Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τραγουδιστές και μασονικά μηνύματα.. Lady Gaga

Υπάρχουν πολλοί στο internet, που υποστηρίζουν πως η Lady Gaga είναι όργανο της Μασονίας. Παραθέτουν πολλά στοιχεία για να υποστηρίξουν αυτά που λένε. Μερικά θα σας παραθέσω σε αυτό το post! Είναι πραγματικά πολύ πειστικά.
Παρακάτω βλέπουμε τη Lady Gaga, να φωτογραφίζεται μέσα σε ένα Μασονικό από ότι φαίνεται κτίσμα.







01
Εάν έχει κάποιος σχετικά λίγη γνώση πάνω στην Freemasonary, ήδη θα ξέρει την σπουδαία σημασία των 2 πυλώνων Jachim και Boaz. Απεικονίζονται σε ένα μεγάλο αριθμό έργων τέχνης όπως αυτό παρακάτω:


Pillars-of-Solomon-Temple
Η Lady Gaga, στέκεται ανάμεσα στους δύο πυλώνες, φορώντας Hello Kitty παπούτσια, που μπορεί να θεωρηθεί μία αναφορά στο Mind Control σχετικά με την αθωότητα, την παιδική ηλικία, την επανεκπαίδευση κτλ. Τα μάτια της είναι κλειστά αλλά έχει μάτια που φαίνονται ανοιχτά, ζωγραφισμένα πάνω στα βλέφαρα, που είναι πολύ συμβολικό. Τα μάτια της φαίνονται ανοιχτά, ενώ στην ουσία είναι ερμητικά κλειστά.
02
Στην παραπάνω φωτογραφία, η Lady Gaga κάθετε πάνω σε ένα Μασονικό θρόνο, με τους δίδυμους πυλώνες σε κάθε πλευρά της. Πάνω από το κεφάλι της, η πυξίδα της Μασονίας.
Δείτε τεκτονικό design σε δωματιο στο videoclip της
δείτε το ενα ματι που προβάλει με το χέρι της (το μάτι της πυραμίδας υπονοεί.. το μάτι της πρόνοιας που τα βλέπει όλα)
δειτε μασονικές-τεκτονικές χειρονομίες και πίσω της η πυραμίδα με το μάτι.... (υποτίθεται ένας χώρος που γυρίζετε βιντεοκλίπ είναι πλήρως ελεγχόμενος αρα αυτά είναι σκόπιμα...
Δείτε χέρια και μάτι σε σχέση με τον Μπαχομεχ, δείτε και κέρατα και φτερά τυχαίο και αυτό???
Η αθώα Gaga κάνει ένα αθώο μπάνιο με αυτά τα τεραστια αθώα ματάκια
Παλεύει με 2 γυναίκες, ενώ στο τέλος δέχεται την μοίρα της και αποδίδει δίνει φόρο τιμής σηκώνοντας τα χέρια με τον ιδιο τροπο που θα σηκώσει στην συνέχεια…
Κατά την διάρκεια, υπάρχει ένα μπρος πίσω στην πλοκή, μεταξύ του ότι πιέστηκε για να ενδώσει και στο ότι αυτή δέχτηκε οικειοθελώς. Ηπιε κ βοτκίτσα, η όποια εντελώς κατά τύχη έχει μια πυραμίδα πάνω της.
Στην συνέχεια άνευ ρούχων αναγκάζεται να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της (λευκό χρώμα ρουχων) μπροστά σε κάποιους άντρες. Κάθε άτομο προφανώς αντιπροσωπεύει μια δισκογραφική εταιρεία και προσφέρουν κάποια ποσα για να δουν ποιος θα την αγοράσει. (αν προσέξατε επίσης το ταττου-τρίαινα.. )
Και αφού αγοράστηκε ως sex slave πηγαίνει με τον τυχερό… σε ένα αρκετα συμβολικο δωματιο και βαζει τα χερακια της κάτω από τα κερατακια. (να τα παρουσιάσει λίγο μωρέ… )
Αφου το κάνει αυτό… όλος τυχαίως ξεσπάει φωτιά στο δωμάτιο (όλα καίγονται εκτός από αυτά που βρίσκονται πάνω από το κρεβάτι)
Τυχαίο ότι ΚΑΙ σε αυτό το βιντεο εχει παλι ζωακια με κερατακια ???!!!???
Προσεφερε λοιπόν τον εαυτό της στον βωμο και ετσι ξεκινησε την πορεια της στην Ταξη. Πλεον όχι ως απλα φιλη αλλά ως ενας από αυτους . Συνεπώς δεν τίθεται θέμα σεξ με τον τυπο γιατι δεν τιθεται απαυτου η προσφορά!!! Αλλά αυτή η προσφορα καίγεται! ο τυπος ηταν απλά ο μεσάζοντας
Όταν η φωτια ξεκιναει, την ιδια στιγμη την δείχνει να χορεύει με μασκοφόρους χορευτές… Το χρώμα έχει σημασία! Κόκκινο της φωτιας.
Οποιος ειδε τα βραβεια ΜTV – VMA 2009 κ οποιος τα βλεπει καλο θα ταν να αρχίσει να τα βλέπει αλλιως! Να ναι καλά η Gagaπου το πε σε μια προ-βραβειων συνεντευξη κ μου βαλε ψυλους στα αυτια (αυτό είναι το άλλο θεματακι που θα ποσταρω..)
Οπου και η Gaga και η Taylor Swift προ τελετης φόραγαν λευκά και κατοπιν εμφανιστηκαν με αυτό το κοκκινο!!! Είναι δεδομενη η αλληλουχια που ακολουθείται.
Συν του ότι μας δείχνει κ το ματάκι σε τρίγωνο (όπως όλοι οι ‘μεγάλοι μουσικοί’ κάνουν τον τελευταίο καιρό)
Στην τελευταία σκηνή βλέπουμε να έχουν καεί τα πάντα…. εκτός αυτής και των γαζελακίων
ο τύπος μας … Πάπαλααααααα.. ήταν ένα εργαλείο λοιπόν (πως γίνεται σε κάθε βίντεο να σκοτώνεται ένας τύπος από αυτήν αρχίζει να με προβληματίζει)
Άλλα σύμβολα
Συμβολισμός Ήλιου.
Η λατρεία του ήλιου ήταν πάντα η κεντρική ιδεα στον αποκρυφισμό. Εκτός από τα γυαλιά είναι κ το χρυσό φορεματάκι που το επιβεβαιώνει
Η ακτίνα που την φέρνει στην ζωή… στην αρχη του βιντεο-κλιπ…. Πεφωτίστηκε το κοριτσάκι !
Gaga ως κέντρο της τροχιάς των πλανητών
Και όλος τυχαίως στα GRAMMY… μετά από πολύ καιρό αφότου γυρίστηκε το βιντοκλιπ.. αποφάσισε o Sir… Elton John….να επιλέξει το ιδιο σχέδιο ως σκουλαρίκι ενώ παίζει πιάνο με την Gaga
Εντάξει.. ξέρουμε ότι ο χριστιανισμός είναι σε σύγκρουση με τις απόκρυφες μυστικές κοινωνίες, αλλά να το βλέπεις αυτό και να αντιπροσωπεύεται στο βίντεο.. Ε!!! σου κάνει κάπως!
Μόνο κ μόνο ότι βρίσκεται πάνω στο φέρετρο η λέξη Monster πάνω από τον σταυρό …κάτι σου κάνει!
Και η λέξη «τέρας» πάλι σχετιζόμενη με έναν χριστιανικό σταυρό εδώ…
Το πιο ανεπίτρεπτο, ανεξαρτήτου θρησκείας είναι που τον ‘τοποθετεί’ τον σταυρό.. Ε.. δεν δείχνει κ σεβασμό
Και στην χορογραφία της, λες ‘’’Το κοριτσακι μου θα κάνει τον τον σταυρο της» αλλά όχι… .κάνει ένα τρίγωνο ανταυτου …
Σε κάποιες σκηνές μοιάζει κ σε ερπετοειδές τέρας με έμφαση στην ραχοκοκαλιά…
Στο κεφαλάκι της έχει αυτήν την πανέμορφη νυχτερίδα…..
Άλλη φωτο από εκεί.. με έμφαση στην ραχοκοκαλιά
Και αν μου πειτε ότι δεν είναι το συμβολικό κ το τι θελει να πει ο ποιητης .. και αν μου πει κανεις ότι δεν υπαρχει ομοιοτητα με τον διαολο στον παρακάτω πίνακα…δεν λεμε τιποτα άλλο...!
Πίνακας του Michael Pacher
 
δείτε ένα video απο συναυλία της Gaga γεμάτο με μασωνικά σύμβολα...



πηγές:
  •  http://anti-ntp.blogspot.com/2010/06/lady-gaga-illuminati.html
  • http://www.votegreece.gr/archives/3881
  • http://thegaytto.blogspot.com/2009/11/lady-gaga.html
(Πηγή :http://frouros.com)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου