Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο φασισμός της ΕΕ προελαύνει... "Οι τελευταίες μέρες ελευθερίας στην υγεία"

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψηφίσει οδηγία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευθούν όλα τα συμπληρώματα διατροφής, θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής κοκ. Ήδη από φέτος το καλοκαίρι απαγορεύεται η πώληση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων.

Χρειάζονται 35 εκατομμύρια υπογραφές για να σταματήσει το έγκλημα αυτό εναντίον της υγείας και, κυρίως, κατά του δικαιώματος και της ελευθερίας επιλογής!

Υπογραφές εδώ:


Ο Kevin P. Miller of Well δημιούργησε ένα  ντοκυμαντέρ σχετικά με τις ελευθερίες επιλογής σε ζητήματα υγείας, υπό τον τίτλο  'We Become Silent: The Last Days of Health Freedom' όπου αποκαλύπτει λεπτομέριες σχετικά με τις προσπάθειες που προωθούν οι πολυεθνικές φαρμακευτικές και οι γίαγαντες προϊόντων διατρογής - συγκεκριμένα η  WTO, η WHO (ΠΟΥ) και άλλοι —  ώστε να περιορίσουν την πρόσβαση του κοινού σε βότανα, βιταμίνες και θεραπείες. Στο βίντεο εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι: Dr Robert Verkerk, executive director της ANH, ο Scott Tips, legal counsel to the US National Health Federation, ο John Hammell, από τον οργανισμό International Advocates for Health Freedom, ο Dr Julian Whitaker του ομώνυμου Ινστιτούτου "Whitaker Wellness Institute" και αμέτρητοι άλλοι υποστηρικτές της ελευθερίας στην επιλογή θεραπείας και υγείας.

Θυμθείτε μεταξύ άλλων και τις αμέτρητες προσπάθειες που προηγήθηκαν μέχρι σήμερα:
-υποχρεωτικοί εμβολιασμοί με άκρως επικίνδυνα εμβόλια
-ο αμφιλεγόμενος ρόλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και των ΗΕ γενικότερα
-ο πόλεμος ενάντια στις διαπιστωμένες και από αρχαιοτάτων χρόνων χρησιμοποιούμενες άνευ παρενεργειών θεραπείες (ενεργειακές, με χρήση βοτάνων κτλ)
-οι απάτες με τα "κρούσματα τεχνηέντως προκαλούμενων επιδημιών"
-ο ρόλος των φαρμακευτικών καρτέλ
-ο εξαναγκασμός των επιχειρηματιών και υπαλλήλων να πληρώνουν ασφάλειες (όπως ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κτλ) που δεν τους παρέχουν την κατάλληλη θεραπεία, αλλά τους μετατρέπουν σε καταναλωτές χημικών σκευασμάτων ή άχρηστων επεμβάσεων
-το διαβόητο "Διατροφικό Κώδικα" κ.α.

Με τις παρούσες οικονομικο-κοινωνικές συνθήκες και ενώ η πλοιοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών διαμένει σε αστικά κέντρα μακριά από τη φύση και την πρόσβαση σε κατάλληλα φυσικά τρόφημα και βότανα... μακριά από την παραγωγή των τροφίμων και εξαρτημένοι από "αλυσίδες Fast Food"... οι επέλαση τέτοιων απαγορεύσεων ένα μόνο πράγμα επιβεβαιώνει: την ύπουλη επέλαση του φασισμού σε κάθε τομέα της ζωής μας...

Η λύση θα βρεθεί στα αυτόνομα και αυτάρκη οικολογικά χωριά--- η ώρα για την επιστροφή στη φύση είναι ΤΩΡΑ.


Πηγή:http://vickytoxotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου