Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Μια ακόμα παράξενη πτυχή του σεισμού στην Ιαπωνία που ενδεχομένως να έβαλε φρένο στα σχέδια των επικυρίαρχων


Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 
Μια εντυπωσιακή μαρτυρία έφτασε στη σελίδα Votegreece.gr λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία.
Πριν λίγες μέρες ακριβώς μετά τον φονικό σεισμό της Ιαπωνίας επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την μονή Εσφιγμένου κάποιος κύριος. Στην επίσκεψη του που δεν ήταν για πρώτη φορά επιχείρησε να δει κάποιον Πατέρα ασκητή (συγκεκριμένο) για να συζητήσει και να πάρει την ευλογία του. Στην συζήτηση που είχαν ο Πατέρας ασκητής του εκμυστηρεύτηκε μια πληροφορία που σίγουρα ακούγοντας την μας σόκαρε. Του είπε ο Πατέρας… Παιδί μου ο σεισμός στη Ιαπωνία δεν έγινε τυχαία. Στην Ιαπωνία βρίσκεται το εργοστάσιο που δόθηκε η εντολή από την Ελληνική κυβέρνηση να κατασκευαστούν τα τσιπάκια για την κάρτα του πολίτη. Μετά τον σεισμό και το τσουνάμι που προκλήθηκε το εργοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημίες και σταμάτησε η λειτουργία του αυτή τη στιγμή. Του είπε ακόμη πως το θέμα με την Κάρτα του Πολίτη προς το παρόν θα ανασταλεί λόγο των ζημιών που υπέστη το εργοστάσιο και κάνεις δεν πρέπει να αποδεχτεί αυτή τη κάρτα διότι είναι το προχάραγμα και η αποδοχή στον αντίχριστο. Τα παραπάνω λόγια μας τα εκμυστηρεύτηκε ο κύριος που επισκέφτηκε το Άγιο Όρος . Να θυμίσουμε ότι η Ιαπωνία είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην τεχνολογία τέτοιου είδους εξαρτημάτων. Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε. 
 

Έπισήμανση ιστολογίου: Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου, αυτή η Εσφιγμένου πρόκειται για την αυθεντική αρχαία Μονή Εσφιγμένου που δέχεται και τον μέγιστο πόλεμο από τον προδότη τουρκόφιλο σιωνιστή Βαρθολομαίο - Βοθρολυμαίο επειδή αυτή η μονή είναι η μόνη εκεί πέρα που αρνείτε να υποκύψει στις πιέσεις για εκτροπή σε Θεοσοφικό Σουφισμό-Χάραγμα 666-Νέα Εποχή-M.R.A.-Oικουμενισμό-Λατρεία της Γαίας - και επειδή αρνείτε να ξεπουληθεί με μίζες της Εβραιοπαικής ένωσης όπως ξεπουλήθηκε το λοιπό Αγ.$$$$.Όρος.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Ο παμπόνηρος αρχιδιάβολος αρχιμασόνος Βαρθολομαίος επειδή οι εσφιγμενίτες δεν μνημονεύουν το όνομα του της "αυτού μεγαλειότητος του" ..του προδότη, έχει φτιάξει μια δεύτερη κάλπικη Εσφιγμένου (ομάδα Κατσουλιέρηδων) με το δόλιο σκοπό να εκδιώξει τους μοναχούς της αυθεντικής Εσφιγμένου από το Αγ.Όρος ως τάχα σχισματικο-αιρετικούς !!!! (Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα!)
Οι αυθεντικοί Εσφιγμενίτες δέχονται ανηλεή πόλεμο αυτή τη στιγμή και καταπάτηση των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους επειδή αρνούνται να προσκυνήσουν τα τέρατα της Νέας Σατανικής Τάξης. 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Άγιο Όρος, 25/03/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι οι Κατσουλιέρηδες γνωστοί από το παρελθόν για τις επιθέσεις στο Μοναστήρι μας, με λοστούς και βαριές, ετοιμάζουν καινούργιο κύμα επιθέσεων προς το Μοναστήρι μας αυτή τη φορά και με την Αστυνομική συμβολή. Σας ενημερώνουμε λοιπόν για τα εξής: Ουδέποτε οι Κατσουλιέριδες άνηκαν ή θα ανήκουν στο μοναχολόγιο της Μονής μας, καθώς επίσης μετά από όσα δεινά έχουν κάνει εναντίον μας, δεν είναι, ούτε θα είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό. Ο μοναχός πρέπει να διδάσκει αγάπη με την στάση του, αυτοί απλά έχουν μάθει να την δείχνουν με βαριές και λοστούς. Η γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου δεν ήθελε ούτε τα ευρωπαϊκά κονδύλια, αυτοί πήραν το όνομα μας και όχι μόνο τα ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά διεκδικούν και ότι χτίσαμε σαν αδελφότητα 15 αιώνων. Μακριά τέτοιοι μοναχοί από το Μοναστήρι μας αλλιώς αποποιούμαστε κάθε ευθύνης, δεν θα ανεχτούμε ξανά άλλη προβοκάτσια… Η πολιτική και αστυνομική ηγεσία του Άγιου Όρους αφού φανταζόμαστε κατακρίνει αυτές τις ενέργειες του παρελθόντος (λοστούς και βαριές) καλό θα ήταν να μην ενθαρρύνει καινούργιες. Σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο δελτίο τύπου ότι το μόνο δίλλημα για μας εξακολουθεί να είναι, Ορθοδοξία ή Θάνατος. Ζούμε αποκλεισμένοι χωρίς κανένα δικαίωμα ούτε σε φάρμακα ούτε σε τρόφιμα. Βγάζουμε τα καΐκια μας για ψάρεμα έρχεται το Λιμενικό να μας τα κατασχέσει, βγαίνουμε να κόψουμε ξύλα στην έκταση του Μοναστηριού μας οι Κατσουλιέριδες στέλνουν την Αστυνομία να μας επιπλήξει. Μας πήραν το όνομα μας, μας βάφτισαν αυθαίρετα καταληψίες και σχισματικούς ώστε να είναι πιο εύκολη, νομικά, η απομάκρυνση μας από το Άγιο Όρος. Οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εναντίον μας, έγιναν για μας καθημερινότητα, φέρνουμε κρυφά νύχτα τρόφιμα και φάρμακα, νύχτα επίσης μεταφέρουμε τους αρρώστους μας και όλα θα τα ανεχτούμε καρτερικά. Δεν θα θέλαμε όμως να υπάρξουν ξανά γεγονότα που αμαυρώνουν την εικόνα του Άγιου Όρους. Ούτε αίμα μοναχών να ποτίσει ξανά αυτή την Άγια γη. Παρακαλάμε λοιπόν για σύνεση, ότι είχαμε που να εξαργυρώνεται μας το πήρανε, το τελευταίο που έχουμε να χάσουμε πια … είναι οι ζωές μας.
Μετά τιμής, Γραφείο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου – Άγιο Όρος (6977253297)


Υ.Γ. Αυτή η είδηση με το Σεισμό και το καταστραμένο εργοστάσιο εκεί, δεν θα πρέπει να εφυσηχάσει σε καμία περίπτωση τους έλληνες αγωνιστές εναντίον του "666" και της φασιστικής "Κάρτας Δούλου Πολίτη", είτε αυτοί λέγονται χριστιανοί, είτε απλά έλληνες πατριώτες που αγαπούν την ελευθερία και τα δικαιώματα στην ιδιωτικότητα και στα προσωπικά δεδομένα, αλλά και αυτοί που αγαπούν την επιβίωση τους, διότι το "666" επιθυμούν οι δρακονιανοί να το φορέσουν στους Έλληνες με σκοπό τη γενοκτονία τους από την ΡΙΚ ή "Άξονα Σαγκάης" ως τάχα "αντίχριστους φέροντες το χάραγμα του αντίχριστου αυτοκράτορα Δαν-Κριστιανσεν Κων/πόλεως" !


ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΗ. 
 
Πηγή   ellhnkaichaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου