκλησία του UTU (U2). Μην μπείτε στον κόπο να τον ψάξτε, απ’ το ξεκίνημα της εν λόγω συναυλίας που αναφέρθηκε σ’ αυτά μέσω του διαδικτύου, ότι έγραψε “σβήστηκε” απ’ τον ιντερνετικό χάρτη. Ίσως κάποιοι το πέτυχαν προτού σβηστεί…ίσως να θυμούνται και μια συνέντευξη που έδωσε ο Μπόνο σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια του στησίματος της πρώτης συναυλίας όπου ήταν άκρως αποκαλυπτικός.
Το Νύχι λοιπόν εκπροσωπεί τον Ηλιακό Ναό του UTU. To ανέφερε άλλωστε και ο ίδιος ο Μπόνο, λέγοντας αρχικά “Music is worship” (η Μουσική είναι λατρεία) και έπειτα ότι το γιγαντιαίο οικοδόμημα στη μέση του σταδίου το εμπνεύστηκαν από ένα απ’ τα πιο διάσημα ημιτελή κτίρια του κόσμου και τουριστικού πόλου έλξης της Βαρκελώνης, το “la Sagrada Familia” που σχεδιάστηκε απ’ τον Gaudi.
Οι U2 δηλαδή κάλεσαν τους φανς τους μέσα στο ναό τους!!! (Church of UTU). Η γεωμετρία του τριπλού Νυχιού ταιριάζει απόλυτα με αυτή του Sagrada Familia, ενός ηλιακού Ναού που συγκεντρώνει πιστούς, οπαδούς από όλα τα δόγματα.  Ο ναός βρίσκεται στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και η κατασκευή του άρχισε το 1882 και θα τελειώσει το 2026 !!! Ένα μέρος του εσωτερικού της θα ανοίξει για λειτουργίες τον Σεπτέμβριο του 2010. Δηλ. την φτιάχνουν επί 144 χρόνια !!! Ειδικά αν σκεφτούμε πως 144 μοίρες είναι η γωνία του αετώματος του Παρθενώνα. Στην υπέρ διαστατική φυσική είναι το ήμισυ της ‘Αρμονικής του Φωτός’. διάβασε ΕΔΩ
Εξάλλου το’ χει πει και ο ίδιος ο Μπόνο ότι είναι θρήσκος, Sun worshiper, για την ακρίβεια…Παλαιότερα δήλωνε πως είναι ο Αντίχριστος, παρατσούκλι που είχε «επάξια» κερδίσει από την παιδική του ηλικία μιας και έτσι τον αποκαλούσε ο πατέρας του. (Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Doors όπου ο Jim Morrison δήλωνε απερίφραστα ότι αντιπροσωπεύει τον Lizard king!..και πόσοι άλλοι!) Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι απανταχού υποστηρικτές τους είναι ότι όλα τα κάνουν για το σόου, τη δημοσιότητα και για να ξεχωρίζουν. Αυτό είναι ένα λογικό υποθετικό συμπέρασμα που προκύπτει απ’ την άρνηση της αποδοχής οτιδήποτε άλλου αφού αν αποδέχονταν ότι τα είδωλά τους, λατρεύουν διαφορετικές θεότητες θα ένιωθαν φρίκη, αποστροφή και φόβο.
splash_barcelona3
Βέβαια κανείς δε θα μπορούσε να ξέρει τι πιστεύει πραγματικά το ίνδαλμά του, μιας και η πίστη είναι μια εσωτερική διαδικασία. Και στην Ελλάδα πολλοί επισκέπτονται τις εκκλησίες και κάνουν το σταυρό τους ή δηλώνουν επίσημα ότι είναι χριστιανοί αλλά κατά βάθος πιστεύουν στην ύπαρξη των αρχαίων ελληνικών θεών και τους επικαλούνται συχνά ή διεξάγουν τελετουργικά σε μέρη όπου είναι ασφαλείς από αδιάκριτα βλέμματα και μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Μεταξύ τους αναγνωρίζονται από κάποια σύμβολα που χρησιμοποιούν και από κωδικές λέξεις, αν και πλέον έχουν χαλαρώσει οι θρησκευτικές προκαταλήψεις της κοινωνίας και οι πιο τολμηροί το δηλώνουν απερίφραστα.
Βέβαια, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η σημερινή κοινωνία, ακόμα και ΑΝ ο σούπερσταρ δηλώσει ότι λατρεύει τον Μέγα Cthulhu και τραγουδάει μπας και τον ξυπνήσει απ’ τον αιώνιο ύπνο του ώστε να τον βοηθήσει να σπείρει το χάος στην ανθρωπότητα, οι οπαδοί θα ξεσπάσουν σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα και θα νιώσουν δέος για τη διαφορετικότητα του ινδάλματός τους, θα πάνε να τυπώσουν μπλουζάκια με το περίφημο χταπόδι, θα κάνουν φαν κλαμπ του Κθούλου και θα στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία κέρδους. Το αν ο Cthulhu έχει αρχίζει να ψιλοκουνάει τα πλοκάμια του, είναι άλλο θέμα… Αν υπάρχει βέβαια… Γιατί καλά τα παραμύθια, αλλά δεν είναι όλα παραμύθια, ή μήπως είναι; Ψάξε μόνος σου !
Γενικότερα, οι αντιδράσεις του πλήθους είναι τόσο προβλέψιμες και αναμενόμενες, που πολλοί επιτήδειοι τις χειρίζονται κατά το δοκούν…Το αν η επιτηδειότητα είναι αποκλειστικά γνώρισμα του ανθρώπινου είδους, αυτό δεν το γνωρίζω… Η λέξη αποκλειστικότητα στις μέρες μας έχει χάσει τη σημασία της και το «χρώμα» της έχει ξεθωριάσει. Με άλλα λόγια, το κατά πόσο οι επιτήδειοι είναι άνθρωποι, δεν το γνωρίζω…
0
Ας πούμε και ολίγα για τον UTU… Είναι ο σουμεριακός θεός του Ήλιου. Λέγεται και Shamash.
Ε να μην πούμε και ολίγα για τον Ναό? Επίσημα είναι καθολικός (ο Μπόνο κατάγεται από προτεσταντική οικογένεια και πήγε σε ανάλογο σχολείο). Θα έχει 3 κύριες όψεις (Façades), όσα και τα Νύχια στο σκηνικό των U2! Τις γεωμετρικές λεπτομέρειες του Ναού μπορείτε να τις γκουγκλάρετε και σε συνδυασμό με στίχους και λέξεις απ’ τα τραγούδια του συγκροτήματος να πάρετε μια γεύση για το πως λειτουργεί το όλο σύστημα…ή μπορείτε απλά να πατήστε το κουμπάκι της wikipedia (μιας και αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε!!!) και να λάβετε τις επίσημες και τυπικές πληροφορίες για όλα τα παραπάνω…
bono-obama
Φυσικά οι U2 «τίμησαν» με την παρουσία τους την τελετή όπου ο Ομπάμα ανακηρύχτηκε πρόεδρος των Η.Π.Α. Γιατί Άραγε; Να πω και άλλα? Για Ιλλουμινάτι, Στοές, Ναϊτες ιππότες, το Rosslyn Chapel, το Νύχι ως μασονικό σύμβολο, τη λατρεία του Ερπετού και τη σύνδεση όλων αυτών με τους U2? Μπα, θα σας μπερδέψω χειρότερα και δεν το θέλω… Άλλωστε ψάξτε και μόνοι σας μην τα θέλετε όλα έτοιμα. Αν σας έχει απομείνει μια στάλα ενέργεια.
Και κάτι τελευταίο. Μετά το πέρας της συναυλίας οι U2 θα τοποθετήσουν το πανάκριβο σκηνικό σε κάποιο μόνιμο μέρος όπου και θα μπορούν να το επισκέπτονται οι θαυμαστές τους, ως μνημείο!!! Ή, σύμφωνα με τα παραπάνω, θα στήσουν τον καινούργιο Ναό τους, μετά την περιφορά του σε όλο τον πλανήτη (360 μοίρες) και με τις ευλογίες του ποιμνίου ή αλλιώς, των απανταχού οπαδών τους, σε κάποιο μέρος ώστε να πηγαίνουν οι προσκυνητές (ασυνείδητοι και ενσυνείδητοι) και να λατρεύουν-τρέφουν τον Ηλιακό τους Θεό UTU…Τα 80 ευρώ που πληρώσατε πήγαν υπέρ της ανέγερσης και συντήρησης του ναού!!! Έξυπνο έτσι;
Αμ πώς, μόνο στις δικές μας εκκλησίες θα δίνουμε χρήματα κατά την περιφορά του δίσκου??? Μη σας κακοφαίνεται, δείξτε λίγη θρησκευτική ευλάβεια και μετά Φόβο Κυρίου αποδεχτείτε την ανεξιθρησκία, έστω και αν αυτή αφορά έναν αρχαίο σουμεριακό θεό…
Have You Still Not Found What You Are Looking For?
58632_1183410600852_1695845676_340121_4799279_n_thumb p_61_La-Sagrada-Familia-barcelon
Διάβασε και ψάξε μόνος σου και μην πιστεύεις τίποτα απ’ ότι σου λένε !
Ούτε αυτά που διαβάζεις εδώ ! Ψάξε Μονος Σου.

utu
Οι Στρατιές Του Αβαδδών
http://miastala.com/s/?p=3466
Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!
http://miastala.com/s/?p=3712
ΜΙΛΑΝΟ η Πόλη των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ !!!
http://miastala.com/s/?p=4882
Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη B”
http://miastala.com/s/?p=1982
Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη. Α”
http://miastala.com/s/?p=1854

beyonce-bono-barack-obama

46934_1187396500497_1695845676_346517_7486847_n
Διάβασε ακόμη σχετικά ΠΡΙΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ..
Αρμονική 33, 288, 695
Η μέθοδος να το πετύχει κανείς βασίζετε στην αλλαγή των συχνοτήτων πού ελέγχουν τους κύκλους ύλης-αντιύλης που κυβερνούν την αντίληψή μας της θέσεως στο χωροχρονικό συνεχές. Ο ίδιος ο χρόνος είναι γεωμετρικός «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύραν» Εάν μπορέσουμε να χειριστούμε τον χρόνο όλο το σύμπαν είναι διαθέσιμο σε εμάς !!! Ανάφερε ότι ο μόνος τρόπος να ταξιδεύσει κανείς τις τεράστιες αποστάσεις του σύμπαντος είναι να ελέγξει η να αλλάξει την δομή του ίδιου του χώρου – αλλάζοντας το χωροχρονικό μάτριξ το οποίο μας δίνει την ψευδαίσθηση της μορφής και της αποστάσεως.
Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA
Το ζωντανό DNA (στους ζωντανούς ιστούς και όχι in vitro) θα αντιδρά πάντοτε σε ακτίνες λέιζερ διαμορφωμένες με γλώσσα η ακόμη ραδιοκύματα. Εάν βέβαια χρησιμοποιηθούν οι σωστές συχνότητες ήχου. Αυτό τελικά και επιστημονικά εξηγεί ότι η ύπνωσις και τα σχετικά επέχουν τόσο δυνατό αποτέλεσμα πάνω στους ανθρώπους και τα σώματά τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για το DNA μας να αντιδρά στην γλώσσα.
alg_bush-bono Lacerta  Η Αγαπημένη Σας !
Οι άνθρωποι του είδους σας ήταν πολύ φοβισμένοι καθώς παρακολουθούσαν τις μάχες μας και τις κατέγραψαν με την μορφή θρησκευτικών μύθων (το μυαλό τους δεν μπορούσε να κατανοήσει τι πραγματικά συνέβαινε). Οι «Ιλοχίμ» — που παρουσιάζονται ως «θεοί» για την έκτη και έβδομη γενιά — τους είχαν πει ότι πρόκειται για έναν πόλεμο ανάμεσα στο καλό και στο κακό και ότι αυτοί ήταν οι καλοί και ότι εμείς ήμασταν η κακιά φυλή. Αυτό σίγουρα εξαρτάται από την οπτική γωνία που το κοιτάει κανείς. Ήταν δικός μας ο πλανήτης πριν καταφτάσουν και πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα της εξέλιξης με το είδος σας. Κατά την γνώμη μου, ήταν δικαίωμά μας να πολεμήσουμε για τον πλανήτη μας.
Είναι Η Ψυχή Τροφή? Για Ποιούς?
Έτσι, όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα, από τους Archons των προχριστιανικών Γνωστικών, τους Βολαντόρες των Τολτέκων, μέχρι τα ερπετοειδή όντα κάθε φυλής και τα φτερωτά όντα κάθε φυλής του κατώτερου και μέσου αστρικού πεδίου και του αιθεροφυσικού, ζουν από το αδηφάγο ρούφηγμα ενέργειας, με τη χρήση διπλής δίνης, μέσω του κάθε θείου σπινθήρα που έχει παγιδευτεί και αποσπασθεί από την άμορφη θεία φλόγα. Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε καλύτερα με τη φρακταλική πολυδιάστατη θεώρηση της υφής της Δημιουργίας.
Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και τους Μεγάλους Παλιούς, τους Πρεσβύτερους (βλέπε, H.P. Lovecraft) και τους Ξεχασμένους (βλέπε, Keneth Grant, Typhonian Trilogy), από το Μεγάλο Χάος, που κάνουν το παν μέσω των δούλων τους συγνώμη, «μυημένων» ήθελα να πω να περάσουν σε αυτή την πραγματικότητα και να φάνε το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας.
‘Όχλος Βροτών’ στην ‘Ελένη’ του Ευριπίδη
Στην τραγωδία Ελένη του Ευριπίδη διαβάζουμε :
Τα δ’αυ Διός βουλεύματ’ άλλα τοίσδε συμβαίνει κακοίς. πόλεμον γαρ εισήνεγκεν Ελλήνων χθονί και Φρύξι δυστήνοισιν, ως όχλου βροτών πλήθους τε κουφίσειε μητέρα χθόνα γνωτόν τε θείη τον κράτιστον Ελλάδος.>>
και η μετάφραση:
Άλλες πάλι σκέψεις ο Δίας έκανε πάνω σ’ αυτά τα κακά που μας είχαν βρει. Άναψε πόλεμο δηλαδή ανάμεσα στη χώρα των Ελλήνων και στους Φρύγες τους κακότυχους για να ξαλαφρώσει από το βάρος του πλήθους των ανθρώπων τη μάνα Γή και να ξεχωρίσει τον πιο κράτιστο της Ελλάδας…”
Το “”βροτών”” φυσικά στην μετάφραση γίνεται γαργάρα. Ο “όχλος βροτών” ? αυτή την ιδέα είχε ο Δίας για τους Έλληνες και τους άλλους ανθρώπους ? Ήθελε να ανακουφίσει την Γη ? Γιατί αυτό μου θυμίζει τα Georgia Guidestones, !! “Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!” και την Νέα Τάξη Πραγμάτων σε μια εποχή χαμένη μέσα στις ομίχλες του χρόνου ?
090113beyonce_bono1
ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;
Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».
Η Σκιά Του Κθούλου
Διάβασε, ΑΝ επιθυμείς να μάθεις, την μοναδική παγκόσμια σοβαρή μελέτη, σχετικά με τους Μεγάλους Παλαιούς και τον Cthulhu  δια χειρός Γιώργου Μπαλάνου. «Σε τούτη την ιστορία υπάρχει και τρόμος: τρόμος αληθινός και ατόφιος, τρόμος που είναι δύσκολο να περιγραφεί. Αλλά υπάρχει και ομορφιά που ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολο να περιγραφεί! Ναι, τούτη η ιστορία είναι ένα χαλί όπου μουντά νήματα ατόφιου τρόμου συνυφαίνονται με λαμπερά νήματα ομορφιάς! Άρατε τι από τα δύο είναι πιο σαγηνευτικό; Και μπορεί τάχα να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο ή είναι τα δυο τους αναπόσπαστα δεμένα;»
Η Φωλιά του Παγωνιού
Το ολοφάνερο και το αυταπόδεικτο είναι λέξεις που τις αρνείται ή τις αντιμετωπίζει μ’ επιφύλαξη ακόμη και η ορθόδοξη παγωμένη επιστήμη… αλλά ας πιάσουμε το πιο σίγουρο απ’ όλα τη σφαιρικότητα. Ποιο είναι το σχήμα της Γης; Το σφαιρικό είναι η συμβατική απάντηση. Εκείνο που αντιλαμβάνονται τα αισθητήριά μας, είναι η απάντηση της Φωλιάς.  Μα τα αισθητήριά μας αντιλαμβάνονται το σφαιρικό, είναι η συμβατική απάντηση. Ακριβώς! Θα συμφωνήσει η Φωλιά του Παγωνιού. Τότε;



πηγή:http://miastala.com

6
4
5
6
7
SagradaFamilia02
Sagrada Familia Torres Natividad
la-sagrada-familia-1
3
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου