Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ιός Έμπολα: Έτοιμο το νέο εμβόλιο-δηλητήριο!

Έχουν γίνει τόσο προβλέψιμοι πια, είναι τόσο κραυγαλέες οι κινήσεις τους και οι σκοποί τους, τους έχουν κρεμάσει ακόμα και κουδούνια μέσω του Χόλιγουντ, κι είναι να απορεί κανείς πως μερικοί ΑΚΟΜΑ δεν καταλαβαίνουν!!! 
Κάποτε η τακτική: Πρόβλημα - Αντίδραση - Λύση ίσως να έπιανε. Τώρα αν πιάνει σε κάποιους, αυτοί θα πρέπει να αναλογιστούν πολύ σοβαρά τι λάθος κάνουν. Μάλλον εξακολουθούν να παρακολουθούν τα συστημικά ΜΜΕ και να πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις μας κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για εμάς. Δεν εξηγείται αλλιώς...
"Έτοιμο" το εμβόλιο έναντι του ιού Εμπολα και η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρόκειται να ξεκινήσει πειραματικές δοκιμές σε ανθρώπους από τον Σεπτέμβριο, αφού υπάρχουν θετικά αποτελέσματα από δοκιμές που έχουν διεξαχθεί σε πρωτεύοντα θηλαστικά, μετέδωσαν την Πέμπτη αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι μονάδες μολυσματικών νόσων των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας συνεργάζονται με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ώστε να ξεκινήσουν οι δοκιμές του εμβολίου το συντομότερο δυνατόν, μετέδωσε το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, ενώ το ίδιο αναφέρει σε άρθρο της και η εφημερίδα USA Today.

Αλλά η αλήθεια πάντα, γράφεται μέσα στις γραμμές και στο πισωμάγαζο του ίντερνετ!

Αφού αύξησαν τα κρούσματα και τα πρόβαλαν δεόντως από τα ΜΜΕ, αφού έσπειραν τον τρόμο για το πόσο επικίνδυνα είναι τα αεροπορικά εισιτήρια και πόσο εύκολη είναι μια πανδημία, αφού περιέγραψαν με κάθε σιχαμερή λεπτομέρεια τα συμπτώματα και τόνισαν τη μεγάλη θνησιμότητα, σε λίγες μέρες όλα αυτά, σκάει μύτη και το εμβόλιο. 
*scientificamerican.com
Και προσέξτε! Το έπαιξαν καλά το παιγνίδι τόσο καιρό, με το υπάρχει - δεν υπάρχει εμβόλιο, είναι ασφαλές - δεν είναι, γιατί δεν το κάνουν-λόγω κόστους κλπ, για να κρατούν τον κόσμο σε αγωνία.

* scientificamerican.com: Θα πάρει μερικά χρόνια ακόμα, έγραφε το αμερικάνικο επιστημονικό περιοδικόμόλις πριν 3 μέρες...

Την επίβλεψη παρασκευής του εμβολίου την έχει αναλάβει στις ΗΠΑ το υπουργείο Άμυνας (και όχι Υγείας) και το δουλεύει μια εταιρεία φαρμακευτική, η TEKMIRA Pharmaceuticals, η οποία επιχορηγείται από μια επίσης ιδιωτική εταιρεία, ποια άλλη από την....




Monsanto!!!
Η Tekmira Pharmaceuticals, μόλις έλαβε μια παχουλότατη χορηγία 1.500.000 δολ από κανένα άλλον παρά την "φιλάνθρωπη" Monsanto! Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το δελτίο τύπου.

Ένα άλλο δελτίο τύπου σχετικά με Tekmira αποκαλύπτει σύμβαση με τον αμερικανικό στρατό για φάρμακα για τη θεραπεία του Έμπολα ποσού $ 140 εκατ.

«KM-Ebola, an anti-Ebola virus RNAi therapeutic, is being developed under a $140 million contract with the U.S. Department of Defense's Medical Countermeasure Systems BioDefense Therapeutics (MCS-BDTX) Joint Product Management Office».

Σε αυτήν την ιστοσελίδα Tekmira  θα δείτε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας και φυσικά και την Monsanto.

Οπότε μπορούμε να συνοψίσουμε την συνωμοσία κι όποιος την δει ως απλή "θεωρία" και όχι ως "πράξη", καλό είναι να επισκεφτεί άμεσα ψυχολόγο για την αντιμετώπιση της κατάστασης Άρνησης:

  • Το να ξεπαστρέψεις μερικά εκατομμύρια ξαμολώντας έναν κατασκευασμένο ιό σαν τον Έμπολα, είναι σαν να ρίχνεις πυρηνική βόμβα. Δεν ξέρεις ποιον θα πετύχει και ποιον θα πάρει ο χάρος.
  • Ο καλύτερος τρόπος για μαζική μείωση πληθυσμού, με λίγη υπομονή, είναι η γενετική επέμβαση, καθιστώντας αρκετό πληθυσμό στείρο.
  • Αυτό ήδη συμβαίνει σε ένα βαθμό μέσω των μεταλλαγμένων της Monsanto που είτε καταναλώνονται άμεσα ή έμμεσα μέσω των ζωοτροφών. 
  • Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τα εμβόλια του Bill Gates στα μαυράκια. Όμως δεν κάνουν όλοι αυτά τα εμβόλια, οπότε χρειάζεται ένας μαζικός εμβολιασμός για όλες τις ηλικίες.
  • Αφού το πρόβλημα έχει σοβαρέψει κι εγκυμονεί κινδύνους έρχεται και η ώρα του νέου εμβολίου, δια χειρός Monsanto και υπουργείου Άμυνας, το οποίο εκδηλώνει το ενδιαφέρον του γιατί τέτοιοι ιοί θεωρούνται και όπλα βιολογικού πολέμου. Το εμβόλιο που θα θεραπεύει τον ιό, αλλά δεν θα εγγυάται για τις παρενέργειες - που μπορεί να είναι η στειρότητα-  καλό είναι να βρίσκεται στα χέρια στρατιωτικών, παρά της ιατρικής κοινότητας, που... ακόμα το ονειρεύεται!!!

Κάτι ανάλογο διαπραγματεύεται το σενάριο στο εξαιρετικά πετυχημένο σήριαλ UTOPIA και δεν είναι το μόνο. Για να δουλέψει καλά ένας τέτοιος φονικός ιός, είτε εκβιαστικά για εμβολιασμούς είτε ως βιολογικό όπλο, θα πρέπει πρώτα το "αντίδοτο" να είναι εξασφαλισμένο και στα χέρια λίγων και όχι του φαρμακείου της γειτονιάς...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου