Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΕΠΕΙΓΟΝ! BUNK RUN και Ο βρώμικος ρόλος της WIKILEAKS για πρόκληση μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης! -->ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ!!!!

ΔΟΣΤΕ ΤΟ!!!!
Κανείς μας σίγουρα δεν θέλει να του αρπάζουν οι τράπεζες το ιδρώτα του και όλοι μας γνωρίζουμε πως οι κεντρικές ειδικά τράπεζες με τα μεγάλα αφεντικά τους ανήκουν σε εκείνο τον κύκλο της ελίτ που προωθεί την Παγκόσμια δικτατορική κυβέρνηση.Όμως την παρούσα στιγμή, όταν δεν έχουμε φροντίσει να υπάρχει εναλλακτική λύση για την ομαλή λειτουργία της ζωής μας ΔΕΝ είμαστε έτοιμοι να αντικαταστήσουμε το τραπεζικό σύστημα με κάτι άλλο. Η κατάρρευση τους αυτή τη στιγμή ΔΕΝ είναι ΥΠΕΡ αλλά ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας! Όλοι επιθυμούμε να αντικατασταθούν από ένα άλλο τρόπο συναλλαγών και να μην αποτελούν τρόπο αθέμιτου πλουτισμού, αλλά η κατάρρευση όπως δείχνουν τα πράγματα είναι μέρος του σχεδίου της ίδια της ελίτ που στοχεύει στην υποδούλωση όλων μας σε αυτή την "παγκόσμια δικατατορική κυβέρνηση" που θα μας στερήσει ακόμη περισσότερες ελευθερίες.

Ήδη πριν ακόμη καλά καλά διαδοθεί η ιδέα για την πανευρωπαϊκή απόσυρση των χρημάτων μας στις 7 Δεκεμβρίου 2010, οι τράπεζες απάντησαν με αύξηση των τόκων στις πιστωτικές κάρτες κατά 0,50% και έθεσαν όριο την ανάλυψη ΜΟΝΟ έως 60% του πιστωτικού ορίου και μάξιμουμ έως 6000€. Αυτό δείχνει πως ήδη έχουν πάρει τα μέτρα τους και πως δεν θα επιτρέψουν να "βγουν" όλα τα χρήματα, προστατεύοντας έτσι το τραπεζικό σύστημα -και πολύ πιθανόν να είχαν πάρει νωρίτερα τις αποφάσεις αυτές πριν κάν ακούσουμε για την ιδέα του Καντονά και του άλλου "φίλου"  μας του Μαξ Κάιζερ... Όμως εμείς οι απλοί καταναλωτές και πολίτες ήδη θα πληρώσουμε με 0,50% αυξημένο τόκο επειδή όπως αιτιολογούν αυτή την αύξηση "έχει αυξηθεί το κόστος χρήματος!" (Λετά να αυξήθηκε το κόστος εκτύπωσης? όχι απλά δεν υπάρχει διαθέσημο στην αγορά!... και τα Bank Run θα το "ακριβύνουν ακόμη περισσότερο. ΠΟΙΟΝ συμφέρει αυτό? Εμένα κι εσένα? ή τους τοκογλύφους των τραπεζών???)

Ακόμη και η πρόταση για Bunk run (απόσυρση των χρημάτων μας) που προηγήθηκε μέσα στο καλοκαίρι και αφορούσε μόνο τη χώρα μας όδήγησε απλά στο να βγάλουν πάρα πολλοί έλληνες τα χρήματα τους από την Ελλάδα και να τα καταθέσουν σε ξένες τράπεζες, όπως π.χ. στην Deutsche Bank.
Αυτό όμως απλά έβγαλε ελληνικά χρήματα εκτός χώρας και οφέλησε τις ξένες οικονομίες και τράπεζες!

Παράλληλα έχουμε τη διαρροή κατινίστικων και καλά "ειδήσεων" από τη Wikileaks που αναμεταδίδεται συντονισμένα σε όλα τα ΜΜΕ. Το μόνο που κάνουν αυτές οι διαρροές είναι να προκαλούν αναστάτωση μεγαλύτερη στον κόσμο και να φορτίζουν τα πλήθη με "μίσος" τη μία χώρα ενάντια στην άλλη. Ας θυμηθούμε πως για την αλήθεια δεν κόπτονται ποτέ τα μεγάλλα μέσα ενημέρωσης, πόσο μάλον να την προβάλλουν και συντονισμένα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ανήκουν στον ίδιο κύκλο ελιτιστών και κάνουν τη δουλειά τους εναντίον μας. Θυμηθείται απλά την περσινή στάση όλων των μεγάλων μέσων ενημέρωσης: υπήρξε κάποιο που να μην προπαγάνδιζε υπέρ του εμβολιασμού και να μην τρομοκρατούσε για την τάχα επικίνδυνη "γρίπη των χοίρων"? Όχι. Όλα μαζί κελαηδούσαν για την ανάγκη εμβολιασμών! Μόνο αφού είχε προηγηθεί η αλληλέγγυα παγκόσμια συντονισμένη δράση απλών μπλόγκερ σε όλο τον κόσμο και αφού πέρασε στον κόσμο η είδηση της μεγάλης απάτης, μόνο όταν η πλειοψηφία του κόσμου γύρισε την πλάτη στο εμβόλιο, ΜΟΝΟ τότε -μισό χρόνο μετά από όλους εμάς τους μπλόγκερ- άρχισαν δειλά δειλά και πολύ προσεκτικά να λένε και καμιά αλήθεια... είχαμε πιάσει σχεδόν Νοέμβρη...


Όλοι εμείς οι μαχητές της αλήθειας ΔΕΝ πρέπει να συμμετέχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ στην αναμετάδοση των κουτσομπολιών του Wikileaks καθώ έτσι μας χρησιμοποιούν για να διαδόσουμε την κρίση που αυτοί θέλουν .

Η Wikileaks ΔΕΝ είναι με μας! Δεν είναι μαζί μας ούτε εργάζεται για το "καλό" μας. Δείτε την προηγούμενη ανάρτηση μου ( Η "τιμητική" των χάκερς και του Wikileaks. - Ποιός οφελείται από τις διαρρεύσεις? - Ποιός ο ρόλος της Wikileaks?)
την οποία ήδη μπλοκάρουν... γιατί λέτε εσείς?
Μήπως επειδή δεν παίζουμε το παιχνίδι που θέλουν? Μήπως επειδή λέμε ποιοί είναι πίσω από τη Wikileaks και πως βραβεύτηκαν?
Θυμάστε εσείς να σας έχει βραβεύσει κανένας "επίσημος φορέας" (και μάλιστα από τους Rothchild) επειδή γράψατε κάτι καλό για την Ελλάδα ή την ανθρωπότητα? Εγώ γνωρίζω μόνο τον πόλεμο σε διάφορα επίπεδα και το κλείσιμο ή μπλοκάρισμα ιστοσελίδαν... σε τέτοιες περιπτώσεις.
Απλά είναι τα πράγματα...
Να είστε υποψισμένοι με όσα "απόρρητα της Wikileaks" αναπαράγουν οι εφημερίδες και οι "ειδήσεις"...


Το επόμενο βήμα που σχεδιάζει η Wikileaks
είναι να βγάλει στη φόρα "απόρρητα" έγραφα που θα προκαλέσουντο κλείσιμο -όπως ισχυρίζονται- δύο τουλάχιστον μεγάλων τραπεζών των ΗΠΑ, που αλυσιδοτά θα προκαλέσει κατάρρευση και άλλων μεγάλων τραπεζών. Ουσιαστικά το λένε και οι ίδιοι πως θέλουν να προκαλέσουν Bunk Run με τα στοιχεία που θα διαδόσουν. Ποιός θα οφεληθεί από κάτι τέτοιο?

Τι θα γίνει με τους ανθρώπους? Πως θα αγοράσουν τρόφιμα πως θα κινηθούν? Μια τόσο έκρυθμη κατάσταση πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει στην επιβολή ακόμη και στρατιωτικού νόμου... Και αυτό ακριβώς είναι που επιδιώκεται από την "ελίτ"!!!!

Ακόμη και η  Bunk Run της 7ης Δεκεμβρίου (που προωθεί και ο Μαξ Κάιζερ) μπορεί να οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα! Πολύ απλά ΜΗΝ συμμετέχετε! Κακώς δεν το είχαμε προσέξει νωρίτερα, αλλά γενικά ΜΗΝ συμμετέχετε σε δράσεις που έχουν οργανωθεί από ανθρώπους που ΔΕΝ γνωρίζεται και που έχουν μια χροιά επιβολής από άνωθεν προς τους πολλούς!
Πολύ περισσότερο όταν χρησιμοποιούνται "είδωλα" για να προβληθούν με μαζικότητα. Δώστε το παρόν ΜΟΝΟ σε δράσεις και κινητοποιήσεις που οργανώνετε ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι και που γνωρίζεται τα κίνητρα και την ιδέα από πρώτο χέρι!

Προς το παρόν λοιπόν ΟΧΙ στην "Ειρηνική επανάσταση κατά του Τραπεζικού Καρτέλ: Αποσύρετε τα χρήματά σας στις 7 Δεκέμβριου" ΟΧΙ μέχρι να έχουμε κάνει τις δικές μας απαραίτητες διαδικασίες για μια ομαλή μετάβαση σε άλλο υγειές σύστημα. Και πολύ περισσότερο ΟΧΙ τώρα που φαίνεται πως το ΘΕΛΟΥΝ οι δικοί μας δυνάστες! Εξάλλου ποιός έχει χρήματα για να βγάλει?...

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε άρθρο της και η Jane Burgermeister, ο Julian Assange του Wikileaks είπε στο περιοδικό Forbes ότι προγραμματίζει να δημοσιεύσει τα εσωτερικά έγγραφα τράπεζας που θα παρασύρει προς τα κάτω "μία ή δύο" μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ.

Και η Jane συνεχίζει:

    "Αυτό που παραλείπει να πει είναι ότι, παρασύροντας προς την κατάρρευση μία ή δύο μεγάλες τράπεζες θα παρασύριε επίσης το σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, προκαλώντας μαζικές αναλήψεις και ένα χάος συγκρίσιμο με το 1931. Μια ανεύθυνη έκκληση για ένα "τρέξιμο στις τράπεζες στις 7 Δεκεμβρίου" πραγματοποιούνται επίσης από Μαξ Κάιζερ - ο οποίος είχε όλως τυχαίως δόσει προς πώληση το χώρο του γραφείο του, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου λίγο πριν την 9η Σεπτεβρίου... (τυχαίο?) - αλλά ο Κάιζερ δεν προειδοποιεί τους ανθρώπους ότι ένα τέτοιο Bank Run θα έχει σαν αποτέλεσμα την άμεση κατάρρευση της οικονομίας, το κλείσιμο των τραπεζών, αφήνοντας τους ανθρώπους χωρίς χρήματα ή τρόφιμα.

    Ποιος επωφελείται από μια τέτοια καταστροφή;

    Το ευρώ ήδη κατρακυλά με έκτακτη ταχύτητα. Μέσα από αυτό θα μπορούσε να επέλθει η διάσπαση της ευρωζώνης και ακολούθως η διάσπαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, κατά τη διαδικασία αυτή και η κατάρρευση των αρχιτεκτώνων της -δηλαδή οι ισχυρές τράπεζες και δυναστείες, όπως ο Βασιλικός Οίκος των Κάτω Χωρών (Ολλανδία).

    Πολύ πιθανόν όμως το να προωθείται μια μηχανική-τεχνητή οικονομική κατάρρευση (μέσω bank run), προκειμένου να εφαρμόσουν μέτρα έκτακτης ανάγκης, ακόμη και στρατιωτικός νόμος και μπορεί κάλλιστα να είναι ένας τρόπος για να διασωθεί η ευρωζώνης και η Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους τραπεζίτες και τις εταιρίες. (Πράγμα που οφελεί μόνο τη Γερμανία ή και τη Γαλλία..)

    Είναι πραγματικά ο Assange ένας COINTELPRO πράκτορας που προσπαθεί να παραστήσει πως σηκώνει μια "ψευδή σημαία" του οικονομικού εγκλήματος;

    Όποιος βλέπει τις τρέχουσες "αποκαλύψεις" του Wikileaks βρίσκει ως επί το πλείστον «κουτσομπολιά» ή στοιχεία που συχνά βρίσκονται σε mainstream ειδήσεις. Τι το πραγματικά άξιο αναφοράς έχουν και γράφονται άρθρα γι΄αυτά; Γιατί αυτές οι τετριμμένες ειδήσεις βρίσκονται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των επιχειρήσεων ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης και γιατί προωθούνται από νέα σημεία πώλησης που είναι γνωστό ότι αποτελούν μέρος της επιχείρησης Mockingbird της CIA που ελέγχει τις πληροφορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα;

    Ακούμε από το Wikileaks ότι ο Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας κ. Karl-Theodor zu Guttenberg θεωρείται ένας «καλός φίλος της Αμερικής», όμως ο ίδιος είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, μετά από όλα, έτσι ώστε δεν αποτελεί έκπληξη.
    (...)
    Όταν έκανα μια αναζήτηση μέσω των δεδομένων που Wikileaks για θέματα που σχετίζονται με την Αυστρία, το μόνο έγγραφο που προέκυψε ήταν ένα "καλώδιο-cable", στην οποία προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι οι Ιρανοί κρύβουν σχέδια για έναν πυρηνικό αντιδραστήρα.

    Επειδή είχα μια γνωριμία που εργάστηκε για το Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας στη Βιέννη, που απεστάλη ως άνευ κόστους εμπειρογνώμονας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, γνωρίζω ότι η εκτίμηση είναι ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι πολιτικό και αποτελεί μικρή απειλή. Γιατί δεν διέρρευσε τέτοιο έγγραφο από το Wikileaks;

    Το "cable" για τον πυρηνικό αντιδραστήρα προάγει μόνο την ημερήσια διάταξη της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι θέλουν πια πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Έδωσαν 'ετσι στα ελεγχόμενα ΜΜΕ μια δικαιολογία για να στρέψουν εκεί το επίκεντρο και να σταματήσουν σχετικά με την κρίση στην ευρωζώνη .

    Αποφάσισαν μήπως τώρα αυτοί που ελέγχουν τον Assange να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα με δεδομένη την ταχύτητα με την οποία επέρχετε διαλεύκανση στην ευρωζώνη; Έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να έχουν στρατιωτικό νόμο και γρήγορα; Ποιος είναι σε καλύτερη θέση να εφαρμόσει την "ψευδή σημαία" οικονομικού εγκλήματος από τον Assange, τον οποίο "κυνηγούν" όλες οι κυβερνήσεις, αλλά που ποτέ δεν πιάνουν ή σταματούν; Πώς εξηγείτε οως ο Assange δεν εξέτασε τις συνέπειες που προβλέπει η κατάρρευση μίας ή δύο τραπεζων, φέρνοντας το οικονομικό σύστημα σε αδιέξοδο, όταν δεν έχουν έχουν γίνει προετοιμασίες ;

    Και γιατί το περιοδικό Forbes, ύψιστος ειδησεογραφικός δικτυακός τόπος της παγκοσμιοποίησης, δημοσίευει "χαρούμενα" την προειδοποίηση του Assange πως είναι έτοιμος να δώσει στο κοινό δεδομένα που θα προκαλέσουν Βunk Run και κατάρρευση της οικονομίας σε μία ημέρα - προκαλώντας επιβολή νόμων έκτακτης ανάγκης ή ακόμη και στρατιωτικό νόμο?

        Διαβάστε περισσότερα για αυτό το οικονομικό έγκλημα του Assange στη διεύθυνση:

        http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703994904575647180698155858.html?mod=googlenews_wsj

        29 Νοέμβρη του 2010

        Bank's Stock Declines on WikiLeaks Anticipation
        By DAN FITZPATRICK
        Bank of America Corp.'s stock dropped more than 3% Tuesday on speculation that website WikiLeaks would soon release internal documents.
        The Charlotte, N.C., lender, the nation's largest bank as measured by assets. has been trying to determine for more than a year whether any documents were leaked from inside the bank, said people familiar with the situation. WikiLeaks founder Julian Assange asserted in an October 2009 Computerworld magazine interview that he had the 5GB computer hard drive of a Bank of America executive.
        "We have no evidence that supports this assertion," a bank spokesman said Tuesday. "We are unaware of any new claims by WikiLeaks that pertain specifically to Bank of America."
        WikiLeaks has gained world-wide attention for disseminating sensitive diplomatic documents. Mr. Assange told Forbes magazine that a release of "tens or hundreds of thousands of documents" in early 2011 would reveal "flagrant violations" and "unethical practices" at a major U.S. bank, according to the interview posted online Monday. He didn't name the institution, but at least one banking analyst pointed to BofA as a probable target in light of the earlier Computerworld interview.

        The bank's shares closed at $10.95, down 36 cents, on the New York Stock Exchange.
        Few financial institutions have been under more public scrutiny than Bank of America, with thousands of pages of emails, notes and sensitive regulatory conversations aired via congressional hearings and investigations.

        The circumstances surrounding the acquisition of Merrill Lynch & Co. became the subject of several state and federal probes. New York Attorney General Andrew Cuomo has a civil fraud case pending against the bank, one of its executives and former Chief Executive Officer Kenneth Lewis. The suit alleges they misled investors about losses at Merrill before the acquisition closed.


http://vickytoxotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου